- 11 Nisan 2007
- 87.786
- 515.981
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.221
yemek yemeyi sevmeyen bi ben mi varim ya la
muhabbete bak heleben emzirirken yapcaktiniz bu muhabbetleri
nasıl yorulmaz??
valla ben salata meze yerdim esim benim kebabi da yerdi geneldeinsallah o kadar eskiye dönmem ama cidden yiyemiyorum zor geliyo yemek yemek
kız dün yemek yemeyi unutmusum asansörde bayilodumesim tuttu. yemek yemeyi unuttum diyemedim tabi kizacak diye tansiyonum düşüyo heralde dedim
benimki de iyi bir halt değil bakma sen
Sende her psikolojik yükselme de geri çevir adamı madem samdanim kesinlikle avlanmane zmn fizyolojik olarak libido yükselmesi yaşadığıni anlarsan o zmn karşılık ver böyle böyle alıştır onuda
Eminim hiç o sebepten değildir negoosizin ki de yarı dandiktir yarı da yer değiştirmekten kırılmıştır kesin
Tmm dert edindikce sana acarim konuyu
Yaaa yarim kalması çok kötüüben anlayamıyorum iştesorun orda
ama dün mesela ilk defa içimden gelmedi hiçneyseki oğlan uyandi da yarım kaldı
beni de kendine çevirdi hıyar herif
Yaaa yarim kalması çok kötüü
Bu arada nerden baglaniyosun canım? Net bitti demistin
Çıldırdım kv de geldi tam yemek yerken aradılar dedm ama kesin onlarda gelir diye yok diyo eşim yemeği fırlattım gittim odaya cikmadm baya süretamam o zaman kuzum. gelince çıkma odadan. ne deyim. en az sinirle nasil atlatacaksan öyle olsun
esin de akıl olsa zaten böyle yapmazAllah akıl fikir versin inşallah.
Baslicam zaten ayar vermeyeByNkoaLa sana çok şey yazardım da iş eşinde bitiyor. Eşinin düşünceli olmadığını gören sivrisinekler de yüz bulup üşüşüyor. Avlarsın tek tek, ben sana güveniyorum
Ahhh canmsnByNkoaLa beybime dayanamadim o kadar gün aklım kalır didim. paraya kiyip ek paket aldım:)
ay kuzum bugün telafi etsin o da
Ya iy yapmışsın ek paket alarak samdanim özlerdik seniByNkoaLa beybime dayanamadim o kadar gün aklım kalır didim. paraya kiyip ek paket aldım:)
Çıldırdım kv de geldi tam yemek yerken aradılar dedm ama kesin onlarda gelir diye yok diyo eşim yemeği fırlattım gittim odaya cikmadm baya süre
En son kv geldi odaya nasılsın naptn diye mecbur çıkmak zorunda kaldım ama eşimin azına edicem
Ahhh canmsn
Tek rosss mu bende nego da yazdk sensiz yapamayiz diyeeByNkoaLa beybime dayanamadim o kadar gün aklım kalır didim. paraya kiyip ek paket aldım:)
O ayarı yicek zatenByNkoaLa eşine ayar ver kıyameti kopar canım yüz verme,ne düşüncesizlik ya
İçerde söyleyeceğimi soyledm devamı gece olacakhaklısın kuzu da cikmasaydin keskey ya
onlar gidince bildiğin gibi et sen kocana
Ya iy yapmışsın ek paket alarak samdanim özlerdik seni
Ya telafi eder etmesine de,o an yarım kalma çok berbat bı durum yaa ayybı kaç defa da biz yarım bırakmak durumunda kaldık gevsiycem yere daha beter gerilmistim
Tek rosss mu bende nego da yazdk sensiz yapamayiz diyeekalbim citladi bak simdi
İçerde söyleyeceğimi soyledm devamı gece olacak
Her konuda benm dedigik çıkıyor Daha smdiye kdr çıkmadığını gormedmiyi yapmışsın canım benimkocan firasetsizse ceremesini niye sen cekiyosun. üstelik uyariyosun da ve hep senin dediğin çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?