Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yemek yemeyi sevmeyen bi ben mi varim ya la

muhabbete bak hele ben emzirirken yapcaktiniz bu muhabbetleri
nasıl yorulmaz??
valla ben salata meze yerdim esim benim kebabi da yerdi genelde insallah o kadar eskiye dönmem ama cidden yiyemiyorum zor geliyo yemek yemek
kız dün yemek yemeyi unutmusum asansörde bayilodum esim tuttu. yemek yemeyi unuttum diyemedim tabi kizacak diye tansiyonum düşüyo heralde dedim
benimki de iyi bir halt değil bakma sen

ben anlayamıyorum işte sorun orda
ama dün mesela ilk defa içimden gelmedi hiç neyseki oğlan uyandi da yarım kaldı

beni de kendine çevirdi hıyar herif

ben anlayamıyorum işte sorun orda
ama dün mesela ilk defa içimden gelmedi hiç neyseki oğlan uyandi da yarım kaldı

beni de kendine çevirdi hıyar herif
Yaaa yarim kalması çok kötüü

Bu arada nerden baglaniyosun canım? Net bitti demistin

tamam o zaman kuzum. gelince çıkma odadan. ne deyim. en az sinirle nasil atlatacaksan öyle olsun

esin de akıl olsa zaten böyle yapmaz Allah akıl fikir versin inşallah.
Çıldırdım kv de geldi tam yemek yerken aradılar dedm ama kesin onlarda gelir diye yok diyo eşim yemeği fırlattım gittim odaya cikmadm baya süre

En son kv geldi odaya nasılsın naptn diye mecbur çıkmak zorunda kaldım ama eşimin azına edicem

ByNkoaLa sana çok şey yazardım da iş eşinde bitiyor. Eşinin düşünceli olmadığını gören sivrisinekler de yüz bulup üşüşüyor. Avlarsın tek tek, ben sana güveniyorum
Baslicam zaten ayar vermeye

Bı de beni görünce biz geemseydik madem dedi kv sesimi bile çıkarmadım o da anlamıştır heralde

ByNkoaLa beybime dayanamadim o kadar gün aklım kalır didim. paraya kiyip ek paket aldım:)

ay kuzum bugün telafi etsin o da
Ya iy yapmışsın ek paket alarak samdanim özlerdik seni
Ya telafi eder etmesine de,o an yarım kalma çok berbat bı durum yaa ayy bı kaç defa da biz yarım bırakmak durumunda kaldık gevsiycem yere daha beter gerilmistim

haklısın kuzu da cikmasaydin keskey ya

onlar gidince bildiğin gibi et sen kocana

canımsın ben de sizi ozlerdim ki

benim canima minnet oldu yav nasıl kaçtım bilemedim ama onun zoruna gitti sanırım. sabahtan beri çocuğa bakiyo benle ilgileniyo gik demeden herşeyi yapıyo

Tek rosss mu bende nego da yazdk sensiz yapamayiz diyee kalbim citladi bak simdi

ama onun etrafi tımarhaneliklerle dolu siz kendi yağında kavrulan insanlarsiniz. onu ve minnos mercimeğimizi uzuyolar hep

sizi de ozlerdim tabiki cayim. ama aklım hep rossta kaliyo

iyi yapmışsın canım benim kocan firasetsizse ceremesini niye sen cekiyosun. üstelik uyariyosun da ve hep senin dediğin çıkıyo
Her konuda benm dedigik çıkıyor Daha smdiye kdr çıkmadığını gormedm

Ama dedm sen usulunca laf söylemesini bilmiyor musun çok kotu ev dandini iyileşince gelin demek zor mu dedm gelcz dediler diyor hereseyi ayarlayın sonra da salağa yat ne güzel taktik dedm baya dedm de daha dicem geçmedi hincim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…