- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.341
Aç olunca aklım.lahmacuna kaydı yoksa ona kestane aratcam kışın ortasında da karpuz
Selamlararada bakıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor. Muhabbet alıp yürüyor hep. Naptiniz beybiler.
Annesigil gitti ben trip moda girip yatağa kaçtım
Kalk canm skliyor diyor git annrnleri çağır dedm saçmalama falan dedi
Hamileyim diye sanirm uzatmadi
Ama daha neler edicem ona neler
Mahvedicem onuben Hindistan cevizi istemistimcanım cekmedi ama baktim marketlerde yoktu sonra dedim canım istemiyo takıldım diye de adam günlerce Hindistan cevizi aradı
biz de destek oluruz sana aserme konusunda
İyim kuzum ağrılarım sizilarim biraz da olsa indi canım bakalım sunalik bir sıkıntı yokiyiyim kuzum ben de :) ayni valla
sen nasıl oldun ağrı vs yok demi
Kebabı yerinde yedirtcem sıcak sıcakKarışık kebap isteseydin bari lahmacun az
Ya gunduz de ipin ucunu kacirmis olsaydin oyle dusun ve eslik et bisi olmaz afiyet olsnBenimkiyleyim şuan ve bilin bakalım neredeyim.....
Pizzacıda.... Abi bütün gün kuş gibi beslen detoks lar sporlar gece gece beni yemesin ayucuk diye pizza yedirt. E buda can çekiyor tabi meccbbuur eşlliiikk ediiicciiimmm
Vodafone turktelekom berbat iki hatMuhabbete 2 dk kamu spotu arası
Vodafone netten de hattından da uzak durun.
Rosum nasılsın mide bulantılaein falan nasıl kız kızın mi olacak yoksa bu kadar böğürmeyeKebabı yerinde yedirtcem sıcak sıcak
Mahvedicem onu
Hadi bakalım
Valla ne istesem diye düşünüyorum smdiden bugün iyice sinirimi bozdu Yaaa üç gün hırs almam lazım
İyim kuzum ağrılarım sizilarim biraz da olsa indi canım bakalım sunalik bir sıkıntı yok
Kusmaya bogurmeye son gaz devamRosum nasılsın mide bulantılaein falan nasıl kız kızın mi olacak yoksa bu kadar böğürmeye
Kusmaktan canmmne istiyor bilmiyirm kivalla demeye de çekiniyorum cidden aserirsin bu sefer de bulamaz
biz eşeğimizi sağlam kazığa baglayalim :) su hamile manavi varmiymis nette bakalim.
ordan bak bak seç. arasin bulamasinsen aserirsen sipariş verirsin zaten
Kusmaktan canmmne istiyor bilmiyirm ki
Bazen reklam izliyirm aaa şundan işteyim diyim sonra gidip kusuyorm vazgeviyirm ogk yiyemicem smdi diormçok tatlısın yaaaa
kusarken bile hem de
Normal hayatnza dondunuzmu canim nasl aranixİyim kuzum ağrılarım sizilarim biraz da olsa indi canım bakalım sunalik bir sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?