Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aç olunca aklım.lahmacuna kaydı yoksa ona kestane aratcam kışın ortasında da karpuz

ben Hindistan cevizi istemistim canım cekmedi ama baktim marketlerde yoktu sonra dedim canım istemiyo takıldım diye de adam günlerce Hindistan cevizi aradı
biz de destek oluruz sana aserme konusunda

Selamlar arada bakıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor. Muhabbet alıp yürüyor hep. Naptiniz beybiler.

iyiyiz kuzu :) sen aramiza ne zaman doncen bi sorayim dedim:)
belki biraz konuşuruz isin yoktur dedim:)

nasılsın bakalım ev sahibinden haber var mi cikiyo mu:)

Annesigil gitti ben trip moda girip yatağa kaçtım
Kalk canm skliyor diyor git annrnleri çağır dedm saçmalama falan dedi

Hamileyim diye sanirm uzatmadi

Ama daha neler edicem ona neler

Karışık kebap isteseydin bari lahmacun az

ben Hindistan cevizi istemistim canım cekmedi ama baktim marketlerde yoktu sonra dedim canım istemiyo takıldım diye de adam günlerce Hindistan cevizi aradı
biz de destek oluruz sana aserme konusunda
Mahvedicem onu
Hadi bakalım

Valla ne istesem diye düşünüyorum smdiden bugün iyice sinirimi bozdu Yaaa üç gün hırs almam lazım

Ya gunduz de ipin ucunu kacirmis olsaydin oyle dusun ve eslik et bisi olmaz afiyet olsn

Mahvedicem onu
Hadi bakalım
Valla ne istesem diye düşünüyorum smdiden bugün iyice sinirimi bozdu Yaaa üç gün hırs almam lazım

valla demeye de çekiniyorum cidden aserirsin bu sefer de bulamaz

biz eşeğimizi sağlam kazığa baglayalim :) su hamile manavi varmiymis nette bakalim.

ordan bak bak seç. arasin bulamasin sen aserirsen sipariş verirsin zaten

İyim kuzum ağrılarım sizilarim biraz da olsa indi canım bakalım sunalik bir sıkıntı yok

evdesin yine demi dinleniyosun bol bol. iyileşince işe falan girmeyi düşünüyo musun kuzum kafan dağılirdi

valla demeye de çekiniyorum cidden aserirsin bu sefer de bulamaz

biz eşeğimizi sağlam kazığa baglayalim :) su hamile manavi varmiymis nette bakalim.

ordan bak bak seç. arasin bulamasin sen aserirsen sipariş verirsin zaten
Kusmaktan canmmne istiyor bilmiyirm ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…