Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canımsın ben de sizi ozlerdim ki

benim canima minnet oldu yav nasıl kaçtım bilemedim ama onun zoruna gitti sanırım. sabahtan beri çocuğa bakiyo benle ilgileniyo gik demeden herşeyi yapıyo
Kız nasıl canına minnet oluyor,işine geliyor sende de bir anormallik sezmedim değil şamdan
Benim kocanın zornuna gitse hiç bişe yaptiramam,seninkinin değişikliği burda da boy göstermiş bak zoruna gittiyse niye bu dediklerini yapıyor,kenara çekilip tavır etmesi gerekmez mi yandı benim beyin
Bizim yatak 10 yıllik var,daha bir şey yok, bizde iş yok demekki
Kız seni hep cinsellik konularında görüyorum ama bensizde de iş yoksa biz ölek sizin ki has sağlam malmiş yatağınız demek ki
Ahaha helaall

I inessa armand uyudumu yavru? Sesli kuran açmayı denedin mi hiç?
Canım benim kız benim sesimden başka seste uyumuyor.
Babaannesi ilahi soyluyor uyuturken ama onula da uyumak istemiyor.
Şimdi gitti kayinvalidemle kayinbabam. Birazdan uyutmayı deneyecegim tekrar insallah uyur

kk birinci noteri Etnik, özgün seviyorsun sanırım he bende evet cügabaytına sağlık

evet ve güzel olan her müziği severim ama senin seçimlerine bayılıyorum kocaman bir arşivin var masallah
jaz blues falan da severim klasik müzik arabesk pop türkü tango bacatha aklına ne gelirse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…