- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.361
Yesss babyZebri tatlı tarifi kaptin mi giz
Beni kalbine etiket atAlnıma tövbest.
Burdayım size yetişemiyorumYoulost16 nereye gittin etiket güzelim
Bazen reklam izliyirm aaa şundan işteyim diyim sonra gidip kusuyorm vazgeviyirm ogk yiyemicem smdi diorm
İkincisinde deniz asermistimsen de farklı şeyler aşer ille yiyecek mi olmasi lazimmis
perde aseren duydum ben ya
aynen yaaavallahi kaliyo
aynen kuzum o da uyuyo ben de kafa dinliyorum :)
Vaaaau iyisin ne yapicanYesss baby
Kız nasıl canına minnet oluyor,işine geliyorcanımsınben de sizi ozlerdim ki
benim canima minnet oldu yavnasıl kaçtım bilemedim ama onun zoruna gitti sanırım. sabahtan beri çocuğa bakiyo benle ilgileniyo gik demeden herşeyi yapıyo
Kız seni hep cinsellik konularında görüyorum ama benBizim yatak 10 yıllik var,daha bir şey yok, bizde iş yok demekki
Ahaha helaallEşime olan lafı soyledm
Yemek yiyemedim senin yüzünden dedm içimde ne varsa soyledm o da haklısın bir daha yapmicam dedi yaparsan beni bulamazsın dedm smdi açım lahmacun istiyor canm dedm
Gitti lahmacun aramaya
Haketti ama
Aaa yine mi senKarışık kebap isteseydin bari lahmacun az
Canım benim kız benim sesimden başka seste uyumuyor.I inessa armand uyudumu yavru? Sesli kuran açmayı denedin mi hiç?
kk birinci noteri Etnik, özgün seviyorsun sanırım he bende evet cügabaytına sağlık
Yetiş ya zepraBurdayım size yetişemiyorum
Aaa yine mi sen
Mune bana özel kapattırdı sanıyordum, sessiz sessizBeğenmedim ifadesi yeniden görünür olmuş
SülememmmmVaaaau iyisin ne yapican
Seninle oturup bir kebap döndürmeden susmican anladımHeee yaaa yine ben
Bonus ben yine bir deneyeyim, senin tavsiyen video filan var mı kuran dinleteyim, belki biraz feyz alır da ana baba merhameti öğrenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?