- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.381
Muneyi etiket edip sormak isterim niye diye lakin kadını şimdi buraya kadar yormak istemem neyse artıkMune bana özel kapattırdı sanıyordum, sessiz sessiz
Seninle oturup bir kebap döndürmeden susmican anladım
Kadını buraya getirtmeyelim şimdi, o burayı okuyordur bence çok ta şey etmeyelimMuneyi etiket edip sormak isterim niye diye lakin kadını şimdi buraya kadar yormak istemem neyse artık
Kız nasıl canına minnet oluyor,işine geliyorsende de bir anormallik sezmedim değil şamdan
Benim kocanın zornuna gitse hiç bişe yaptiramam,seninkinin değişikliği burda da boy göstermiş bakzoruna gittiyse niye bu dediklerini yapıyor,kenara çekilip tavır etmesi gerekmez mi yandı benim beyin
Kız seni hep cinsellik konularında görüyorum ama bensizde de iş yoksa biz ölek sizin ki has sağlam malmiş yatağınız demek ki
Ahaha helaall
Gel bee, 3 öğün oturup sana kebap yediririmBak deme kalkar gelirim izmire, üşenmem
Aynen çokta şey etmeyek en iyisiKadını buraya getirtmeyelim şimdi, o burayı okuyordur bence çok ta şey etmeyelim
Rüyanda beni görüp ne yapıcan bilmiyorum ama renkli tatlı rüyalarİyi geceler
Gel bee, 3 öğün oturup sana kebap yediririm
evet ve güzel olan her müziği severimama senin seçimlerine bayılıyorum kocaman bir arşivin var masallah
jaz blues falan da severimklasik müzik arabesk pop türkü tango bacatha aklına ne gelirse
Senle bi moka gidilmez demin izmire geliyodun şimdi adanaya yoldayken de başka bir yere dersinKalk adanaya gidelim
Senle bi moka gidilmez demin izmire geliyodun şimdi adanaya yoldayken de başka bir yere dersin
Gel bee, 3 öğün oturup sana kebap yediririm
Hahah yer yatağı olabilir evetonlarınki yer yatağı kesinondan bisey olmuyo
kuzum sinirlense nolcak çocuk uyandi keyfime mi bıraktım. o an cinlendi kalkti gittibekleseydi napiyim. sonra da ben de uyuyakalmisim.
bence hatası olduğunu biliyodu ondan ses etmedi. bide dün asansörde gözüm karardi bayılır gibi oldum korktu heralde. son zamanlarda sık sık basım dönüyo :)
trip atsa onu trip attığı yerden dörde katlar sonra da yirtarim
son zamanlarda ailesi yüzünden gerildik biraz kuzum. o yüzden pek tadım yok:) ondan sanırım benim tuhaflık
ben de gelim mi
yeşillik kemiririm kıyıda sessizce :)
Sen öyle san, alası var. Habire yol teptiriyosun açlıktan bayıltırsın insanıŞimdi ayıp ettin işte
Izmirde guzel kebap yoktur diye seni adanaya götürecektim, şansını kaybettin
Sen nere atlıyon vitaminsiz çekil hele ben dururkenben de gelim mi
yeşillik kemiririm kıyıda sessizce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?