Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Caz ve latin müzikleri en sevmediğim tarz :)

Az türküye kayar gibi oldum geri peraya şutladım kendimi

Yutub geçmişimi gören tırsar

ciddi misin ben bayılıyorum yaaa ne kadar sıcak ne fikir fikirlar dünya umurlarinda değil

ben tirsmam benim de napacagim belli olmaz ama sendeki müzik aşkı ve bilgisi kesinlikle bendekinin bi 10 bin misli falan hay maşallah :)

evdesin yine demi dinleniyosun bol bol. iyileşince işe falan girmeyi düşünüyo musun kuzum kafan dağılirdi
Evdeym canım biraz dinlenmeye çekildim bir iş var güzellik salonunda benden sadece haber bekliyorlar biraz toplanayim başlıcam cnm

Hahah yer yatağı olabilir evet

Yaa gerginlik fln yaşandığı için mi stresten fln mi böyle baş donmeleri samdanim yoksa hamile falan mısınöyle bı ihtimalden şüphelendin mi hic

hamileligimde hiç basım dönmemisti kuzum hamileyken daha normal insan gibiydim ben öyle bişey yoktur sanırım :)

ama ben yemek yemeyi unuttugumu atladigimi dün farkettim ondan da olabilir ac ac gezdiysem vücut halsiz kalmıştır. ama stresten de olabilir :)

kocacim düşünsün ben düşünmüyorum

kk birinci noteri mesela nedenini bilmediğim bi şekilde ara sıra açıp bunu dinleyip çıkıyorum.
Hiç bi fikrim yok niye yaptığımla ilgili.

Hipnoz oluyorumdur belki.

ama bu bilinen Türkçe bi pop şarkısına benziyo ondan olmasin su an cikaramicam ama sana da biseyler cagristirmadi mi :)

Hi tamam, iyi kebap için yürürmüş ben emekliyor muyum sanki.. Ete dair alternatif çok sen atla gel daha

Kızımı da getireyim mi, o cağ kebapçı ama

Kız bi sakinleşsin uyur fazla uyaran almış bebe yerim onu müziklerde var sakinleştirici yatıştırıcı acıktırıcı

Evet ya acayip yoruldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…