- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.401
Oyyy kuzuma, gel tabi. Tosiyle siz kebapları kemirin yeşillikler benm. Bozuşuruz sonraben de gelim mi
yeşillik kemiririm kıyıda sessizce :)
Caz ve latin müzikleri en sevmediğim tarz :)
Az türküye kayar gibi oldum geri peraya şutladım kendimi
Yutub geçmişimi gören tırsar
Evdeym canım biraz dinlenmeye çekildim bir iş var güzellik salonunda benden sadece haber bekliyorlar biraz toplanayim başlıcam cnmevdesin yine demi dinleniyosun bol bol. iyileşince işe falan girmeyi düşünüyo musun kuzum kafan dağılirdi
Döndük canım çok farklı oldu sadece kimseyle görümuyor kesinlikle daha bana karşı fakli bir adam öldü inşallah boyke devam ederNormal hayatnza dondunuzmu canim nasl aranix
Hahah yer yatağı olabilir evet
Yaa gerginlik fln yaşandığı için mi stresten fln mi böyle baş donmeleri samdanim yoksa hamile falan mısınöyle bı ihtimalden şüphelendin mi hic
İyi gelir inşallah diloş.Evdeym canım biraz dinlenmeye çekildim bir iş var güzellik salonunda benden sadece haber bekliyorlar biraz toplanayim başlıcam cnm
İnşallah cnmİyi gelir inşallah diloş.
Sen öyle san, alası var. Habire yol teptiriyosun açlıktan bayıltırsın insanı
Yetiş bacım geldi aklımaküçük surelerden olabilir amenerrasulu olabilir makamlı dinleyebilir.
Yada esma olabilir.
Sen gelme zayıf
Zayıfları sevmiyoruz biz
Sen nere atlıyon vitaminsiz çekil hele ben dururken
Hi tamam, iyi kebap için yürürmüş ben emekliyor muyum sanki.. Ete dair alternatif çok sen atla gel dahaBen iyi kebap için yürürüm arkadaşım öyle her kebabi yiyemem:))
işte anaç ruhOyyy kuzuma, gel tabi. Tosiyle siz kebapları kemirin yeşillikler benm. Bozuşuruz sonra
ne vardi gel desen
iki otu çok mu gördün bana hih
ben meze ve yeşilliklere talibimgene de mi gelmeyim
Yetiş bacım seda sayan
Açtım şimdi, bu ses nereden geliyo diye bakmaktan uyuyamıyor
kk birinci noteri mesela nedenini bilmediğim bi şekilde ara sıra açıp bunu dinleyip çıkıyorum.
Hiç bi fikrim yok niye yaptığımla ilgili.
Hipnoz oluyorumdur belki.
Yoğurtlu patlıcan mıişte anaç ruh
tamam ben yoğurtlu patlıcan yerim
ne vardi gel desen
iki otu çok mu gördün bana hih
ben meze ve yeşilliklere talibimgene de mi gelmeyim
Hi tamam, iyi kebap için yürürmüş ben emekliyor muyum sanki.. Ete dair alternatif çok sen atla gel daha
Kız bi sakinleşsin uyur fazla uyaran almış bebe yerim onumüziklerde var sakinleştirici yatıştırıcı acıktırıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?