Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bi tane meyve tabağı bi tane peynir tabağı yapsın yanina recel ya da bal da olsun :)
Ahahaha
Yapsın

Ayy çok eğleniyorum şuan doymadım ben alooo diyirm aglicam smdi sus diyor hahaahha

Anneni aricam yeni getirsin diyor baş edemicem senle Dior hahahahahahah

Ahahaha
Yapsın

Ayy çok eğleniyorum şuan doymadım ben alooo diyirm aglicam smdi sus diyor hahaahha

Anneni aricam yeni getirsin diyor baş edemicem senle Dior hahahahahahah

ayyy harikasın yaaaa

ohhh iyi oldu rosss. süründür iyice :) akrosluk yaparken düşünecekti bu isin sonunu
sen bide şarkı ac tombalacik halimem üşümedin mi sen bu işin sonunu düşünmedin mi

ayyy harikasın yaaaa

ohhh iyi oldu rosss. süründür iyice :) akrosluk yaparken düşünecekti bu isin sonunu
sen bide şarkı ac tombalacik halimem üşümedin mi sen bu işin sonunu düşünmedin mi
Ahahahab aynen
Al puding dedi sıcak bu dedm ye doyarsn dedi doymam ki bu tatlı dedm anneni arayım poğaça getirsin diyo sen yapsana dedm çüş artık ya bu saatte mi dio nolcak yapiversen eline mi yapışır dediğimde hadi hadi yat dio ajahahhsshhsjajssvhsj

bunları istifini bozmadan diyosun bide demi ben okurken gülmekten catliyorum burda

I inessa armand Niye uyanıyor sık sık? Nefretlik soru biliyorum ama aç mı?

En azından şu an aç olmadığı kesin
Canım ben fazla yoruyorum galiba çocuğu. Saatini kaçırıyorum. Bu aralar diş çıkartıyor.
Ama alışkanlık olmuş her gün uyuduktan yarım saat sonra mutlaka bir uyanır, emer tekrar uyur. Laf olsun diye yani, açlıktan değil.
En sonunda uyku eğitimi olayına gireceğim dayanamayıp

Akşamları çok oynayıp kudurdumu güldümü uykuda sıkıntı olurmuş çocuklara.
Sağlam bir kocakarı kaynağından alınan bilgi.
Emen çocuk uyanır zaten yapıcak bişey yok emdür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…