- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.521
Canım ne kadarlıktı senin bıdık?
Alışkanlık ve anneyi yanında isteme.
Canım fazla değil mi? Dün içinde uyuyor mu? Beraber oyun oynayıp bol bol sarılıyor musunuz?Hehhh aynen de oyleee ... valla tosia emzirmeyi birakan deliksiz uykuya geciyor sanma bana da cok dediler ama malesef dostum aliskanlktan uyaniyo bu sefer de herkes hayret ediyo benim kizin gecede 3 uyanmasna
Biraz daha sık dişini balım. Şu diş olayı geçsin hele. Biliyorum çok zor ama mecbur. Şuan uyuyor mu mesela?13 aylık şu an tam canım
Kızlar bişey sorcam. Babamdan ev kaldı ve 4 kardeşiz. Birinin çok vergi borcu var ödemesi de çok zor ayrıca SSK lı işte çalışamıyor bi nedenden dolayı. Devlet evi elimizde alabilir mi? Mesela evin değeri şuan 150 binse borçta 200 bin kadar.
Biraz daha sık dişini balım. Şu diş olayı geçsin hele. Biliyorum çok zor ama mecbur. Şuan uyuyor mu mesela?
Bak inan yaz boyu gecede 2 3 4 uyandi su icti yatti bi yudumda olsa ... tabi beni yanina istiyo dalana kdr ... ancak su serin hava olstgndan beri 1 2 ye dustu umudum kisa kaldi bakalm kisin belki uyanmaz gercekten susuyor olabilirdi yazin ama gecen kis biraktik emmeyi o da alisma sureci diye yaza geldik yazinda sicaktan uyuyamiyo susuyo dedik bakalm umudum kista ... oynuyorm ve emin ol defalarca sariliyoruz ozledim seni diyip kosup geliyo yanima gunde kac kere sanki ayriliyorzda ozluyoCanım fazla değil mi? Dün içinde uyuyor mu? Beraber oyun oynayıp bol bol sarılıyor musunuz?
Canim seninki gercekten daha cok kucuk evet yipranmissin belli ama uzun bi surec daha oyle boyle gecebilir hazir ol diye boyle soyluyorum hani ben kendime yakin vade koyarsam olmazsa cok bitiyorum hemen moralmen de oyuzden boyle diyorum sana canim ama insallah bizim kdr surmez daha erken duzene girerAz önce uyandı işte yine, yarım saati doldurduktan sonra. Sağa döndü sola döndü, meme emdi. Ses çıkarmadım hiç sarıldım sadece. Sonra tekrar daldı. Ama cogunlukla bu aralar dalamiyor tekrar, o da disten dolayı sanırım
2 yaşında ve aynen böyle. Değişen tek şey uyku saatini uzatması. Gündüz uykusu 2 saate çıktı. Gece minimum 3 kere uyanır.Az önce uyandı işte yine, yarım saati doldurduktan sonra. Sağa döndü sola döndü, meme emdi. Ses çıkarmadım hiç sarıldım sadece. Sonra tekrar daldı. Ama cogunlukla bu aralar dalamiyor tekrar, o da disten dolayı sanırım
Yani sadece onun borcu var diye hepimiz mağdur mu olcaz. Ama bu haksızlık. Evi satılığa çıkarabilirlermiş doğru mu?Canım evet dava açılabilir, istihkak davası açabilirler kardeşinin miras hakkı için. Reddi miras yapabilir doğru
Bence sadece kendi payina dusene haciz gelebilir canim sizin payiniza el konamazYani sadece onun borcu var diye hepimiz mağdur mu olcaz. Ama bu haksızlık. Evi satılığa çıkarabilirlermiş doğru mu?
Ama evle ilgili bir karar alamayız, değişiklik yapamayız. O da kötü.Bence sadece kendi payina dusene haciz gelebilir canim sizin payiniza el konamaz
Yani sadece onun borcu var diye hepimiz mağdur mu olcaz. Ama bu haksızlık. Evi satılığa çıkarabilirlermiş doğru mu?
Ama evle ilgili bir karar alamayız, değişiklik yapamayız. O da kötü.
Ama o da kötü değil mi? Belki kentsel dönüşüm olacak. Bu şekilde satıpBaban vefat mı etti canım? Eğer öyleyse satılığa çıkarılır ev evet. Ama sadece kardeşinin payına haciz koyabilirler.
Bide biri dedi ki ebi yabancı birinin üzerine de geçirebilirsinizEvet tek yolu kardeşinin reddi miras yapması. Yine siz bir avukata danışın canım
Ama o da kötü değil mi? Belki kentsel dönüşüm olacak. Bu şekilde satıp
Bide biri dedi ki ebi yabancı birinin üzerine de geçirebilirsiniz
Evet canım bende öyle istemiyorum. Rahmetli babam evi yaptırmamızı isterdi. Böyle olursa hiçbir şey kalmayacak. En iyisi reddi miras gibi. Cevap için teşekkürler kuzumMal kaçırma olayına girmesin bir de. Bence siz danışın bir avukata. Ne olur ne olmaz kuzum.
Evet canım bende öyle istemiyorum. Rahmetli babam evi yaptırmamızı isterdi. Böyle olursa hiçbir şey kalmayacak. En iyisi reddi miras gibi. Cevap için teşekkürler kuzum ☺
Allah korusun yaRica ederim canım. Eğer icrayla filan satılırsa hakkınızı alamazsınız bence zaten. Icraya kalmadan halletmeye çalışın benim tavsiyem, ucuza kapatıyorlar
Allah korusun ya
Kardeşime çok öfkeliyim. Babam yıllarca çalıştı bu evi alabilmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?