- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 30
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.501
Senideee yeremmmmSen gel kuzum benden sana 2 porsiyon kebap
Iyi geceler tatlım
Akşamları çok oynayıp kudurdumu güldümü uykuda sıkıntı olurmuş çocuklara.
Sağlam bir kocakarı kaynağından alınan bilgi.
Emen çocuk uyanır zaten yapıcak bişey yok emdür
Emduruyoruz zaten de bakalim nereye kadar, artık çok yoruldum
Bir de bizim hiç rutinimiz yok. Milletin çocuğu akşam 8 de uyuyor, bizimki 11 den aşağı uyumuyor.
Tv falan kapalı olsun görmesin yatmadan önce bide gündüz uykusuna 2 kere yatırıyosan 1 e indirebilirsin. Uykusuz olmalı gece.
memeden kesince bi düzen yaparsın
Bu milletin 8 de uyuyan çocuğu nerde ya ben hiç görmedimEmduruyoruz zaten de bakalim nereye kadar, artık çok yoruldum
Bir de bizim hiç rutinimiz yok. Milletin çocuğu akşam 8 de uyuyor, bizimki 11 den aşağı uyumuyor.
Benimkiler de tam tersi oluyordu canım. Bide uyku uykuyu getirir derlerTv falan kapalı olsun görmesin yatmadan önce bide gündüz uykusuna 2 kere yatırıyosan 1 e indirebilirsin. Uykusuz olmalı gece.
memeden kesince bi düzen yaparsın
Bu milletin 8 de uyuyan çocuğu nerde ya ben hiç görmedimbenim oğlan 2 olacak inş. Daha bikaç haftadır 9 da falan uyuyor.
Ben heç görmedim bence efsaneNe bileyim hep öyle yazıyorlar, yalan mı yoksa
Ben heç görmedim bence efsane
Kuzum neden yaramasın. Çocuklar rutini sever aslında bakma. Bikaç güne alışır. Bide sen ne kadar stres oluyorsan aynen çocuğa geçiyor. Rahatla ve kararlı ol. Test ettim onayladımBenim kuzenlerimin de çocukları var, onlar bu kadar değillerdi ama ya
Bu çocuğun böyle olmasının tek suçlusu benim ama malesef bunu kabul ediyorum. Çocuğun bir düzeni yok, alıştığı rutini yok. Belki düzenini sağlasam ona uyacak, işte olmadı bir türlü şimdiden sonra da yapsam ise yarar mi bilmem
Eyvallah sağolasın. Nasiplendimama o modeller çok güzel oluyo hayata bakışları bile bir başka hepsinin
Kuzum neden yaramasın. Çocuklar rutini sever aslında bakma. Bikaç güne alışır. Bide sen ne kadar stres oluyorsan aynen çocuğa geçiyor. Rahatla ve kararlı ol. Test ettim onayladım
Emmeyi birakmis 3 yasinda dana niye uyanir peki dostummAkşamları çok oynayıp kudurdumu güldümü uykuda sıkıntı olurmuş çocuklara.
Sağlam bir kocakarı kaynağından alınan bilgi.
Emen çocuk uyanır zaten yapıcak bişey yok emdür
Canım ne kadarlıktı senin bıdık?Nasıl yapacağımı da bılmıyorum ki
Oturup planlama yapayım bu gece
Alışkanlık ve anneyi yanında isteme.Emmeyi birakmis 3 yasinda dana niye uyanir peki dostumm
Cok bilgim yok ama kendi fikrimce o kardesinin payina dusenden belli oran kadarinca ipotek koyulabilir belki yada hacizKızlar bişey sorcam. Babamdan ev kaldı ve 4 kardeşiz. Birinin çok vergi borcu var ödemesi de çok zor ayrıca SSK lı işte çalışamıyor bi nedenden dolayı. Devlet evi elimizde alabilir mi? Mesela evin değeri şuan 150 binse borçta 200 bin kadar.
Hehhh aynen de oyleee ... valla tosia emzirmeyi birakan deliksiz uykuya geciyor sanma bana da cok dediler ama malesef dostum aliskanlktan uyaniyo bu sefer de herkes hayret ediyo benim kizin gecede 3 uyanmasnaCanım ne kadarlıktı senin bıdık?
Alışkanlık ve anneyi yanında isteme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?