- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.781
Koli kelimesi bile midemi bulandırmaya yetiyor
2 sene sonra bidaha taşınma yaşıcaz. Sonra 3 sene sonra bidaha. Ve bidaha, ve bidaha..
Hiç bitmeyecek di mi..
Bnm ikisi de emzik kullanmadi bn çok küçük yaşta herşeyi verdim ağızlarına
25k yi kacirdigin için mi mutsuzsunİnş canm. Mutsuzluğumu hissettiğin ve benimle gülen smile ile paylaştığın için var ol
Ahahahahbenimki tembeldi ya. agzinda emzigi ben tutarsam emiyodu. eeehhhh dedimbuna kas mi dayanir
Senden güzel dinç hatun bulmuşum kaçırır miyimSağol canım ❤
Öyle işte...
Hayır hayır lütfen sizlerin olsun, baba yeter ❤
Başka yoldaş bul gülüm, bu hatun arızalı
Sağol canım ❤
kız tembelse niye gece gündüz uyumuyo bu veletlerAhahahah
Hangisi tembel değil ki
Senden güzel dinç hatun bulmuşum kaçırır miyim
Kim demiş arızalı diye
Ruhum arızalı benimAhahahah
Hangisi tembel değil ki
Senden güzel dinç hatun bulmuşum kaçırır miyim
Kim demiş arızalı diye
Ruhum arızalı benim
Annem öğlen geldi işte kahvaltı falankız tembelse niye gece gündüz uyumuyo bu veletler
bu arada annen gitti mi nasil geçti gününakşam akrosa ne yaptircan
Ruhuna bı Fatiha üç ihlasRuhum arızalı benim
Annem öğlen geldi işte kahvaltı falan
Sonra gezmeye gitti
Tekrr geldi yemek yapiverdi
Az önce gitti gezmeye giddceklermis
Akros 9 dan önce gelmez
Mozaik pasta yaptıracam akşam.ona
Merhaba sarı bombamm. Biz de kardeş sayılırız bazen hatta asker arkadaşı gibi olduğumuz da olur oluyor işte arada. elden ne gelir bir de göbek Şisince eski randıman i alamıyoruzKuzularım ben geldimmmm
Beni merak edip etiketleyen parmacıklarızı yerimkk birinci noteri @Bonus Amecey
Geçmişten okuyabildiğim kadar ki kısmı için konuşuyorum yer yer yarılarak yer yer hüzünlenerek yer yer şaşırarak geldim
5-10 sayfa içinde nasıl tüm duygular arasında geçiş yapabiliyoruz yemin ederim bilim bizi incelemeli
Öncelikle @Bonus um evet suyum ve gazım açıldı, çok güldüm ya
Ama kötü haber dün eşim 2 ayrı kavgaya karıştığı için moralsizdi, ardından da 12 ye kadar misafirlikte oturmam için zorla alıkoyulduğumdan yine kardeş kardeş bir gece geçirdikİnanın sayamadım 3.haftaya doğru gidiyoruz sanırım. Bugünde gece 1e kadar halı saha maçında ve ben evde yalnızım. O saatten sonra yine bize kardeşlik vakti.Baştan evlenmemiz gerekecek bu gidişle 
Dün çok lanet bir gündü kavga vesaire vesaire..
Bugün de çok yorucuydu.
Çöktüm yeminle.
Sizlerde ne var ne yok bakalım.
@Bonus şiiri kapmışsınBu arada attığın smiley fotoları beni çok duyulandırdı. Hepsi ama hepsi msn'imde vardı ve çok seviyordum Msn'mde en sık kullandığım ifadelerdi. O günlere bir gittim geldim
@tosia çok sevindim kuzum iş hayatına başlayacak olmanaBebeği kime emanet edeceksin, söylediysen göremedim. Başta biraz zorlanırsın ama böylesi çok daha güzel olacak eminim  ♥
@patilibirhayat çok şaşırdım yavrum kavganıza ve çok üzüldümKavganın sebebi neydi, çok ağır konuşmuş
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e döndün mü kuzu?
Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
Jawlensky
@Dilos06
@Tatlianne20
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
@baby0101
@tosia
Bugüne kdr gelmedi kigelirken de biseyler isteseydin yanina
kuru kuru olmaz
annen de maşallah hiç usenmiyo sanırımgit gel gez git gel gez
carlayacagin kişileri aradin mi kara listeye ki ekledin
Geçmiş olsun canımGeçmiş okumaya çalışıyorum, hastayım yatıyorum, mide bulantısı karın ağrısı
25kyı elimden 23 sn kuralı aldı. Ah suu prosuzluğun gözü kör olmasın25k yi kacirdigin için mi mutsuzsun
Yoksa ben başka bişey mi kaçırdım farknda olmadan :/
Bugüne kdr gelmedi ki
Dün trip yaptm ona da ondn geldi
Geçmiş olsun, üşütmüş olabilir misinGeçmiş okumaya çalışıyorum, hastayım yatıyorum, mide bulantısı karın ağrısı
25kyı elimden 23 sn kuralı aldı. Ah suu prosuzluğun gözü kör olmasın
Şu yorum bana yeter cnm26 k için beraber çalışalım senleben sana yardim ve yataklık ederim amecey
YaaaaÇarşamba, Perşembe en yoğun günlerim canım. Dersimi bitirip geldim eve.... Arizona bugün bayağı kederli. Annem dahil herkes üzgün...
Misafirlerin yanında profesyonel davranicagina eminim canım. Hiç hissettirme . Yaşadığın kırgınlığı çok iyi anlıyorum.
Mesajın aranıza daha da bir uçurum koymuş. Keşke demeseydin kuzum.
Çok geçmiş olsun canım.
Haddim olmayarak bu şekilde davranmani da istemezdim. Aranızda olup biten ne olursa olsun evliliginizin selameti için konusmalisin bence.
Eşinizin başına kalkmak için söylemediğini düşündüm okuyunca. Bilinçaltında sanki onu terk edersin gibi bir şey oluşmuş bunu korkusunu dile getirmek için söylediği ortada. Seni güçlü hakkını savunan bir kadın olarak görüyor.Agzindan çıkanı tartmadan konuşunca olayın buralara geleceğini dusunememis. Misafirlerin gittikten sonra konuş bence yatağı ayırıp uzatmayin canım ya... çözümsüzlüğün bir parçası olmayın.
Canım anam ben de hayraniyim ya.... bayılıyorum Behzat komiserime. En son Defne' yle buluştuğunda gülüyordu çok yakışmıştı gülümsemek durdurdum çektim onu. Hatta telefonum onun jenerik müziğiyle çalıyor.
Beyni fake, ne farkeder
Brocum neyin var kuzumİnş canm. Mutsuzluğumu hissettiğin ve benimle gülen smile ile paylaştığın için var ol
Ay çok zorsanırım bitmiyo cicihani ev alir büyük şehirde yasarsaniz uzun süre tayin gormezsiniz bide çift sark yapınca ilerde doğu görevi çıkmaz yeniden.
o kadar insani yoran yipratan bisey ki anlatamam. benim bi akşam bütün düzenim bozulabilir. tayin cikabilir tasinabilirim. benim durumum normal tayin dönemine de bakmiyo artık
Helal olsun negom, bunu yapsan yapsan sen yaparsın60 sayfa geçmiş okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?