- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.761
O akşam izel harekatcilara başka görev vericem ben sen telaslanmaBizi kitlesen, özel harekat ekipleri gelip camdan girerek adamı yine yanımdan alır. Yine bana yar etmezler.
Olmuyor be gülom, kaderimiz böyleymiş
Depresyon benim göbek adım aslında ama girince pek belli olmuyor girdiğim,
Allahın izniyle bu seferkini belli edicem
Monoton olmak en büyük hayalim,
Hızlı yaşamaktan amel defterimiz erken kapanacak
O zaman şimdi sıra Neptün de demekkien son böyle toplu cildirdiklarinda Merkür geriliyodu
Hadi ins diyelimA ha ha kuzum gerçekten beni üzen bir konu oldu ona ağladım, çok üzüldüm, üzülünce çok hasta olurum ben
Yemek falan dünden vardı da ısıtmaya erindim
İş kurdu batırdı sonra yanlış arkadaşlar ve para tutmamaÇok üzüldüm ya...
Neden o kadar borç yaptı ki
Şey değil mi bu ya,hayatım sorun yaşasak bile birbirimze birşeyler söylesek dahi kırıcı bile olsa sonunu düşünüp konuşalım yani birşey yaparken en kötüsünü düşünelim kii daha sonra birbirimize bakacak yüzümüz olsun
Çok zor ya, çok üzüldüm,İş kurdu batırdı sonra yanlış arkadaşlar ve para tutmama
Kuzu masallah senin oglun aliskanliklarini degistirmeye cok acik bi cocuk kolay adapte oluyor
Koli kelimesi bile midemi bulandırmaya yetiyorbenimki de biberon emzik kullanmadi da ondançok şükür adapte olabiliyo çok belirsiz bi hayatimiz var çünkü. eşyalarım kolili duruyo üç senedir tayin cikcak diye
Patilim sonuna kadar haklısın, her bir harfinde haklısın..
Ama inan bana eşin çok iyi niyetli biri gibi geliyor. Çok güzel bir çiftsiniz siz.
Söylemesi çok kırıcı ve yanlış bunun tartışılacak hiçbir yönü yok. Ama eğer içtenlikle özür dilerse affet. Bidaha derse eğer o zaman cidden sonuna kadar büyüt.
Erkekler strese girince çok değişik biri oluyor. Bence işle alakalı bir stresi var, nedense öyle bir elektrik aldım.
Eğer özür dilerse oturup sakince konuşun bu mevzuyu. Seni çok sevdiği belli..
Bnm ikisi de emzik kullanmadi bn çok küçük yaşta herşeyi verdim ağızlarınabenimki de biberon emzik kullanmadi da ondançok şükür adapte olabiliyo çok belirsiz bi hayatimiz var çünkü. eşyalarım kolili duruyo üç senedir tayin cikcak diye
Çarşamba, Perşembe en yoğun günlerim canım. Dersimi bitirip geldim eve.... Arizona bugün bayağı kederli. Annem dahil herkes üzgün...oyyybiz de seni çok özlüyoruz sen daha çok daha cok gel
olmaz mi
ross ayni ablacim inşallah tez zamanda düzelir.
iyiyiz çok şükür :) sen nerelerdesin bakalim
Misafirlerin yanında profesyonel davranicagina eminim canım. Hiç hissettirme . Yaşadığın kırgınlığı çok iyi anlıyorum.Zaten ben büyütüp uzatan biri değilim.. ama o lafı söylediği için aylarca konuşmadan aynı yatağa yatmadan durabilirim.. Asıl kırgınlığım o zaten.
Maalesef kuzum misafiri de erteleyemem onu düşündüm ama dediğim gibi İstanbul da yaşamıyorlar ayda yılda 1 geliyorlar iptal etmem söz konusu bile değil maalesef..
Mesajın aranıza daha da bir uçurum koymuş. Keşke demeseydin kuzum.Zaten değil muhattap olmayı göz göze gelmeyi dahi düşünmüyorum gerekmedikçe.
Az önce mesaj atmış bugün ilk kez normalde günde 64879 kere yazar 4325 kere arayan bir adam bugün 1 kez yazmış oda şu ' akşam gelirken bir şey lazım mı ? '
geri döndüm bende , ' lazım olacak herşeyi aldım, gölge etme başka ihsan istemem' dedim.
Pişman değilim.
Çok geçmiş olsun canım.Geçmiş okumaya çalışıyorum, hastayım yatıyorum, mide bulantısı karın ağrısı
Haddim olmayarak bu şekilde davranmani da istemezdim. Aranızda olup biten ne olursa olsun evliliginizin selameti için konusmalisin bence.Sanırım öyle yapacağım canım, mecburen.
Mecbur kalmadıkça konuşmayıp, göz göze gelmemeye çalışacağım.
Eşinizin başına kalkmak için söylemediğini düşündüm okuyunca. Bilinçaltında sanki onu terk edersin gibi bir şey oluşmuş bunu korkusunu dile getirmek için söylediği ortada. Seni güçlü hakkını savunan bir kadın olarak görüyor.Agzindan çıkanı tartmadan konuşunca olayın buralara geleceğini dusunememis. Misafirlerin gittikten sonra konuş bence yatağı ayırıp uzatmayin canım ya... çözümsüzlüğün bir parçası olmayın.Keşke benimki de bi 1-3-5 aylık detoksa girse de kurtulsam Nargile zımbırtısındanbizim köz Makinesi var gerçi ama mutfakta dumanı yetiyor yanii eve siniyor kapıdan girdiğin gibi ve sadece 1 gün için rica ettim.. valla gergin mi değil mi bilmiyorum kuzum ama sorun ne oLursa olsun o lafı hakedecek bir şey yapmadım da söylemedim de .. ima etmesi bile kötü iken bu denli açık açık söylemesi çok zoruma gitti sanki ben keyfe keder boşanmışım gibi ya da en ufak birşey de ayrılığı savunan bir insanmışım gibi yaklaşması çok kırdı beni .. o o lafı ettikten sonra zaten hiç birşey diyemedim direk ağladım.. ayağa kalkıp x yanlış anladın asLında öyle demek istemedim dedi , ben snn ne demek istediğini anladım sen kendini yorma deyip kapıyı çarptım işte sonra da gittim ayrı uyudum.. yani bilmiyorum iş stresi olabilir belki söylemediği başka bir sıkıntısı var. Ama ben ona evlenmeden önce söyledim. Bak ben evlendim boşandım yarın öbür gün bir kavga da sen boşandın ben bekardım lafını ima edersin kötü oluruz dedim ben kendime güveniyorum dedi.. yanılmadım.
Çünkü ben insanları çok iyi tanıyorum. Benim diyen herkes günün birinde bunu bir şekilde ima eder, etti de.. nasıl affederim hiç bilmiyorum B Brunello Cicinelli
Canım anam ben de hayraniyim ya.... bayılıyorum Behzat komiserime. En son Defne' yle buluştuğunda gülüyordu çok yakışmıştı gülümsemek durdurdum çektim onu. Hatta telefonum onun jenerik müziğiyle çalıyor.
Bidon bidon gittiAmecey 25 k yi kaptrdin mi kiz
Neyse 26 k yi bidonlariz insBidon bidon gitti
İnş canm. Mutsuzluğumu hissettiğin ve benimle gülen smile ile paylaştığın için var olNeyse 26 k yi bidonlariz ins
Sağol canımCanım hayırlısı olsun inşAllah ne işiydi kuzu?
Ooo efsane değilmişbende buara öyle yapıyorum canım. 9 da yatma hazırlıkları başlıyor. Sabah erken kalkıyorlar ama olsun
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzum benim. Çocuklardan bulaştı demekki
B Brunello Cicinelli madonnam hoşgeldinçok üzüldüm ya başınıza gelmeyen kalmamış. Bide buluşamamak iyi gelmemiştir size
Öyle işte...Neden o kdr ağladın noldu canm
Hayır hayır lütfen sizlerin olsun, baba yeterZor hemen olandır, imkansız sadece biraz zaman alır bizim kitabımızda be negom
Başka yoldaş bul gülüm, bu hatun arızalıHadi ins diyelim
Bnde yanıma yoldas ariom
Haahahah
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?