Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O akşam izel harekatcilara başka görev vericem ben sen telaslanma

Şey değil mi bu ya,
Herkesin bildiği ve söylediği ama kimsenin uygulayamadığı yazısız mıtlı ilişki kanunu
Teori ile pratik her zaman tutmuyor kuzum. Dediğine bakma yaptığına bak.. Ama ikincisi olursa eğer.. Ve içten özür dilerse.
Bekle bakalım affettirecek birşey yapacaktır.

İş kurdu batırdı sonra yanlış arkadaşlar ve para tutmama
Çok zor ya, çok üzüldüm,
İnşallah eve zeval gelmeden atlatırsınız..
Allah yardımcınız olsun mirandam

Kuzu masallah senin oglun aliskanliklarini degistirmeye cok acik bi cocuk kolay adapte oluyor

benimki de biberon emzik kullanmadi da ondan çok şükür adapte olabiliyo çok belirsiz bi hayatimiz var çünkü. eşyalarım kolili duruyo üç senedir tayin cikcak diye

benimki de biberon emzik kullanmadi da ondan çok şükür adapte olabiliyo çok belirsiz bi hayatimiz var çünkü. eşyalarım kolili duruyo üç senedir tayin cikcak diye
Koli kelimesi bile midemi bulandırmaya yetiyor
2 sene sonra bidaha taşınma yaşıcaz. Sonra 3 sene sonra bidaha. Ve bidaha, ve bidaha..
Hiç bitmeyecek di mi..

vallahi ben de eşiyle ilgili hiç kötü düşünemedim. bence de nazara geldiler

poncikvegece kuzum süründür iyice istersen. ama bence eşin öyle demek istememiştir eminim telafi de eder

Bnm ikisi de emzik kullanmadi bn çok küçük yaşta herşeyi verdim ağızlarına

oyyy biz de seni çok özlüyoruz sen daha çok daha cok gel
olmaz mi
ross ayni ablacim inşallah tez zamanda düzelir.
iyiyiz çok şükür :) sen nerelerdesin bakalim
Çarşamba, Perşembe en yoğun günlerim canım. Dersimi bitirip geldim eve.... Arizona bugün bayağı kederli. Annem dahil herkes üzgün...
Misafirlerin yanında profesyonel davranicagina eminim canım. Hiç hissettirme . Yaşadığın kırgınlığı çok iyi anlıyorum.
Mesajın aranıza daha da bir uçurum koymuş. Keşke demeseydin kuzum.
Geçmiş okumaya çalışıyorum, hastayım yatıyorum, mide bulantısı karın ağrısı
Çok geçmiş olsun canım.
Sanırım öyle yapacağım canım, mecburen.
Mecbur kalmadıkça konuşmayıp, göz göze gelmemeye çalışacağım.
Haddim olmayarak bu şekilde davranmani da istemezdim. Aranızda olup biten ne olursa olsun evliliginizin selameti için konusmalisin bence.
Eşinizin başına kalkmak için söylemediğini düşündüm okuyunca. Bilinçaltında sanki onu terk edersin gibi bir şey oluşmuş bunu korkusunu dile getirmek için söylediği ortada. Seni güçlü hakkını savunan bir kadın olarak görüyor.Agzindan çıkanı tartmadan konuşunca olayın buralara geleceğini dusunememis. Misafirlerin gittikten sonra konuş bence yatağı ayırıp uzatmayin canım ya... çözümsüzlüğün bir parçası olmayın.
Yaaaaaa sen benim hayranı olduğum adamı profil resmisi mi koydun yavvvvvv Elhan
Canım anam ben de hayraniyim ya.... bayılıyorum Behzat komiserime. En son Defne' yle buluştuğunda gülüyordu çok yakışmıştı gülümsemek durdurdum çektim onu. Hatta telefonum onun jenerik müziğiyle çalıyor.

poncikvegece dediklerimi yap ama yaptığımı yapma emi.
Aramızda uyuşmazlık olduğu zaman asla kapı pencere indirmem, eşyalara zarar vermem yapı meselesi mi öfkem geçtikten sonra üzüleceğim için mi bilmiyorum amazne kendime ne ona ne de herhangi birşeye fiziksel zarar vermem.
Beni üzerse şayet kredi kartı borcunun o ay kol gibi geleceğini çok iyi bilir. İdaresiz bir insan olduğumdan değil, stres atma yöntemim bu şekilde. Mesela dün yeter salata yediğin, betin benzin atacak dedi tavsiyeni dikkate alırım dedim bellizetmedim ve bu saatte alışverişten döndüm.
Üstünü kapatmayın sıcağı sıcağına değil sakinleşince konuşmak daha mantıklı.
Bence bu gece çok iyi geçicek ve kendini affettirmek için taklalar atacak(atmalı)
Sen de çok fevri davranmadan haddini bildir

Sağol canım
Neden o kdr ağladın noldu canm
Öyle işte...
Zor hemen olandır, imkansız sadece biraz zaman alır bizim kitabımızda be negom
Hayır hayır lütfen sizlerin olsun, baba yeter
Hadi ins diyelim
Bnde yanıma yoldas ariom
Haahahah
Başka yoldaş bul gülüm, bu hatun arızalı
Çok geçmiş olsun canım.
Sağol canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…