Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke benimki de bi 1-3-5 aylık detoksa girse de kurtulsam Nargile zımbırtısından bizim köz Makinesi var gerçi ama mutfakta dumanı yetiyor yanii eve siniyor kapıdan girdiğin gibi ve sadece 1 gün için rica ettim.. valla gergin mi değil mi bilmiyorum kuzum ama sorun ne oLursa olsun o lafı hakedecek bir şey yapmadım da söylemedim de .. ima etmesi bile kötü iken bu denli açık açık söylemesi çok zoruma gitti sanki ben keyfe keder boşanmışım gibi ya da en ufak birşey de ayrılığı savunan bir insanmışım gibi yaklaşması çok kırdı beni .. o o lafı ettikten sonra zaten hiç birşey diyemedim direk ağladım.. ayağa kalkıp x yanlış anladın asLında öyle demek istemedim dedi , ben snn ne demek istediğini anladım sen kendini yorma deyip kapıyı çarptım işte sonra da gittim ayrı uyudum.. yani bilmiyorum iş stresi olabilir belki söylemediği başka bir sıkıntısı var. Ama ben ona evlenmeden önce söyledim. Bak ben evlendim boşandım yarın öbür gün bir kavga da sen boşandın ben bekardım lafını ima edersin kötü oluruz dedim ben kendime güveniyorum dedi.. yanılmadım.
Çünkü ben insanları çok iyi tanıyorum. Benim diyen herkes günün birinde bunu bir şekilde ima eder, etti de.. nasıl affederim hiç bilmiyorum B Brunello Cicinelli

hayatı gelişine yaşayınca ortaya karışık oluyo cici

hoşgeldin balım benimki de şimdi halisaha maçına gitti niye aksam yedi sekizmis de gece onbir oniki değilmiş diye söylene söyleme gitti

eşin neden kavgaya karıştı ki geçmiş olsun deyim kuzum ne deyim

Yani bak ağlıyorsun duygusalsin
Yemek yapamamissin bende de herşey böyle başlamıştı negom bir bak test falan al
A ha ha kuzum gerçekten beni üzen bir konu oldu ona ağladım, çok üzüldüm, üzülünce çok hasta olurum ben
Yemek falan dünden vardı da ısıtmaya erindim

Patilim sonuna kadar haklısın, her bir harfinde haklısın..
Ama inan bana eşin çok iyi niyetli biri gibi geliyor. Çok güzel bir çiftsiniz siz.
Söylemesi çok kırıcı ve yanlış bunun tartışılacak hiçbir yönü yok. Ama eğer içtenlikle özür dilerse affet. Bidaha derse eğer o zaman cidden sonuna kadar büyüt.
Erkekler strese girince çok değişik biri oluyor. Bence işle alakalı bir stresi var, nedense öyle bir elektrik aldım.
Eğer özür dilerse oturup sakince konuşun bu mevzuyu. Seni çok sevdiği belli..

Şimdi etiketledim yavrum seni, anlattığım mesaja. Oku ordan

Kıyamam ya daha dün ne güzel anlaştığınızı konuşmuştuk burda. Nazar mı değdi ki
Hoşbuldum mirandam
Bize buluşamamak, kavuşamamak hiç iyi gelmiyor. Emekli albay gibi sinir içinde oluyoruz
Sana noldu kuzum, abinin meselesi ne?

Neden ağladın
Siz ayrı kalamazsınız
Çok vergi borcu var. Rahmetli babam sağolsun bi ev bıraktı. Ama şimdi kardeşimin borcu yüzünden evi devlet satabilir ve onun hissesine de el koyabilirmiş.
Öyle işte ağladım

Çok üzüldüm ya...
Neden o kadar borç yaptı ki

bak yeni polislere eskilerin en büyük tavsiyesi sivil hayatında asla karışma olaya. bas git. Allah korusun kadın değil ruhsatsız tabanca taşıyan bi adam da olabilirdi. kulağa hiç etik gelmedigini biliyorum. ama karışmasın eşin cici Allah muhafaza bu son olsun

Karışmasa olay büyüyordu. 10 kadar kişi kadının arabasının başına toplandı döveceklerdi kadını.
Ama karışınca da uyarıdan anlamadı kadın. Etraftaki insanlar en azından polis var mantığına ayağını denk aldı.
Keşke dövselermiş kadını dedik sonra zaten

Ben zaten eşimin onu kötü veya art niyetle söylemediğini çok iyi biliyorum ama bana her zaman der ki; hayatım sorun yaşasak bile birbirimze birşeyler söylesek dahi kırıcı bile olsa sonunu düşünüp konuşalım yani birşey yaparken en kötüsünü düşünelim kii daha sonra birbirimize bakacak yüzümüz olsun.
Şimdi bu nasıl bir çelişki ? o kadar ufak bir özür ile affedeceğimi hiç düşünmüyorum.
Beni sevdiğini de çok iyi biliyorum.. bende onu çok seviyorumm hatta tövbe haşaa tapacak kadar .. bu kadar sevdiğim için böyle yıprandım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…