- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.841
Yoğunluktan unutmuştur, fırsatını buldu mu bir çırpıda halleder
Hayırlısı olsun kuzum, dediğin gibi hayırlı evlat olsun. Bilmiyorum ben erkek çocuklarını çok seviyorum, hep oğlum olsun istemiştim, kızım oldu. Mutluyum kızım olduğu için, bir de oğlum olsun istiyorum demek isterdim ama çok zor benimm için, allah isteyenlere versin :)))
Resmen öyle oldu
Ben sana şimdi mutfağın fotoğrafını atsam bana çok güzel uygulanabilir fikirler verirsin aslında, kalk makinayi bosalt doldur filan gibi ama, tiksinirsin benden o yüzden atmıyorum
sen benim her gün toplayip temizledigim mutfağı bi görsen
insan yaşamıyo bu evde dersino kadar vahim
İşin kötüsü ben de günde 3 kere toplayıp temizliyorum guya ama hep aynı
Ben ne pis dağınık kadınım yaaaa
B Brunello Cicinelli selam cici hosgeldin ♥
Hayırlı akşamlar kızlar ❤
poncikvegece kuzum noldu cok mj vardı okuyamadım...
Sizede hayırlı akşamlar canlar♥
Ben ilk cocugumin hep erkek olacağını biliyordum ama.ikinci kız olur sanmıştım ultrasona girdiğimde cidden erkek mi gerçekten erkek mi diye sorduğumda erkek mi istiyordunuz demişti yoooo dedm kız olsun istiyordum doktor da erkek garanti demiştiHayırlısı olsun kuzum, dediğin gibi hayırlı evlat olsun. Bilmiyorum ben erkek çocuklarını çok seviyorum, hep oğlum olsun istemiştim, kızım oldu. Mutluyum kızım olduğu için, bir de oğlum olsun istiyorum demek isterdim ama çok zor benimm için, allah isteyenlere versin :)))
Resmen öyle oldu
Ben sana şimdi mutfağın fotoğrafını atsam bana çok güzel uygulanabilir fikirler verirsin aslında, kalk makinayi bosalt doldur filan gibi ama, tiksinirsin benden o yüzden atmıyorum
bulaşık makinesi yüzünden benceboş olsa tamam da dolu olunca boşaltmaya eriniyom bazen o sırada yarım saate kalmadan yığılma oluyo bulasikta
oğlum sağolsun boyunun yettigi herseyi dolaplarda cekmecelerden çıkarıp oynuyo batiriyo.
sabah tencereye mandalina sıkıyodu mesela
Ben ilk cocugumin hep erkek olacağını biliyordum ama.ikinci kız olur sanmıştım ultrasona girdiğimde cidden erkek mi gerçekten erkek mi diye sorduğumda erkek mi istiyordunuz demişti yoooo dedm kız olsun istiyordum doktor da erkek garanti demişti
Ve iki erkekle yaşamayı alismistm
Ama smdi üç erkek alışır miyim bilmiyorm.gerci mecbur aliscan alismayio napacaksamm
Yorgun’um.
Sana ne iyi gelecekse onu yap canım
Aman yok yok zaten turşularım tutmadıgene naptin kızkışlık yufka falan mı açtın:)
Sana ne iyi gelecekse onu yap canım ❤
Ben çok üzgün, kızgınken deli gibi dip köşe temizlik yaparım
Heyttt be ne sairler varmis aramizda da haberimiz yokmusŞenlenir ortalık sen geldiğinde
Aşk olsun sana beni etiketlemediğinde
Maksat kebap yemek hep birlikte
Düşünsene şişi sen çeviriyorsun
Ağızlarının suyu akar şimdi bunu okuyanların
Neyse boşverşimdi bunu senin şiirine bayıldım
Hshahah aynı benim kizim yaaa.
Ne kadar çok benziyorlar
Bizimki daha tutunarak yürüyor ama kendisine yol yapmış oturma odasından çıkıp duvarlara tutuna tutuna bütün evi gezebiliyor, bütün dolapları karıştırıp kaynana gibi şöyle bi süzüp geri geliyor yerine
Aman yok yok zaten turşularım tutmadı
Nazar değdiAman yok yok zaten turşularım tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?