Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sen benim her gün toplayip temizledigim mutfağı bi görsen
insan yaşamıyo bu evde dersin o kadar vahim

sen benim her gün toplayip temizledigim mutfağı bi görsen
insan yaşamıyo bu evde dersin o kadar vahim

İşin kötüsü ben de günde 3 kere toplayıp temizliyorum guya ama hep aynı
Ben ne pis dağınık kadınım yaaaa

İşin kötüsü ben de günde 3 kere toplayıp temizliyorum guya ama hep aynı
Ben ne pis dağınık kadınım yaaaa

bulaşık makinesi yüzünden bence boş olsa tamam da dolu olunca boşaltmaya eriniyom bazen o sırada yarım saate kalmadan yığılma oluyo bulasikta
oğlum sağolsun boyunun yettigi herseyi dolaplarda cekmecelerden çıkarıp oynuyo batiriyo.
sabah tencereye mandalina sıkıyodu mesela

Ben ilk cocugumin hep erkek olacağını biliyordum ama.ikinci kız olur sanmıştım ultrasona girdiğimde cidden erkek mi gerçekten erkek mi diye sorduğumda erkek mi istiyordunuz demişti yoooo dedm kız olsun istiyordum doktor da erkek garanti demişti

Ve iki erkekle yaşamayı alismistm
Ama smdi üç erkek alışır miyim bilmiyorm .gerci mecbur aliscan alismayio napacaksamm

Hshahah aynı benim kizim yaaa.
Ne kadar çok benziyorlar
Bizimki daha tutunarak yürüyor ama kendisine yol yapmış oturma odasından çıkıp duvarlara tutuna tutuna bütün evi gezebiliyor, bütün dolapları karıştırıp kaynana gibi şöyle bi süzüp geri geliyor yerine

Insan da kendisini böyle bi korumada hissetmez mi yaaa büyüyünce
Düşünsene boyun kadar delikanli ogullarin olacak, birbirinden yakışıklı
Düğünlerde filan kollarına girip gideceksin
Ben olsam kasıla kasıla giderdim

Benim aşiret hanım ağası gibi bir ruh halim var, çözemiyorum sebebini :))

Heyttt be ne sairler varmis aramizda da haberimiz yokmus

aynen sen anlattikca aha diyom aynı çocuklar bizimki hiç karistirmazdi sonradan bir açıldı pir açıldı. apalamadan itibaren kovalamaca oynamaya başlamıştık o yüzden karıştırma ihtiyacı duymuyodu sanırım
mesela babasi aldı dışarı götürdü evi topladim temizledim. gel bide şimdi gör tam fittirmalik ortam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…