Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benimkine baksana bu daha yeni yeni ayaklandığı zamanlardı, açmış boyundan büyük yüklük dolabını kaynana gibi karistiriyordu böyle

Mesajimi alintilamayinnn birazdan sileceğim ifsalik foto

Yaaaa şamdan seni görünce su dediklerini aklıma mahallede oturan 45 yaş üstü kadınlar geliyor
Hahahahahshshshshjs

tipim benzemiyor ama ruhum öyle sanırım bide erkek annesi tipliyim ben
hem kaynana hem kocakari

Ayy nazar değdi bence size canim,eşinin söylediği sözler çok ayıp ama seni gerçekten seviyor sanırım öyle hissettim ben hep anlattıklarından, inşallah duzelirsiniz canım.
Balimm evren sizin biraraya gelmenizi istemiyor gibi bu ne böyle 3 haftaya yaklaştı diyorsun bide yeni evin siftahini acaydiniz iyiydi
Geçmiş okumaya çalışıyorum, hastayım yatıyorum, mide bulantısı karın ağrısı
Negom geçmiş olsun bende hamile sandım seni bı an ama değilim demissin sonradan okudum
Kesin dolunaydayiz
Adamlara bizlere biseyler oluyor
Güneş mi geri çekiliyor
Ay mi üzerimize geliyor
Ayy bu ay zaten felaket, kötülük çok olurmuş, bol bol sadaka vermek gerekirmis biliyo musun roosssuumm bizde eşimle kavga ettik pazar aksam,baya şiddetli hemde 450 lira verip daha yeni aldığımız sehpayi fırlattı kırdı benim öküzde
Mümkün mertebe sakin olmaya fevri davranmaya özen gösteriyorum bende ama işte
Burdayım canim geldim, kışlık kahvaltılık sos yapıyorum balım onunla uğraşıyorum bu saat oldu ama bıraktım artık kalani yarın yapıp şişeliycem
Belli değil ki dilosum şimdi adet oldum ve ikinci günden itibaren ilaçlara başladım 10.gun muayeneye gel dedi doktor,bakalım o zmn mi belli olcak onu da bilmiyorum ki
K Kendinisevenbirii okuya okuya gel yavaş yavaş gel
Kac alıntı yaptım bak yukarda sayamadim yeminle ajhsjsj anca geldim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…