- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.861
aynen sen anlattikca aha diyom aynı çocuklarbizimki hiç karistirmazdi sonradan bir açıldı pir açıldı. apalamadan itibaren kovalamaca oynamaya başlamıştık o yüzden karıştırma ihtiyacı duymuyodu sanırım
mesela babasi aldı dışarı götürdü evi topladim temizledim. gel bide şimdi görtam fittirmalik ortam
Yaaaa şamdan seni görünce su dediklerini aklıma mahallede oturan 45 yaş üstü kadınlar geliyoradetliyken mi yaptın kız
Evim suan tam oyle guzel temizki anlatamam nego yaaa bizi gazla harbiden super oliyyyySana ne iyi gelecekse onu yap canım ❤
Ben çok üzgün, kızgınken deli gibi dip köşe temizlik yaparım
Bir daha mi yaosan mevsimi henüz geçmediCok üzgünüm
Yaaaa şamdan seni görünce su dediklerini aklıma mahallede oturan 45 yaş üstü kadınlar geliyor
Hahahahahshshshshjs
Hemen bir bahane bul seni kızdıracakBen de sinirliyken süper temizlik yaparım aslında
Eşime deseydim de bi kizdirsaydi beni bari
Yaptıklarım ne olacakBir daha mi yaosan mevsimi henüz geçmedi
Cidden süper kaynana olur sendentipim benzemiyor ama ruhum öyle sanırımbide erkek annesi tipliyim ben
hem kaynana hem kocakari
Hemen bir bahane bul seni kızdıracak
I inessa armand ay masallah benim fıstığıma yaaaaAllah bağışlasın çok tatlı vallahi
kıvırcık mi saçları
Tutmadiysa yenmez ki oYaptıklarım ne olacak
Ayy nazar değdi bence size canim,eşinin söylediği sözler çok ayıp ama seni gerçekten seviyor sanırım öyle hissettim ben hep anlattıklarından, inşallah duzelirsiniz canım.Gerçekten felaketti. Yani biz 2 yıldır değil kavga trip yaptığımızı bilmem. Tarih yazmadı..ama dünkü çok başkaydı çok kırdı beni. Öyle kötü kavga ettik kii en son hatırladığım laf şu ' bak x sabrımı zorluyorsun bana istemediğim şeyleri söylemek zorunda bırakıyorsun, ağzımdan öyle şeyler çıkar kii , kii keza beni iyi tanıyorsun tükürdüğümü yalamam ' demem ile.. ' ne yapacaksın ya? ne yapabilirsin.. aa dur düşüneyimm boşarsın doğru en iyi yaptığın şey tecrübelisin önünde saygı ile eğiliyorum kusura bakma ' dedi . yani bunun açılımı zaten alışkınsın koca boşamaya demeye getirdi yani önceki hayatımdan vurdu beni. onun üzerine zaten kapı pencere indi
Balimm evren sizin biraraya gelmenizi istemiyor gibi bu ne böyle 3 haftaya yaklaştı diyorsun bideKuzularım ben geldimmmm
Beni merak edip etiketleyen parmacıklarızı yerimkk birinci noteri @Bonus Amecey
Geçmişten okuyabildiğim kadar ki kısmı için konuşuyorum yer yer yarılarak yer yer hüzünlenerek yer yer şaşırarak geldim
5-10 sayfa içinde nasıl tüm duygular arasında geçiş yapabiliyoruz yemin ederim bilim bizi incelemeli
Öncelikle @Bonus um evet suyum ve gazım açıldı, çok güldüm ya
Ama kötü haber dün eşim 2 ayrı kavgaya karıştığı için moralsizdi, ardından da 12 ye kadar misafirlikte oturmam için zorla alıkoyulduğumdan yine kardeş kardeş bir gece geçirdikİnanın sayamadım 3.haftaya doğru gidiyoruz sanırım. Bugünde gece 1e kadar halı saha maçında ve ben evde yalnızım. O saatten sonra yine bize kardeşlik vakti.Baştan evlenmemiz gerekecek bu gidişle 
Dün çok lanet bir gündü kavga vesaire vesaire..
Bugün de çok yorucuydu.
Çöktüm yeminle.
Sizlerde ne var ne yok bakalım.
@Bonus şiiri kapmışsınBu arada attığın smiley fotoları beni çok duyulandırdı. Hepsi ama hepsi msn'imde vardı ve çok seviyordum Msn'mde en sık kullandığım ifadelerdi. O günlere bir gittim geldim
@tosia çok sevindim kuzum iş hayatına başlayacak olmanaBebeği kime emanet edeceksin, söylediysen göremedim. Başta biraz zorlanırsın ama böylesi çok daha güzel olacak eminim  ♥
@patilibirhayat çok şaşırdım yavrum kavganıza ve çok üzüldümKavganın sebebi neydi, çok ağır konuşmuş
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e döndün mü kuzu?
Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
C Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
@baby0101
I inessa armand
Negom geçmiş olsun bende hamile sandım seni bı an ama değilim demissin sonradan okudumGeçmiş okumaya çalışıyorum, hastayım yatıyorum, mide bulantısı karın ağrısı
Ayy bu ay zaten felaket, kötülük çok olurmuş, bol bol sadaka vermek gerekirmis biliyo musun roosssuummKesin dolunaydayiz
Adamlara bizlere biseyler oluyor
Güneş mi geri çekiliyor
Ay mi üzerimize geliyor
Burdayım canim geldim, kışlık kahvaltılık sos yapıyorum balım onunla uğraşıyorum bu saat oldu ama bıraktım artık kalani yarın yapıp şişeliycem
Belli değil ki dilosum şimdi adet oldum ve ikinci günden itibaren ilaçlara başladım 10.gun muayeneye gel dedi doktor,bakalım o zmn mi belli olcak onu da bilmiyorum kiK Kendinisevenbirii balımm transferin nezman
Kac alıntı yaptım bak yukarda sayamadim yeminle ajhsjsj
Bulaşık makinesinde yaptım ama kapakları tutmadıTutmadiysa yenmez ki o
Yiyor musunuz bilmiorm
Annem tutmayan turşuları döker ondn demiştim
Ya benim güzel boncuk badem gözlerim neler okudu
Ben size böyle mi öğrettim temizlik neferlerim, hı söyleyin bana
I inessa armandkk birinci noteri
Kırdınız narin kalbimi
A ha ha ha
Cidden süper kaynana olur senden
Hahahshshjsj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?