Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O yüzden herkesin başı dumanlı
Ayyy içim acıdı kız o sehpaya nasıl bir kaldirisi firlatis
Valla yazık güç gösterisi yapıyorlar iste peh

Evet anca geldin kuzummm coook uzun okumalardann geçtin
Bu kdr sayfayı okulda okumadım vallahi

valla negom böyle gülerek anlatmayip temizlemeye kalksam çocuğa tahammül edemem ben o yüzden ben temizledim bugün tekrar batti yarin yeniden temizlerim diyorum:)
krese gitcek ya son günler avuntum o

senin boncuk badem güzel gözlerini severim sen olmasan ne halde olurdu ev bide onu düşün sen

Tam anlamadım kuzum nasıl
Turşu kavanozlarn kapaklarini her yaptığında yeni alırsan daha iyi kapanıyor ve o yeni aldıklarını kaynar su da bekletiyoruz kaynatiyorsun yani ocakta sonra turşuları bir kiloluk cam kavonza koyduğunda o kapaklarla kapatınca hiç acilmaz vakkumlaniyor market kapakları gbi
Gerçi sen cam kavanozda mi yaotn bilmiyorm ama

Bende öyle dedim Ross ,başlarım senin güç gosterine diye kumandayı bardağı fln parçaladım ama sonra paşa paşa gelip özür diledibaya ağlattı beni o gece ama küstürmüyor ki yaa doya doya bı tavır yapıp kusemiyorum hemen tepeme çöküyor öpüyor seviyor defalarca özür diliyor baristiriyor zorla

Pozitif bakış açını kıskanıyorum

Aynı benm akros
Doya doya trip yapamiyorm surduremiorm ki
Diyirm.bu sefer bir hafta konusmucam illa bişey bulup beni ya konuşturuyor ya güldürüyor

Neyse bu da iyi bişi sonuçta kus yatmiyoruz erkeğin de kuseni zor olur bee
Bir kere bana kusmusti nasıl yaklascagimi bilememistm

Cam kavanozda yaptım canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…