- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.881
O yüzden herkesin başı dumanlıAyy nazar değdi bence size canim,eşinin söylediği sözler çok ayıp ama seni gerçekten seviyor sanırım öyle hissettim ben hep anlattıklarından, inşallah duzelirsiniz canım.
Balimm evren sizin biraraya gelmenizi istemiyor gibi bu ne böyle 3 haftaya yaklaştı diyorsun bideyeni evin siftahini acaydiniz iyiydi
Negom geçmiş olsun bende hamile sandım seni bı an ama değilim demissin sonradan okudum
Ayy bu ay zaten felaket, kötülük çok olurmuş, bol bol sadaka vermek gerekirmis biliyo musun roosssuummbizde eşimle kavga ettik pazar aksam,baya şiddetli hemde 450 lira verip daha yeni aldığımız sehpayi fırlattı kırdı benim öküzde
Mümkün mertebe sakin olmaya fevri davranmaya özen gösteriyorum bende ama işte
Burdayım canim geldim, kışlık kahvaltılık sos yapıyorum balım onunla uğraşıyorum bu saat oldu ama bıraktım artık kalani yarın yapıp şişeliycem
Belli değil ki dilosum şimdi adet oldum ve ikinci günden itibaren ilaçlara başladım 10.gun muayeneye gel dedi doktor,bakalım o zmn mi belli olcak onu da bilmiyorum ki
Kac alıntı yaptım bak yukarda sayamadim yeminle ajhsjsjanca geldim
Ya benim güzel boncuk badem gözlerim neler okudu
Ben size böyle mi öğrettim temizlik neferlerim, hı söyleyin bana
I inessa armandkk birinci noteri
Kırdınız narin kalbimi
A ha ha ha
Sağol canımNegom geçmiş olsun bende hamile sandım seni bı an ama değilim demissin sonradan okudum
Demek öyle bunu siz istedinizSen bizi egitemedin ogretmenim, beceremedin
Sağol canım ❤
Demek öyle bunu siz istediniz
Canm onu sıcak suyla kapakları azcik durdurcaksn sonra kavanozlara gevireceksin o zaman acilmior taptaze oluyorBulaşık makinesinde yaptım ama kapakları tutmadı
Ayy aynenay bebeğim ugrasamamkaynanalik yapmaya usenirim ben biz senle üstü açık kırmızı spor arabamizlan gezeceğük dünür dünür
Tam anlamadım kuzum nasılCanm onu sıcak suyla kapakları azcik durdurcaksn sonra kavanozlara gevireceksin o zaman acilmior taptaze oluyor
ooo aşk pastam
sen doğal bir yeteneksin
Turşu kavanozlarn kapaklarini her yaptığında yeni alırsan daha iyi kapanıyor ve o yeni aldıklarını kaynar su da bekletiyoruz kaynatiyorsun yani ocakta sonra turşuları bir kiloluk cam kavonza koyduğunda o kapaklarla kapatınca hiç acilmaz vakkumlaniyor market kapakları gbiTam anlamadım kuzum nasıl
Bende öyle dedim Ross ,başlarım senin güç gosterine diye kumandayı bardağı fln parçaladımO yüzden herkesin başı dumanlı
Ayyy içim acıdı kız o sehpaya nasıl bir kaldirisi firlatis
Valla yazık güç gösterisi yapıyorlar iste peh
Evet anca geldin kuzummm coook uzun okumalardann geçtin
Bu kdr sayfayı okulda okumadım vallahi
Ayy aynen
Arabamzla gezicez doğru fularlari salliycaz daha
Pozitif bakış açını kıskanıyorumvalla negom böyle gülerek anlatmayip temizlemeye kalksam çocuğa tahammül edemem beno yüzden ben temizledim bugün tekrar batti yarin yeniden temizlerim diyorum:)
krese gitcek ya son günleravuntum o
senin boncuk badem güzel gözlerini severimsen olmasan ne halde olurdu ev bide onu düşün sen
Aynı benm akrosBende öyle dedim Ross ,başlarım senin güç gosterine diye kumandayı bardağı fln parçaladımama sonra paşa paşa gelip özür diledi baya ağlattı beni o gece ama küstürmüyor ki yaa doya doya bı tavır yapıp kusemiyorum hemen tepeme çöküyor öpüyor seviyor defalarca özür diliyor baristiriyor zorla
Cocuklarn evlenip dünür olcagmz günü bekliyirm samdikaynengözümüzde kuyruklu güneş gözlüğü saçlar o bicim
Kovmirim ula kovmirimHadi beni döv, kov gidip işimi gücümü yapayım
Cam kavanozda yaptım canımTurşu kavanozlarn kapaklarini her yaptığında yeni alırsan daha iyi kapanıyor ve o yeni aldıklarını kaynar su da bekletiyoruz kaynatiyorsun yani ocakta sonra turşuları bir kiloluk cam kavonza koyduğunda o kapaklarla kapatınca hiç acilmaz vakkumlaniyor market kapakları gbi
Gerçi sen cam kavanozda mi yaotn bilmiyorm ama
Kovdum ula de haydi getAğa bizzimle egleniyirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?