- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.041
Ben kendi kendine temizlenen ev yıkanan çamaşır utulenen kıyafet görmedikçe hiçbir icat beni tatmin edemezBence yüzyılın en büyük icadı B Brunello Cicinelli cicimin dediği gibi WhatsApptaki mesaj silme özelliği
Al çok rahat edersin. Bizde yer yoktu banyoda çamaşır makinasının üstüne koydum.Ben de kurutucu almak istiyorum aslında. En rahatı öyle sanırım, kışın çok zor oluyor yoksa
Sen bizim askılığı görsen nerdeyse bütün kıyafetleri orda akrosum hahahahaha
Bir an akrosu gördüm.eşimin de öyle. hatta su an iş kıyafetlerini portmanto ya asiyo. günlük giydikleri kapi arkasına sigmazsa sifonyere yigiyosonra da çocuktan dagitmamasini bekliyo
Haklısın tatlım ama elden bişey gelmiyor. Çok öfkeliyim ona karşı.iyi de siz kabul etcek misiniz bakalim onun yüzünden bir ev alacakken 40 50 bin almayiadama bak ya. hem herkesi zararli cikariyo hem konusuyo.
bugün ben netten baktim da. banka mesela dava açmış kardesinin durumunda olan birine reddi miras yaptı diye
siz veraset islerini hallettiniz mi paylar dağıldı mi
Ayy hayatta öyle görmeye dayanamam
İşte katlanmiyo 1 saattir önümde duruyor sepet toplayamadim hala en sonunda kızım geldi simdi onla oynuyorum
Haklısın tatlım ama elden bişey gelmiyor. Çok öfkeliyim ona karşı.
İmza attık canım işlemler için.
Al çok rahat edersin. Bizde yer yoktu banyoda çamaşır makinasının üstüne koydum.
Aaa aayyy çenenizle dövmüşsünüz topiği,sonra gel amecey, şiir gidiyor amecey yukarı amecey aşağı gitti 26k
ByNkoaLa büyüttüğümüz aşkımız, bidonumuz kazanmış yaa Bunun mimarı kk birinci noteri Im şiir kaybetsem nolcak ben sizi kazanmışım I inessa armand
İşte tutarlılık seviyem
Bidonu kurtardım şiiri sana teslim ettm canmmmAaa aayyy çenenizle dövmüşsünüz topiği,sonra gel amecey, şiir gidiyor amecey yukarı amecey aşağı gitti 26k
ByNkoaLa büyüttüğümüz aşkımız, bidonumuz kazanmış yaa Bunun mimarı kk birinci noteri Im şiir kaybetsem nolcak ben sizi kazanmışım I inessa armand
benimki aglar patlar carlardi. her aksam yedide yatirirdim. uyumazdi ama yine de yatirirdim. onbire kadar sallardim genelde
sonra o saatte uyumaya alisti. büyüdükçe uyku saati sekize kaydi. simdide dokuza kaydi:)
ama ben su an da yine 8 de yatiriyorum.
Aaa aayyy çenenizle dövmüşsünüz topiği,sonra gel amecey, şiir gidiyor amecey yukarı amecey aşağı gitti 26k
No bilemedin. Oğlanlar tüm kurubakliyatları dökmüş sayıyorlardı. Grmaj kontrolü sanırım, ortalığı koparladım kurtarabildiklerimi kurtardım. Bidonlar ölmeeezz her k da yaşayacakseni yerim yaaaa
ama geç kaldin sarj mi oluyodu telefon:) :)
artık 27 k da bidonun serefine sana gelir inşallah
Sanki ödemeli atıyon da ben dönmüyorumBidonu kurtardım şiiri sana teslim ettm canmmm
Bana yeterince yazdı bidonumuz yaşasın artık hahahahahha
Benim sorunum çok geç kalkıyor kuzum, o yüzden de gece geç yatıyor öğle uykusu geç saate kalıyor. Yarın sabah 8 de uyusa da uyandiracagim. Erken kaldırıp erken uyutmaya alistiracagim.
Ama bu sefer de düşünüyorum ise baslayinca benimle vakit geciremez erken uyursa diye. Oof of
Zaten su an ne duzen verirsem vereyim ise baslayinca bozulacak. Ben saat 9 gibi uyutayim en iyisi normalde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?