Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen bizim askılığı görsen nerdeyse bütün kıyafetleri orda akrosum hahahahaha

.eşimin de öyle. hatta su an iş kıyafetlerini portmanto ya asiyo. günlük giydikleri kapi arkasına sigmazsa sifonyere yigiyo sonra da çocuktan dagitmamasini bekliyo

Haklısın tatlım ama elden bişey gelmiyor. Çok öfkeliyim ona karşı.
İmza attık canım işlemler için.

Haklısın tatlım ama elden bişey gelmiyor. Çok öfkeliyim ona karşı.
İmza attık canım işlemler için.

olmazsa birinize karşı borcundan dolayı feragatname imzalar. o şekilde onun payi mesela sende durur.
o kadar da arastirmaz heralde maliye. ama reddi miras olunca biraz şüpheli oluyo.

bi haber gelsin de limonsuzum vergi dairesi islem yapmadan

Al çok rahat edersin. Bizde yer yoktu banyoda çamaşır makinasının üstüne koydum.

Benim çamaşır makinası yüklük dolabının içinde. Kurutma makinası için yerim yok açıkçası. Kullanmadığım boş bir odam var, oraya koyarım muhtemelen.
İşe başlayayım da bir araştırayım bakalım

İşte tutarlılık seviyem

benimki aglar patlar carlardi. her aksam yedide yatirirdim. uyumazdi ama yine de yatirirdim. onbire kadar sallardim genelde

sonra o saatte uyumaya alisti. büyüdükçe uyku saati sekize kaydi. simdide dokuza kaydi:)
ama ben su an da yine 8 de yatiriyorum.

Bidonu kurtardım şiiri sana teslim ettm canmmm
Bana yeterince yazdı bidonumuz yaşasın artık hahahahahha

Benim sorunum çok geç kalkıyor kuzum, o yüzden de gece geç yatıyor öğle uykusu geç saate kalıyor. Yarın sabah 8 de uyusa da uyandiracagim. Erken kaldırıp erken uyutmaya alistiracagim.
Ama bu sefer de düşünüyorum ise baslayinca benimle vakit geciremez erken uyursa diye. Oof of
Zaten su an ne duzen verirsem vereyim ise baslayinca bozulacak. Ben saat 9 gibi uyutayim en iyisi normalde de

seni yerim yaaaa

ama geç kaldin sarj mi oluyodu telefon:) :)
artık 27 k da bidonun serefine sana gelir inşallah

seni yerim yaaaa

ama geç kaldin sarj mi oluyodu telefon:) :)
artık 27 k da bidonun serefine sana gelir inşallah
No bilemedin. Oğlanlar tüm kurubakliyatları dökmüş sayıyorlardı. Grmaj kontrolü sanırım, ortalığı koparladım kurtarabildiklerimi kurtardım. Bidonlar ölmeeezz her k da yaşayacak

ona o saatte geç ama kuzum :)
yedi sekiz gibi yatirsan sabah baya erken kalkar. gece de onla uyursun özlüyosan :) benim oğlan benle yatiyodu. tayin isi yatinca ayirdim yatağı:) hala bazen bizim yatakta yatiyo gece aglayinca. bazen de ben onun yatağında yanina yatıyorum.

büyüme hormonu 23 ile 02 arasi salgılanıyo bebegin uyuyo olmasi lazım o saatlerde.
sağlıklı olan o.
zaten yavaş yavaş kendi kaydırcak saatleri :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…