- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.001
Dağılmayan sadece yatılan evden bende istiorm YaaaBuyuk ihtimal genelde babaannesinde olur kuzum haklısın fazla dagilmaz muhtemelen
Yemeklerimizi de orada yeriz herhalde
Allahmmmmm o ekmek neydi oyleeee
Görünce acıktım yaaaa
Canm çekmedi kuzum aciktigimi hissettimoyy kıyamam sana
canın mi cekti kuzum ya
Hani nerde nerdeAllahmmmmm o ekmek neydi oyleeee
Görünce acıktım yaaaa
Haklısın canım. Eşimde diyor ki evi satın. Ama babam hep evi yaptırıp her kardeşe ev vermek isterdibirim birim olduğu ve sürekli birimlerde çalışanların yerleri değiştiği için cevap bulmak çok zor oluyo limonsuzum
bakalım bı araştıralım da sağlam bilgi alalım. herkesin her dediğine de bakilmiyo
Her evde temizlik yapan robotlar yapacaklar diyollaaaDağılmayan sadece yatılan evden bende istiorm Yaaa
evdeyken sen yapiyosun o bi yandan batiyo çünküsanki kendi kendini kirleten ev icat etmişler
inşallah herşeyi rayina oturturuz bakalım:)
senle yakın zamanlar baslicazbakalim bizi neler bekliyo.
bu arada benim oğlan yürümüyodu. sahilde ayakkabilarini çoraplarını cikardim. cimenlerde ellerinden tutup yürüyünce çok hoşuna gitti. o gün eve geldik kendi yürümeye başladı:) :)
havalae bozmadan sen de evdeyken aklında bulunsun bu da
Dağılmayan sadece yatılan evden bende istiorm Yaaa
Canm çekmedi kuzum aciktigimi hissettim
Ne zaman tok oluyorsam orası da ayrı
Kendi kendine çalışan akıllı süpürge varHer evde temizlik yapan robotlar yapacaklar diyollaaa
Her evde temizlik yapan robotlar yapacaklar diyollaaa
Kız tosi biz ilk evlendigmz zaman çıkan çamaşırın haddi hesabı yoktu diyordum ki iki baş boyleysek ilerde çocuk olduğunda nolcaz diyordumYaaa ne kadar güzel, ben de mi denesem hafta sonu
Evet kuzum aynı zaman başlıyoruz. İnşallah kolay adapte oluruz biz ve yavrularımız. Büyüdüler ne de olsa artık ❤
Açıkçası ben de biraz gereksiz pozitif bakıyorum galiba, çünkü cocuk yokken de bizim ev dagiliyordu gayet, ikimiz de çalıştığımız halde
İns veririm yaolsun canım benim:) ye bisey olmazverirsin doğumdan sonra
Kız tosi biz ilk evlendigmz zaman çıkan çamaşırın haddi hesabı yoktu diyordum ki iki baş boyleysek ilerde çocuk olduğunda nolcaz diyordum
Gördüm noldugunu hiç bitmeyen çamaşır var evde dağ dağ katman katman
Su ara çaydan tiksiniyirm ama geçince içeriz bol teryagli peynirli oof offff ifff
Demekki seninki de benmki gbi çok şık üst baş değiştiriyorBizim de öyle yaaa hiç çamaşır sepetinin dibini göremedim evlendim evleneli
Demekki seninki de benmki gbi çok şık üst baş değiştiriyor
Hani nerde nerde
Haklısın canım. Eşimde diyor ki evi satın. Ama babam hep evi yaptırıp her kardeşe ev vermek isterdikentsel dönüşüm olursa ki büyük ihtimalle olacak. Babamın isteği de olacak. Ayrıca evi satarsak zarar etmiş olmaz mıyız?
Ben değiştirmem de eşim saolsunEvet ben de öyleyim eşim de öyle
Durduk yere evin içinde 10 kere üst değiştiririm
Ben değiştirmem de eşim saolsun
Sabah ayrı akşam ayrı ekmek almaya giderken ayrı
Ev içi ayrı yatak ayrı
Her yerden tişört atlet topluyom bir de bazen ne giydiğini unutur gider temiz giyinir al sana katman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?