Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahmmmmm o ekmek neydi oyleeee
Görünce acıktım yaaaa
Hani nerde nerde
Haklısın canım. Eşimde diyor ki evi satın. Ama babam hep evi yaptırıp her kardeşe ev vermek isterdi kentsel dönüşüm olursa ki büyük ihtimalle olacak. Babamın isteği de olacak. Ayrıca evi satarsak zarar etmiş olmaz mıyız?

Yaaa ne kadar güzel, ben de mi denesem hafta sonu
Evet kuzum aynı zaman başlıyoruz. İnşallah kolay adapte oluruz biz ve yavrularımız. Büyüdüler ne de olsa artık

Dağılmayan sadece yatılan evden bende istiorm Yaaa

Açıkçası ben de biraz gereksiz pozitif bakıyorum galiba, çünkü cocuk yokken de bizim ev dagiliyordu gayet, ikimiz de çalıştığımız halde

Her evde temizlik yapan robotlar yapacaklar diyollaaa
Kendi kendine çalışan akıllı süpürge var
Dedim eşime o kdr hazır bozulmusken bundn alalım diye
2 bin liracik mi ne dedim sen 2 bin liracihi bana ver ben suprururum sabah akşam dedi

Ulaaa dedm ben hergun süpürüyorum.hic al bunu demiyon diom o ayrı bu ayrı Dior

Hayalimdeki evi anlaticamsize

Her evde temizlik yapan robotlar yapacaklar diyollaaa

Geçen gün ünlü bir karikatüristin instagraminda gördüm, robot gibi birsey. sarjli böyle geziyor evin içini, harita çıkartmış suralari buralari süpürdüm diye, küçücük birsey
Ben evde onun gezdigini gorsem korkarım

Kız tosi biz ilk evlendigmz zaman çıkan çamaşırın haddi hesabı yoktu diyordum ki iki baş boyleysek ilerde çocuk olduğunda nolcaz diyordum
Gördüm noldugunu hiç bitmeyen çamaşır var evde dağ dağ katman katman

Bizim de öyle yaaa hiç çamaşır sepetinin dibini göremedim evlendim evleneli

kentsel dönüşüme ne zaman girecek ki
o zaman kesin herkese bi daire düşecek mi.
yok paraya gidiyo icraya cikan mülk
baktınız sıkıntı olacak aranizda para toplayip kardesinin payini verirsiniz o da mirastan çıkar. vergi borcunun da bi kismi odenmis olur. onun hatasi yüzünden siz niye cekiceksiniz.

mesela ev 200 bin tl 50 bin tl verip mirastan payini aldığına dair kağıt imzalatirsiniz ya da prosedür neyse

Evet ben de öyleyim eşim de öyle
Durduk yere evin içinde 10 kere üst değiştiririm
Ben değiştirmem de eşim saolsun
Sabah ayrı akşam ayrı ekmek almaya giderken ayrı
Ev içi ayrı yatak ayrı
Her yerden tişört atlet topluyom bir de bazen ne giydiğini unutur gider temiz giyinir al sana katman

Ben değiştirmem de eşim saolsun
Sabah ayrı akşam ayrı ekmek almaya giderken ayrı
Ev içi ayrı yatak ayrı
Her yerden tişört atlet topluyom bir de bazen ne giydiğini unutur gider temiz giyinir al sana katman

Ben de hep temiz çamaşırı yıkarım valla, 1 saat giyip atarım sepete üşeniyorum katlamaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…