Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bence dene çok hosuna gidiyo çocukların
videosu da var çok tatlı
aynen ya çok şükür guzel buyuduler:) inşallah sorunsuz atlatiriz.

bizim de hep darmadağın olurdu eşim sağolsun şimdi o yaka silkiyo oglandan senden olan cocuktan ne bekliyodun ki diyorum ses yok

Hiç kimsede o kadar verecek para yok malesef. Birkaç yıla dönüşüm olabilir. Eğer olursa veya müteahhit e verirsek birer ev düşer. Bir ev varken 50 bini de kabul edeceğini hiç sanmam.

Eşim de çok dağınık ama ben dağınık olduğum için birşey demeye yüzüm yok.
Ancak hayatım derli toplu tutalım birbirimizi uyaralım diyorum, boşver yaaa yorma kendini diyor

yikayip asip kuruyunca katlanmiyo demi tosia
bari kapının arkasına askılık alip as yav

Ayy hayatta öyle görmeye dayanamam
İşte katlanmiyo 1 saattir önümde duruyor sepet toplayamadim hala en sonunda kızım geldi simdi onla oynuyorum

Bu yüzyılın en güzel icadı kurutucular oldu. Çamaşırların çoğunu ütülemiyorum artik, filtrede nasıl o kadar kıl birikiyor şaşıyorum.

Ben de kurutucu almak istiyorum aslında. En rahatı öyle sanırım, kışın çok zor oluyor yoksa

Hiç kimsede o kadar verecek para yok malesef. Birkaç yıla dönüşüm olabilir. Eğer olursa veya müteahhit e verirsek birer ev düşer. Bir ev varken 50 bini de kabul edeceğini hiç sanmam.

iyi de siz kabul etcek misiniz bakalim onun yüzünden bir ev alacakken 40 50 bin almayi adama bak ya. hem herkesi zararli cikariyo hem konusuyo.
bugün ben netten baktim da. banka mesela dava açmış kardesinin durumunda olan birine reddi miras yaptı diye

siz veraset islerini hallettiniz mi paylar dağıldı mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…