- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.021
Yaaa ne kadar güzel, ben de mi denesem hafta sonu
Evet kuzum aynı zaman başlıyoruz. İnşallah kolay adapte oluruz biz ve yavrularımız. Büyüdüler ne de olsa artık ❤
Açıkçası ben de biraz gereksiz pozitif bakıyorum galiba, çünkü cocuk yokken de bizim ev dagiliyordu gayet, ikimiz de çalıştığımız halde
Ben gezmeye gidersem bir daha giymem atarm.kirli sepetineBen de hep temiz çamaşırı yıkarım valla, 1 saat giyip atarım sepete üşeniyorum katlamaya
Ben de hep temiz çamaşırı yıkarım valla, 1 saat giyip atarım sepete üşeniyorum katlamaya
Hiç kimsede o kadar verecek para yok malesef. Birkaç yıla dönüşüm olabilir. Eğer olursa veya müteahhit e verirsek birer ev düşer. Bir ev varken 50 bini de kabul edeceğini hiç sanmam.kentsel dönüşüme ne zaman girecek ki
o zaman kesin herkese bi daire düşecek mi.
yok paraya gidiyo icraya cikan mülk
baktınız sıkıntı olacak aranizda para toplayip kardesinin payini verirsiniz o da mirastan çıkar. vergi borcunun da bi kismi odenmis olur. onun hatasi yüzünden siz niye cekiceksiniz.
mesela ev 200 bin tl 50 bin tl verip mirastan payini aldığına dair kağıt imzalatirsiniz ya da prosedür neyse
bence dene çok hosuna gidiyo çocukların
videosu da var çok tatlı
aynen ya çok şükür guzel buyuduler:) inşallah sorunsuz atlatiriz.
bizim de hep darmadağın olurdu eşim sağolsunşimdi o yaka silkiyo oglandan senden olan cocuktan ne bekliyodun ki diyorum ses yok
Sen bizim askılığı görsen nerdeyse bütün kıyafetleri orda akrosum hahahahahayikayip asip kuruyunca katlanmiyo demi tosia
bari kapının arkasına askılık alip as yav
yikayip asip kuruyunca katlanmiyo demi tosia
bari kapının arkasına askılık alip as yav
Bu yüzyılın en güzel icadı kurutucular oldu. Çamaşırların çoğunu ütülemiyorum artik, filtrede nasıl o kadar kıl birikiyor şaşıyorum.
Dayanmaz ben vekil olarak aldım.onuana yüreği işte dayanamadipambik kalpli prensesim
Bence yüzyılın en büyük icadı B Brunello Cicinelli cicimin dediği gibi WhatsApptaki mesaj silme özelliğiBu yüzyılın en güzel icadı kurutucular oldu. Çamaşırların çoğunu ütülemiyorum artik, filtrede nasıl o kadar kıl birikiyor şaşıyorum.
AyyyynennnBu yüzyılın en güzel icadı kurutucular oldu. Çamaşırların çoğunu ütülemiyorum artik, filtrede nasıl o kadar kıl birikiyor şaşıyorum.
Hiç kimsede o kadar verecek para yok malesef. Birkaç yıla dönüşüm olabilir. Eğer olursa veya müteahhit e verirsek birer ev düşer. Bir ev varken 50 bini de kabul edeceğini hiç sanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?