Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yok kuzum ben kamu mezunuyum hiç muhasebecilik yapmadim :) maemurum ben de ondan muhasebecilerle haşır neşir oluyoruz:)

cidden memurluk rahat özel sektöre göre. çok şükür bin şükür. Allah bekleyen isteyenlere de nasip etsin
HayatSevinceGuzel e de nasip etsin

maliyedesin o halde amiiinn

aynen canım:) maliyeciyim
sen de mi kariyer meslektesin
maliyede işim olursa uğrarım yanına hoş daha bir kere işim oldu,fatih maliyeye gitmiştim, ehliyet için vergiyi yanlış yere yatırmış eşim para iadesi için gitmiştim

günaydın, dün akşam nasıl geçti, dolmalardan içli köftelerden kaldı mı
en önemlisi eşinle gelişme var mı?
Günaydın canımm.. Valla içli köfte kalmadı hiç az birşey dolma kaldı 4 kişi bütün yemekleri bitirdik iyi ki çok çeşit yapmışım 1 kez daha pişman olmadım
Eşimle de aynı gibi yani şöyle ki.. dün sohbet aralarında sürekli bana dimii hayatımm aa öyle mi oldu hayatım diye diye konuşmaya çalıştı ama oralı olmadım. Net.
Bir de eve gelirken çiçek getirmiş kapıyı açtım yüzünü de çiçekle kapatmış ben ettim sen etme gerçekten ben onu demek istemedim, bir anda ağzımdan çıktı dedi sonra yüzünü açıp çiçeği uzattı. benim de elim kirliydi hiç kendimden ödün vermeden ellerim kirli masaya bırakırsın çiçeği deyip arkamı dönüp işime devam ettim.

Arkdaşlar gittikten sonra da gene yastığımı yorganımı alıp salonda yattım

biraz daha pişman olsun öyle affet bence de,
bundan sonra söylediklerine dikkat eder

Aa bu benim oğlan
Yeni nesil gümbür gümbür geliyor dediklerinde beni bir gülme tutuyor zaten oyy minnoşlar büyüdükleri zaman delilerle yaptıklarını görsünler

Son düzenleme:
Bak kebapların görsellerini attın ama size nazar değdi gibi bir tümevarıma seni inandırmaya çalışsam ne kadarına inanırsın?

biraz daha pişman olsun öyle affet bence de,
bundan sonra söylediklerine dikkat eder
Şimdi değil zaten canımm.. az daha beklesin. Ben hemen boyun eğersem kucağına atlarsam çabuk unutulur bu mevzu ve her kavgada yapar. O kadar kolay değil.
Onun dediği gibi yaptığım en iyi şey koca boşamak. Kafamı attırırsa bunu da boşarım.. Kimse kimseye boyun eğmek zorunda değil hele ki ben hiç! Bu dünyaya 1 kez geliyoruz. Mutsuz olduğum hiçbir yerde durmam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…