- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.261
muhasebecilik mi yaptın canım, ben de önlisans muhasebe okumuştum sonra işletmeyle tamamladım, şimdi de çocuk gelişimi okuyorum açıktan,
muhasebe bürosunda çalışmıştım,özel sektör çok kötü gerçekten, çok şükür ki Allah memurluğu nasib etti
maliyedesin o haldeyok kuzum ben kamu mezunuyum hiç muhasebecilik yapmadim :) maemurum ben de ondan muhasebecilerle haşır neşir oluyoruz:)
cidden memurluk rahat özel sektöre göre. çok şükür bin şükür. Allah bekleyen isteyenlere de nasip etsin
HayatSevinceGuzel e de nasip etsin
maliyedesin o haldeamiiinn
ben başka bir kurumda mali işler departmanında çalışıyorum, işimiz çok yoğun değilaynen canım:) maliyeciyim
sen de mi kariyer meslektesin
Teşekkürlerhoşgeldiniz, bir hemşom daha oldu topikte
maliyede işim olursa uğrarım yanınaaynen canım:) maliyeciyim
sen de mi kariyer meslektesin
günaydın, dün akşam nasıl geçti, dolmalardan içli köftelerden kaldı mıGünaydın Kızçeler
Günaydın canımm.. Valla içli köfte kalmadı hiç az birşey dolma kaldı 4 kişi bütün yemekleri bitirdik iyi ki çok çeşit yapmışımgünaydın, dün akşam nasıl geçti, dolmalardan içli köftelerden kaldı mı
en önemlisi eşinle gelişme var mı?
Bir gizemi daha çözmüşsünEki Görüntüle 2541651 Eki Görüntüle 2541651
Amecey klavye çıkmadığı için rakamlardan nickini yazdm hala hattayim sana bağlanmayı bekliyirm
Ahahhahshsshajshshshajshsbshsh
biraz daha pişman olsun öyle affet bence de,Günaydın canımm.. Valla içli köfte kalmadı hiç az birşey dolma kaldı 4 kişi bütün yemekleri bitirdik iyi ki çok çeşit yapmışım1 kez daha pişman olmadım
Eşimle de aynı gibi yani şöyle ki.. dün sohbet aralarında sürekli bana dimii hayatımm aa öyle mi oldu hayatım diye diye konuşmaya çalıştı ama oralı olmadım. Net.
Bir de eve gelirken çiçek getirmiş kapıyı açtım yüzünü de çiçekle kapatmışben ettim sen etme gerçekten ben onu demek istemedim, bir anda ağzımdan çıktı dedi sonra yüzünü açıp çiçeği uzattı. benim de elim kirliydi hiç kendimden ödün vermeden ellerim kirli masaya bırakırsın çiçeği deyip arkamı dönüp işime devam ettim.
Arkdaşlar gittikten sonra da gene yastığımı yorganımı alıp salonda yattım
Aa bu benim oğlan
ayni vallabenimkide yapıyo aynısını
kasede şeker görsün oturur döker oynar oynar dağıtır. ağzına aldığı şeyi çiğner ciğner sonra komple tükürerek gezer. eline çıkarır koltuk sandalye kapi nereyi bulursa sivazlar
ya sabir sayılı gün diye diye geldim bu zamana
Yeni nesil gümbür gümbür geliyor dediklerinde beni bir gülme tutuyor zatenHahahahahah iyi bari ben de benim kızda bir anormallik var sanıyordum, toz bezi olayının sizde de olmasına sevindim
Brnim kız da öğrenmiş şimdi bezle önce yüzünü siliyor, ellerini siliyor
Sonra da yerleri siliyor
Bak kebapların görsellerini attın ama size nazar değdi gibi bir tümevarıma seni inandırmaya çalışsam ne kadarına inanırsın?Günaydın canımm.. Valla içli köfte kalmadı hiç az birşey dolma kaldı 4 kişi bütün yemekleri bitirdik iyi ki çok çeşit yapmışım1 kez daha pişman olmadım
Eşimle de aynı gibi yani şöyle ki.. dün sohbet aralarında sürekli bana dimii hayatımm aa öyle mi oldu hayatım diye diye konuşmaya çalıştı ama oralı olmadım. Net.
Bir de eve gelirken çiçek getirmiş kapıyı açtım yüzünü de çiçekle kapatmışben ettim sen etme gerçekten ben onu demek istemedim, bir anda ağzımdan çıktı dedi sonra yüzünü açıp çiçeği uzattı. benim de elim kirliydi hiç kendimden ödün vermeden ellerim kirli masaya bırakırsın çiçeği deyip arkamı dönüp işime devam ettim.
Arkdaşlar gittikten sonra da gene yastığımı yorganımı alıp salonda yattım
Şimdi değil zaten canımm.. az daha beklesin. Ben hemen boyun eğersem kucağına atlarsam çabuk unutulur bu mevzu ve her kavgada yapar. O kadar kolay değil.biraz daha pişman olsun öyle affet bence de,
bundan sonra söylediklerine dikkat eder
Sizin tarafınızdan nazara geldiğime asla inanmammmBak kebapların görsellerini attın ama size nazar değdi gibi bir tümevarıma seni inandırmaya çalışsam ne kadarına inanırsın?
Sen yine de malum görselleri atarken bir daha düşünSizin tarafınızdan nazara geldiğime asla inanmammm
Senin oğlanları bulsakta kız doğurup onlardan birini damat alsak rooss:d ona göre kız dogurun
Ahahahahahshajabenm gbi kaunanasi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?