- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.281
Aferin esine patiliKızlarrr dün akşamdan sonra 1 çiçekte işyerine an itibari ile gelmiş bulunmakta
ben barışana kadar buralar çiçek bahçesine döner
Hayırrrr, aslaaaAferin esine patilimsjla teşekkür et bari adama yazık gıı
Evet canım o.K Kendinisevenbirii senin bu profil Nesrin Cavadzade değil mi
Evet bende sinir olurum kendilerine Yasak Elma dizisinden dolayı Allah tepesinden baksın onaEvet canım o.
Ama bı dizide ki karakterinden ötürü soğudum kendisindendegistirip diğer bı hayrani olduğum kadını avatar resmi yapabilirim Tuvana Türkay olur kendileri
Hiçte özlememmÖzlersin gıı
Aynı duyguları barindiriyoruz patili ajhsjsjEvet bende sinir olurum kendilerine Yasak Elma dizisinden dolayı Allah tepesinden baksın onaNalet karıı sinir krizleri geçirtiyor bana
gördükçe gözüm seyiriyor sinirden
Birde 47 kilomu neymiş zaten ona da ayrı bir sinir oldumAynı duyguları barindiriyoruz patili ajhsjsj
Ahaha o Allah'ın emri zaten illa ki özler o seni deHiçte özlememmo beni özlesin
Kız Allah seni daha çok gaza getircen beniBirde 47 kilomu neymiş zaten ona da ayrı bir sinir oldum
Kin tuttum şuanda
Ben altın vuruş bekliyorummAhaha o Allah'ın emri zaten illa ki özler o seni desende son bı cicek daha alınca barışıcan gibi hissettim ama
Neymiş kız o altın vuruşBen altın vuruş bekliyorumm
Ne bileyimm şöyle zümrüt yüzükler Sultan Süleyman'ın Hürreme hediye ettiği takılardan felanNeymiş kız o altın vuruş
Te Allah'ım ya hala çay içerim diyorsunNe bileyimm şöyle zümrüt yüzükler Sultan Süleyman'ın Hürreme hediye ettiği takılardan felanya da şöyle güzel bir yerde yemek
Yani böyle birşeyler olursa oturur bir düşünür onunla çay içerim
Ben altın vuruş bekliyorumm
Güzel olmuş güzelkendi ellerimlen yaptım ben o sanatsal çalışmalarıarka fondaki da atanmak için çalışırken delirip her yeri postite boğdugum duvar
Tamam kahve olsunTe Allah'ım ya hala çay içerim diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?