Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aaaa çok sevindim hayırlı olsun, ne zamandır yoktun,dün aklıma geldin vallahi, hatta kızlara soracaktım
Yok kiz buralardaydim ama yaziyodum kimse selam bile vermeyince kusup gidiyodum ara ara kendi kendime egleniyorum burda iste

Yaaa bak cicime 3.hafyata döndü diyor kız,su yok doğalgaz yok diyor,siz gıymat bilmiyonuz bide akşam gidince güzel bı konuşma yap bence tabi ki yine özür dileyecek nasılsa ondan sonra da artık kavusun yani

Yaaa bak cicime 3.hafyata döndü diyor kız,su yok doğalgaz yok diyor,siz gıymat bilmiyonuz bide akşam gidince güzel bı konuşma yap bence tabi ki yine özür dileyecek nasılsa ondan sonra da artık kavusun yani
Anammmm kız ne 3 haftasıııı çek vur beniii

ateşli bir barışma olacak desene, ctesiye az kaldı, ctesi adet vs olmazsan sabaha kadar dans

ay evet yaaa senle bütünleşmişti o ama ben Nesrin olarak görmüyordum onu
ben de gecici olarak yaptım bunu:) inşallah bulursam aradığımı degsitircem
Valla bende Nesrin olarak görmüyodum şamdan ya,aynada kendi suratimi görmesem o sürat benim zannetcek kadar Nesrin gibi görmüyodum hatta ama işte soğudum o kadından bı anda dizi de o karakterde görünce yaa ama alisamazsam yine dönerim eski resme bilemiyorum su an

fazla tam tur göz cikarmaz
ben safirde tamtur görmüştüm
o dabhi alternatif
yemek tek başına yetmez
Ben şu tarz birşeyler düşündüm ama gene de kendi bilirrr

Eklentiler

• zumrut_pirlanta_set_irb1.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 17
1 hafta geçse 1 yıl geçmiş gibi hissediyorum, 3 hafta ne yaa

Ben şu tarz birşeyler düşündüm ama gene de kendi bilirrr
görüyorsa buraları kesin alır, benim önceki hesabım eşim tarafından deşifre olmuştu o yüzden kapattım,
daha çok eski bir hesabım vardı onun da şifresini unutmuştum,
bana yasak aslında kk ama giriyorum yinede

Yok benim eşim bilmiyor KK diye birşeyin varlığından haberi oldugunu bile düşünmüyorum Bilse de istemez, o yüzden söyleme gereği duymadım.
Boş işlerle uğraşma der :d

Bu kafa boşuna zehir değil amecey boşuna taşımıyorum ahhahahahahsh

Bekliyirm çatıda ama çabuk gelsinler midem bulanır çok bekersem

aynen yaaa boşver sen dizide kötü kadini oynayamasa izlemedin bayardi dizi. kadin başarılı sen gene bı düşün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…