- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.301
Tamtur'um var ama benimben bi tamtura barış derim
Yok kiz buralardaydim ama yaziyodum kimse selam bile vermeyince kusup gidiyodum ara ara kendi kendime egleniyorum burda isteaaaa çok sevindim hayırlı olsun, ne zamandır yoktun,dün aklıma geldin vallahi, hatta kızlara soracaktım
Güzel olmuş güzelbende değiştim yaw
Yaaa bak cicime 3.hafyata döndü diyor kız,su yok doğalgaz yok diyor,siz gıymat bilmiyonuz bideTamam kahve olsun
Ahhh deşme yaramı... Bu gururum beni öldürecek... nasıl özledim kocişkomuu anlatsamm roman olur..
2 gün küslük ondan öncede 2 gün ara 4 gündür tık yok.. Rekora doğru gidiyoruzzz.. Libido yükselmesinden fenalık geçiriiiciimmmm4 gün bizim için resmen aramıza dağlar düşmanlar yabancılar girdi be heeyyyy
Anammmm kız ne 3 haftasııııYaaa bak cicime 3.hafyata döndü diyor kız,su yok doğalgaz yok diyor,siz gıymat bilmiyonuz bideakşam gidince güzel bı konuşma yap bence tabi ki yine özür dileyecek nasılsa ondan sonra da artık kavusun yani
Tamtur'um var ama benim
sen gel yine de ben yazarım sana taze hamişYok kiz buralardaydim ama yaziyodum kimse selam bile vermeyince kusup gidiyodum ara ara kendi kendime egleniyorum burda iste
Yaaa yerim seni taze olmayan hamissen gel yine de ben yazarım sana taze hamiş
ateşli bir barışma olacak desene, ctesiye az kaldı, ctesi adet vs olmazsan sabaha kadar dansTamam kahve olsun
Ahhh deşme yaramı... Bu gururum beni öldürecek... nasıl özledim kocişkomuu anlatsamm roman olur..
2 gün küslük ondan öncede 2 gün ara 4 gündür tık yok.. Rekora doğru gidiyoruzzz.. Libido yükselmesinden fenalık geçiriiiciimmmm4 gün bizim için resmen aramıza dağlar düşmanlar yabancılar girdi be heeyyyy
Valla bende Nesrin olarak görmüyodum şamdan ya,aynada kendi suratimi görmesem o sürat benim zannetcek kadar Nesrin gibi görmüyodum hattaay evet yaaa senle bütünleşmişti o amaben Nesrin olarak görmüyordum onu
ben de gecici olarak yaptım bunu:) inşallah bulursam aradığımı degsitircem
Ben şu tarz birşeyler düşündüm ama gene de kendi bilirrrfazla tam tur göz cikarmaz
ben safirde tamtur görmüştüm
o dabhi alternatif
yemek tek başına yetmez
1 hafta geçse 1 yıl geçmiş gibi hissediyorum, 3 hafta ne yaaYaaa bak cicime 3.hafyata döndü diyor kız,su yok doğalgaz yok diyor,siz gıymat bilmiyonuz bideakşam gidince güzel bı konuşma yap bence tabi ki yine özür dileyecek nasılsa ondan sonra da artık kavusun yani
Kizz daha geçenlerde ovulasyon takip ediyoduk senle burda anasını satiyim ne ara tutturdunuzYaaa yerim seni taze olmayan hamis
ateşli bir barışma olacak desene, ctesiye az kaldı, ctesi adet vs olmazsan sabaha kadar dans
Yaa sende kendimi görüyorum yeminle ahaha1 hafta geçse 1 yıl geçmiş gibi hissediyorum, 3 hafta ne yaa
görüyorsa buraları kesin alır, benim önceki hesabım eşim tarafından deşifre olmuştu o yüzden kapattım,Ben şu tarz birşeyler düşündüm ama gene de kendi bilirrr
boşuna uzak kalmamış buralardanKizz daha geçenlerde ovulasyon takip ediyoduk senle burda anasını satiyim ne ara tutturdunuzgözünüz aydın canım çok çok sevindim valla darısı da bizee
önceki hesabımda da cinsellik konularının altında yazışmıştık seninle, nazikendam :))Yaa sende kendimi görüyorum yeminle ahahakafalarimiz aynı çalışıyor sanki
Yok benim eşim bilmiyorgörüyorsa buraları kesin alır, benim önceki hesabım eşim tarafından deşifre olmuştu o yüzden kapattım,
daha çok eski bir hesabım vardı onun da şifresini unutmuştum,
bana yasak aslında kk ama giriyorum yinede
Bu kafa boşuna zehir değil amecey boşuna taşımıyorum ahhahahahahshBir gizemi daha çözmüşsünByNkoaLa , tebrik ederim. Artık bana ulaşmanın en kısa yolunu biliyorsun, çatıya çık ve gökyüzüne bak. Jetlerim seni anında bana ulaştırcak. Ödemeli diyip geçmedin, aferim sana ross
Valla bende Nesrin olarak görmüyodum şamdan ya,aynada kendi suratimi görmesem o sürat benim zannetcek kadar Nesrin gibi görmüyodum hattaama işte soğudum o kadından bı anda dizi de o karakterde görünce yaa ama alisamazsam yine dönerim eski resme bilemiyorum su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?