- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.661
Moda dediğin ,sürü psikolojisinin yarattığı etkiyle, insanların birbirini klonlaması.
Aslında moda, yakışanı giymektir, şahken şahbaz olmamak. Kocaman teyzeler, baskılı tayt üstü crop top giyiyorlar. Hah benana en fazla göz estetiğim 3 dk bozulur geçer. Bazı şeyler zorlamayla olmuyor. Her yıl moda diye ortalığa saçma sapan şeyler saçılıyor. Kaç yıldır severek giydiğim yüksek bel jeanlerim oldu sana mom jean 200 tlden satılıyor
Sal ipini gitsin diyorsun yani
Mağazaların vitrinleri, araya turnosol kağıtları döşenerek tasarlanmış. Saçma sapan şeyler. Özgün olmak her zaman iyidir. Wcde poz vermek yeni akımmış, modaymış. Delinin biri uyduruyo bişeyler, salıyo piyasaya kapan kapıyor adı moda oluyorayy al benden de o kadar ya
kimse vücuduna göre giyinmiyo. zaten sadece moda olan şey satiliyo nerdeyse. kendine göre bisey bulup almak çok pahalıya patlıyo o yüzden
bıktım koskoca mağazaları gezip eli bos cikmaktan
Evet yaaa cidden ne desen aklıma kardeşimi getirttinByNkoaLa bugün bayağı kızkardeşini hatırlattım sana, bu bir işaret mi kızkardeşim olsa acabaaa dicem artık
yani özgüven de bu yaşlarda gelişiyor beybi:) sen devamli korur kollarsan cesareti olmaz ki onun
korudukca da başına geliyo bide o var :)
Mağazaların vitrinleri, araya turnosol kağıtları döşenerek tasarlanmış. Saçma sapan şeyler. Özgün olmak her zaman iyidir. Wcde poz vermek yeni akımmış, modaymış. Delinin biri uyduruyo bişeyler, salıyo piyasaya kapan kapıyor adı moda oluyor
Sen neden hala avatarini değiştirmedin yaaa
Nesrin teyze diyesim geliyor
Zorlamasalar, herkes birşeylere benziyecek te işte..ross
tuvalette poz vermek mi
daha neler duycam acaba
seni anlatan şeyi giyceksin ya icinde rahat olduğun. öyle bi giyiniyolar ki. sanki magazanin cansız mankeni canlanıp yürüyo. öyle bi ruhsuz öyle bi yakismamis siritmis üstünde
Son sigaramı içip uyuyorum, sor bakam kardeşin de uyuyor muEvet yaaa cidden ne desen aklıma kardeşimi getirttin
O ders çalışacakZorlamasalar, herkes birşeylere benziyecek te işte..
Son sigaramı içip uyuyorum, sor bakam kardeşin de uyuyor mu
Uyuyorsa bir gizemin daha peşine düşcez senle bidonlum
Zorlamasalar, herkes birşeylere benziyecek te işte..
Son sigaramı içip uyuyorum, sor bakam kardeşin de uyuyor mu
Uyuyorsa bir gizemin daha peşine düşcez senle bidonlum
unuttum kızneg beni bi filmdeki karaktere benzetmisti gidip resmini araklayim
Bi an sana, sen de yanlış samdanı etiketledin deycektm kii pp değişmişkk birinci noteri beni etiketleme ye calismissin başka rosslar çıkmış smdi mutlu musun
Nasılsın kuzummm
kk birinci noteri beni etiketleme ye calismissin başka rosslar çıkmış smdi mutlu musun
Nasılsın kuzummm
Bizde yanlışlık olmaz ameceyBi an sana, sen de yanlış samdanı etiketledin deycektm kii pp değişmiş
Başka güllerin mi oldun sen bnm üzerime başka güller mi kokladinhee kuzu yaaa. net çekmiyodu etiket cikmadisonra da gidip ellerin gülüne etiket yapmışım
naptın bakem nasılsınhoşgeldin
Olmuşsa da yanlışlıkla olmuşturBizde yanlışlık olmaz amecey
Kontrol ederiz icabında
Cok guzel olmus, gercekten guzel benzetmisNego filmi izledin mi bilmiyorum, bıcır bıcır genç bir hatun, sen de gözümde öyle canlanıyorsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?