Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ayy al benden de o kadar ya
kimse vücuduna göre giyinmiyo. zaten sadece moda olan şey satiliyo nerdeyse. kendine göre bisey bulup almak çok pahalıya patlıyo o yüzden
bıktım koskoca mağazaları gezip eli bos cikmaktan

Mağazaların vitrinleri, araya turnosol kağıtları döşenerek tasarlanmış. Saçma sapan şeyler. Özgün olmak her zaman iyidir. Wcde poz vermek yeni akımmış, modaymış. Delinin biri uyduruyo bişeyler, salıyo piyasaya kapan kapıyor adı moda oluyor

ross

tuvalette poz vermek mi
daha neler duycam acaba
seni anlatan şeyi giyceksin ya icinde rahat olduğun. öyle bi giyiniyolar ki. sanki magazanin cansız mankeni canlanıp yürüyo. öyle bi ruhsuz öyle bi yakismamis siritmis üstünde

Zorlamasalar, herkes birşeylere benziyecek te işte..
Evet yaaa cidden ne desen aklıma kardeşimi getirttin
Son sigaramı içip uyuyorum, sor bakam kardeşin de uyuyor mu
Uyuyorsa bir gizemin daha peşine düşcez senle bidonlum

Zorlamasalar, herkes birşeylere benziyecek te işte..

Son sigaramı içip uyuyorum, sor bakam kardeşin de uyuyor mu
Uyuyorsa bir gizemin daha peşine düşcez senle bidonlum

yok ya bizim millette iş yok
birinin üstünde beğenip alan var kendine yakışır mı diye düşünmüyo bile sadece aynısını alıp aynısına dönüştüğünü saniyo

unuttum kız neg beni bi filmdeki karaktere benzetmisti gidip resmini araklayim

Cok guzel olmus, gercekten guzel benzetmis Nego filmi izledin mi bilmiyorum, bıcır bıcır genç bir hatun, sen de gözümde öyle canlanıyorsun:))

kk birinci noteri beni etiketleme ye calismissin başka rosslar çıkmış smdi mutlu musun

Nasılsın kuzummm

hee kuzu yaaa. net çekmiyodu etiket cikmadi sonra da gidip ellerin gülüne etiket yapmışım

naptın bakem nasılsın hoşgeldin

Cok guzel olmus, gercekten guzel benzetmis Nego filmi izledin mi bilmiyorum, bıcır bıcır genç bir hatun, sen de gözümde öyle canlanıyorsun:))

teşekkür ederim canım benim:) yok izlemedim filmi hiç ama merak ettiğim bi film:) bu aksam izlicektim olmadi inşallah yarın izlerim.

bu kadar renkli giyinmiyorum ben ya resimlere baktim da kız lunapark gibi rengarenk çok eğlenceli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…