Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ayyy şimdiye kadar 2 kere düştü, neye uğradığımı şaşırdım hem de biri gözümün önünde oldu, yeni dönmeye başladığı zaman çok hareketliydi. Kendimi kaybettim travma oldu resmen, sürekli rüyamda hala düştüğünü görürüm :)) allah korusun

Kiyamam onaa bgn sirf onu mutlu etmek istedmde yaptm ... zaten yemegmi erken yiyorm diye kusuyo bana ben onla 8 bucuk 9 da yesem bukdr dha olurum metabolzmam cok kotu

kıymak benim işim çay. bi kiyarim ki valla ben mutlu etmek isteyince istersen tatlı al gelirken diyom genelde almadan geliyo ben yemiyorum diye

ya ben izleyemiyorum sıkılıyorum dizilerden
hele ki üç saat türk dizileri. izle izle izle bi yere varmiyo sabrim yok beybi.

Bi bölümü tek seferde izlemem mümkün değil bende oturamıyorum o kadar. Zaten çocukların yanında açmıyoruz e onlar uyudu dizinin yarısı kaldı. Çamaşır katlarken falan izledim buluututlu kulaklığımla

oooooo :) maşallah baya profesyonel internet kullanıcısısn sen ya
ben en basit şeyleri bile yapamıyorum
beğendin mi peki diziyi. umut var mi doktor:)

Valla seni coook cok begeniyorum yasam tarzini goruslerini ... keske bende de olsaa

ayyy teşekkür ederim canım benim o senin güzel bakışın
yapabilirsin aslında hiç zor değil:)
biraz zaman alır sadece. ama en azından sağlıklı olursun :)

kız benimki üstüne koca ayakkabılık devirdi. dislerini kanirtti düşüp iki kez. bugün düştü dişi dilini kesti. olur illa olur çocuk bu. sen az koyver yavru. her yeri yara bere çürük içinde. ama düşerse kalkar kaldığı yerden devam eder oynamaya:)
sen tedbirini al panik yapma uzuuuuuunnnnn yıllar genç ve dinç kalcaz

oooooo :) maşallah baya profesyonel internet kullanıcısısn sen ya
ben en basit şeyleri bile yapamıyorum
beğendin mi peki diziyi. umut var mi doktor:)

Konaklı dizilerden iyi ve doktorlar dizisinden :)) ben çok az dizi izliyorum klişelerine rağmen arada müziğine falan kapıldığım oluyor.

Erkenci kuş vb olanları mümkün değil izleyemiyorum.

Kıyamam kuzuya yaaaa
Haklısın canım teoride tamamen sana katılıyorum ama pratikte öyle olamıyorum gerçi serbest bırakıyorum çoğunlukla allaha emanet artık yapacak birşey yok :)

Kıyamam kuzuya yaaaa
Haklısın canım teoride tamamen sana katılıyorum ama pratikte öyle olamıyorum gerçi serbest bırakıyorum çoğunlukla allaha emanet artık yapacak birşey yok :)
Bende ayniyim iste teoride samdan a kesnlkle katiliyorum bana dedklernde fekat ama pratikte uygulayamiyorum

Benim sarj bitti twlefnnda bitti kizlar ben kacar hepinize iyi geceler hayirli cumaalar smdiden

Moda dediğin ,sürü psikolojisinin yarattığı etkiyle, insanların birbirini klonlaması.
Aslında moda, yakışanı giymektir, şahken şahbaz olmamak. Kocaman teyzeler, baskılı tayt üstü crop top giyiyorlar. Hah benana en fazla göz estetiğim 3 dk bozulur geçer. Bazı şeyler zorlamayla olmuyor. Her yıl moda diye ortalığa saçma sapan şeyler saçılıyor. Kaç yıldır severek giydiğim yüksek bel jeanlerim oldu sana mom jean 200 tlden satılıyor

Konaklı dizilerden iyi ve doktorlar dizisinden :)) ben çok az dizi izliyorum klişelerine rağmen arada müziğine falan kapıldığım oluyor.
Erkenci kuş vb olanları mümkün değil izleyemiyorum.

ben jet sosyete izliyodum bide Behzat ç :)
komedileri izliyodum genelde ama artık güzel komedi yok hatta komedi dizisi yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…