Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
No no nooo yapamiyorum yapamiyorum doymuyo gozum mu midem mi beynimmi keske yapabilsem

valla kuzum çok yanlış yapiyosun.
kızım seviyo diye kocam seviyo diye tatlılar yapıp duruyosun. hadi esin yakiyo ağır işte çalıştığı için. sen niye kızını alistiriyosun. yazık günah değil mi zekayi bile etkiledigine dair araştırmalar var üstelik.

sen dayanamiyosan tatlı yapmicaksin. haftada bir ayda bir yapcaksin.
evde komple düzeni degistirceksin. bugün 3 yaşında azcik yer yarin 13 yaşına gelir ama siz de yiyosunuz der obeziteye doğru koşar.

tatlı mi istedi ver eline fındık pestil otursun yesin. ya da kuru üzüm ceviz falan. sen de öyle yap. artık yeme de yedirme de

Aynisini bende yasadim donerken rahat donemeyip uyanip ayaga kalkiyodu en guzeli yer yatagnda buldum careyi baya biii sure

bizimki bizim yatakta yatiyodu babasini atiyoduk yataktan odasindaki bazaya yeni yatak aldık şimdi orda yatiyo :) 90×200 anca yetiyo

ben 8 9 aydan sonra yatiramadim besikte mesela dar geliyodu döndüğü için. rahatca donemeyip carpinca kalkip aglardi beşikten inmeye kalkardi.
besik de 70×140 di ona ragmen sigmadi bacak kadar boyuyla
sabır diye diye gecircen geceyi tosiam
Allah sabır versin güç versin

Sen nasıl yatırıyorsun şu an kuzum, yataktan düşme tehlikesi var mi
Babası geldi simdi onun kapı sesini duydu hiç uyumuyor :))

Sen nasıl yatırıyorsun şu an kuzum, yataktan düşme tehlikesi var mi
Babası geldi simdi onun kapı sesini duydu hiç uyumuyor :))

ben yanına yatırıp uyutuyodum en son. sonra aklı ermeye başladı yatakta zaptedemedigim için ayağımda sallamaya döndüm:)

yatağa yatirinca yanina yastik koyuyorum ben. bazen ona rağmen düşüyo ama
bacak kol koymak için yükseklik ariyo yaninda. hem duvar kenarinda hem diger tarafında yastikla yatiyo:)

Valla kuzu dogrusun soylediklerinde de ... nisastayla buyutuldu muhallebiyle bi nesil hepsi obez olmadi elbet baska hastalklara filAn sebebiyet vermistir belki de cokta buyutmemek lazim diye dusunuyorum cock yemeklerini yedikten sonra ... sekeri savunmuyorm zten savunulcak yerj yok ta aliskanlklardan kurtulacak iradem.yok iste malesef cnm ya

büyütüldü doğru diyosun da kuzu bebek yemek yicek hale gelene kadar yedirdiler. sonrasında evde ne piserse o yendi. eskiden bu kadar tatlı vs de yapilmazdi evlerde. ayda yılda bir kek olurdu, dogum günlerinde pasta. bide günlerde ağır misafirlerde tatlı görürdü cocuklar :) sen hergun yapiyosun bari haftada bire indir. cidden yapabilirsin de inanıyorum ben sana. şeker bağımlılık yapan bisey o yüzden iraden zayif kaliyo

Evet ben de koca koca yün yorganlar katlayıp koydum etrafına, ona rağmen tırmanıp atlayacak diye aklım gidiyor :))

Evet ben de koca koca yün yorganlar katlayıp koydum etrafına, ona rağmen tırmanıp atlayacak diye aklım gidiyor :))

yere koy o yorganları kuzu :) yastığı aşıp düşer yorgana. bi iki düşünce sonra o da biliyo uyusa bile düşeceğini :)
benim oğlum artık daha az dönüyo mesela düşe düşe bıktı sanırım

Sen sipahi dizi değil belgesel izlediğin için bilmiyosun tabi.
Mucize doktor varmış ben netten izlemiştim diğer bölümleri bugün olduğunuda bugün öğrendim.

Belgeseli yeni bıraktım

ya ben izleyemiyorum sıkılıyorum dizilerden
hele ki üç saat türk dizileri. izle izle izle bi yere varmiyo sabrim yok beybi.

o zaman kusura bakma deyip yapmican ben yapmıyorum mesela. artık istemiyo eşim. arada sırada disardan aliyo :)

tatlı derse meyve var ondan ye diyorum
Kiyamam onaa bgn sirf onu mutlu etmek istedmde yaptm ... zaten yemegmi erken yiyorm diye kusuyo bana ben onla 8 bucuk 9 da yesem bukdr dha olurum metabolzmam cok kotu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…