- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.741
Bu akşam barışmayı düşünüyorum
Duvarına yazmıştım naisl senin emojiler böyle diye baya kaynattik gelmiş bakadin Wikipedia gibi baksana arşivinetabiki arşivlemis ordan kullaniyo :)
Duvarına yazmıştım naisl senin emojiler böyle diye baya kaynattik gelmiş babana bir emoji yollamış dotune vuran emoji hemideee benn şok
Anladım canım konuya fransız kaldımbu renk bi elbise atmisti arkadas. evinde varmis. ona uygun şal canta ayakkabı falan bakiyo:) fikir olsun diye atmis negocum. hangi renkler kullanılabilir diye
Bizim cocukları da pet otele göndermeyi düşünüyorumpazartesiye kadar patili iptal
Hep takipteyim canım da hep sorucam sorucam unutuyorumabooo ne emojiler var ondaburda da cok kullandi farkli farkli arada kaçırmış olabilirsin beybi Bonus u takip et bence
Bizim cocukları da pet otele göndermeyi düşünüyorum
O yüzden göndermeyi düşünüyorum işteHahahahah hakikaten senin oğlusunla kızın evde sizi rahatsız etmiyor mu patili
Anladım canım konuya fransız kaldım
Merhaba kızlar
O yüzden göndermeyi düşünüyorum işte
almıyoruz onları odaya genelde ama kapıda ağlıyorlar ikisi bir yandan kapıyı tırmıklıyorlar
Bizim cocukları da pet otele göndermeyi düşünüyorum
oooo kim gelmiş:) gece nasıldı tosiam bebis kaçta kalkti :)
Hep takipteyim canım da hep sorucam sorucam unutuyorumuyanınca kalkiyim su kıza mesaj atıyım deidm
Hmmm evet Gece benim koynumdan, ponçikte eşimin koynunda çıkmıyorHahahah ay yazık yaaa kıyamam
Kıskanıyorlar mı siz birbirinize sarılınca filan?
Eşim işten gelince bana sarılsa kızım koşup yapışıyor hemen babasına :)))
Saat 9 da kalktık kuzum ama uykusuzluktan bayılacak neredeyse, zorla uyandırdım yoksa daha yatıyordu :))
Gece 1 di ancak uyudu çünkü.
Dün akşam baktım gece ponçiği yalıyor yani suratını öylede cilveliler kiionlara da romantik bi tatil olur
herkes mutlu olacak bu işte
Yorulmak ayrı bulantı başlıyor hemenOyyy kıyamam sana. İki canlısın tabi hemen yoruluyorsun☺ cici nasıl çok mu yoğunona de ki kertenkelelerin seni özlemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?