- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.761
Hmmm evet Gece benim koynumdan, ponçikte eşimin koynunda çıkmıyor
Eşim sarılınca oglus hemen hırlar mercimek büyüklüğünde olan dişlerini gösterirgöz dağı veriyor aklınca Zaten evin içerisinde ben yemek yaparken Gece benim dibimden ayrılmıyor ben evde nerede isem gece orda.. Duşa falan girerim kapıda bekler. Ponçikte aynı şekilde eşimin peşinden ayrılmaz.
olsun ya iyi yapmışsın ilk gün için dokuz da çok iyi:) :)
aynen devam tosiam :)
Küçük çocuktan beterler vallaHahahahah çok tatlı yaaaa :))))
Gercekten küçük çocuk gibiler desene
Evet kuzum yavaş yavaş indireceğim inşallah
Küçük çocuktan beterler vallaen azından cocugu yerine koyunca uyuyor bunlar uyumuyor illa seninle yatacak duşa giriyon kapıda çişe giriyon seninle giriyor benim Gece oglum çok edeplidir ama benimle tuvalete girer fakat işim bitene kadar sırtı bana dönük yerde oturur bekler
Dinlendim canmm baya
Dinlendim canmm baya
Öğlenden sonra yine uyurum heralde
Maalesef ya uyumuyorlarAyyy evet uyku konusunda haklısın sahi hiç uyumuyorlar mı kendi kendilerine. Ayağına koyup sallasan bari
Benim kiz da wc kapısında bekliyor, kapıyı kapatırsak deli gibi bağırıyor :))
Maalesef ya uyumuyorlar
Sadece bizden önce yatağa gidiyorlar kendilerini garantiye alıyorlarhani onları yatağa almazsak falan diye ama yatakta oturup bekliyorlar , biz gelene kadar.. Gece su içmeye tuvalete vs kalk 3 kişi sürü şeklinde gidiyoruz sonra geri geliyoruz
Kaldıramıyorum zaten Yaaaben bu halimle sürekli uykulu geziyosam. senin hiç yastıktan başını kaldirmaman gerekir
Evde parke gecenin 3ünde tıkır tıkır tıkır pati sesleriYaaaa çok komik amaaa
Evde parke gecenin 3ünde tıkır tıkır tıkır pati sesleri
Mesela ev süpürmek işkenceGece elektrik süpürgesinden çok korkuyor ben ev süpürürken makinenin üzerine çıkar öylece durur ben süpürge ve gece bütünleştik artık
Kaldıramıyorum zaten Yaaa
O yüzden elimde telefon habire burdaim
Ya benim kizim da elektrik süpürgesini görünce bile çok korkuyor ağlayarak kucağıma koşuyor :)))
Ne yapacağım bilmem
Ev temizlik uğraşıyorum hiç bitmiyorbiz de yetişemiyoruz çoğu zaman :) sayfalar alıp başını gidiyo :)
napiyosun bakalım hilalcik ne var ne yok:)
Çocuk heryer de çocuk işteYa benim kizim da elektrik süpürgesini görünce bile çok korkuyor ağlayarak kucağıma koşuyor :)))
Ne yapacağım bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?