Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hahahahah çok tatlı yaaaa :))))
Gercekten küçük çocuk gibiler desene

olsun ya iyi yapmışsın ilk gün için dokuz da çok iyi:) :)
aynen devam tosiam :)

Evet kuzum yavaş yavaş indireceğim inşallah

Hahahahah çok tatlı yaaaa :))))
Gercekten küçük çocuk gibiler desene

Evet kuzum yavaş yavaş indireceğim inşallah
Küçük çocuktan beterler valla en azından cocugu yerine koyunca uyuyor bunlar uyumuyor illa seninle yatacak duşa giriyon kapıda çişe giriyon seninle giriyor benim Gece oglum çok edeplidir ama benimle tuvalete girer fakat işim bitene kadar sırtı bana dönük yerde oturur bekler

Ayyy evet uyku konusunda haklısın sahi hiç uyumuyorlar mı kendi kendilerine. Ayağına koyup sallasan bari
Benim kiz da wc kapısında bekliyor, kapıyı kapatırsak deli gibi bağırıyor :))

Ayyy evet uyku konusunda haklısın sahi hiç uyumuyorlar mı kendi kendilerine. Ayağına koyup sallasan bari
Benim kiz da wc kapısında bekliyor, kapıyı kapatırsak deli gibi bağırıyor :))
Maalesef ya uyumuyorlar
Sadece bizden önce yatağa gidiyorlar kendilerini garantiye alıyorlar hani onları yatağa almazsak falan diye ama yatakta oturup bekliyorlar , biz gelene kadar.. Gece su içmeye tuvalete vs kalk 3 kişi sürü şeklinde gidiyoruz sonra geri geliyoruz

Kızlar Bonus bir kaç gün önce nasıl yaptığını anlatmıştı ben uğraşmıyım daha, o mesajı kopyalar yine Bonus

Bu linkten ya da Google da beğendiğiniz ifadenin üstüne tıklayın, resmi görüntüle deyin. Üstte ki linki kopyalayıp, mesaj bölümün de ki resim ifadesinin orda ki link yerine yapıştırın. Uzun geliyor ama yapınca kolay.

Yaaaa çok komik amaaa

Yaaaa çok komik amaaa
Evde parke gecenin 3ünde tıkır tıkır tıkır pati sesleri
Mesela ev süpürmek işkence Gece elektrik süpürgesinden çok korkuyor ben ev süpürürken makinenin üzerine çıkar öylece durur ben süpürge ve gece bütünleştik artık

Ya benim kizim da elektrik süpürgesini görünce bile çok korkuyor ağlayarak kucağıma koşuyor :)))
Ne yapacağım bilmem

Ya benim kizim da elektrik süpürgesini görünce bile çok korkuyor ağlayarak kucağıma koşuyor :)))
Ne yapacağım bilmem

biraz daha büyüsün geçiyo tosia :) bizimki simdi süpürgeyi vermiyo bize kendi süpürmek için. bize kızıyo gidiyo fişini cekiyo süpürgenin

Ne yapacağım bilmem
Çocuk heryer de çocuk işte
ben bazen kendimi kaybedip gerçekten bir insanlarmış edası ile yaklaşıyorum mesela kendimi onlarla konusurken buluyorum bir anda
Mesela Gece geçenlerde gözünü çizmiş damla damlatmamız gerekiyordu 10 gün boyunca.. izin vermiyor kaçıyor sürekli.. aldım kucağıma konusuorum bak oglusum gözün cok kötü olmus bunu damlatmamız lazım snn iyiliğin için neden böyle yapıyorsun Allah askına üzme beni ya şuna bak ne kötü olmuş gözün diye

Eşim geldi sen napıyorsun diyoo dedim gece ile konusuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…