Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
biraz daha büyüsün geçiyo tosia :) bizimki simdi süpürgeyi vermiyo bize kendi süpürmek için. bize kızıyo gidiyo fişini cekiyo süpürgenin

Geçenlerde koridora koydum kızımı, ben de mutfagi supurecektim
Sesini filan duyamıyorum ya dedim oynuyordur orada, tehlikeli birşey yok.
Süpürerek koridora çıktım bir baktım köşede sinmiş titreyerek ağlıyor supurgenin ucunun kendine dogru geldiğini görmüş

son bi haftadir aglamiyo tuvalet banyo önünde de :) :) tabi babasi yokken girmiyorum uyumadıgi surece :)
I inessa armand

Ben de oyleyim canım ya uyumasını bekliyorum, elimi yıkarken bile atlıyor yoksa hemen içeri pıt diye
Kapıyı kapatırsam da ağlıyor

Yaa bence konuşmak lazım sonuçta o da canlı
Ben de konuşmadan duramazdım kesin :)))
Doğduğu günden beri kızımla konuşuyorum ben de sürekli

Yaa bence konuşmak lazım sonuçta o da canlı
Ben de konuşmadan duramazdım kesin :)))
Doğduğu günden beri kızımla konuşuyorum ben de sürekli
Evet kesinlikle hayvan deyip geçmemek lazım..
Gerçekten anlıyorlar benim cocuklarım benim her söylediğimi anladığına inanıyorum dışarı gidelim diyoruz tasma getiriyorlar ağızlarında , yemek yiyelim diyoruz buzdolabına gidiyorlar.. sinirli iken mesela asla yanımıza gelmezler. O geçen kavgamız da bir an olsun yanımıza uğramadılar. Dün yeni yeni gelmeye başladılar yani herhalde onlar da barışacağımızı anladı

Kızınında elektrk süpürgesinden korkmaması için acaba sessiz olan cihazlardan mıtercih etsen. Hiç ses vermeyen süpürgeler var aslında.

Kızım sesinden ziyade görüntüsünden korkuyor kuzum sanırım, kapalıyken de olduğu odaya girmiyor :))

Yaa hisseder tabi çok farklı canlılar bence çok seviyorum

Kızım sesinden ziyade görüntüsünden korkuyor kuzum sanırım, kapalıyken de olduğu odaya girmiyor :))

Yaa hisseder tabi çok farklı canlılar bence çok seviyorum
Küçük olduğu için olabilir o halde bence.. biraz büyüsün alışır o haldeee sonra birlikte ev süpürmeye başlarsınız

kız biter mi temizlik ya ben temizlerken oğlan arkamdan daha beter hale getiriyo mesela. evi bir saat derli toplu temiz göremiyoruz ışık hızıyla eski haline döndürüyor
Bende çocuk yok şimdilik allah yokluklarini göstermesin

D Dilos06 dev hizmet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…