- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.781
biraz daha büyüsün geçiyo tosia :) bizimki simdi süpürgeyi vermiyo bize kendi süpürmek için. bize kızıyo gidiyo fişini cekiyo süpürgenin
Ev temizlik uğraşıyorum hiç bitmiyor
son bi haftadir aglamiyo tuvalet banyo önünde de :) :) tabi babasi yokken girmiyorum uyumadıgi surece :)
I inessa armand
Çocuk heryer de çocuk işte
ben bazen kendimi kaybedip gerçekten bir insanlarmış edası ile yaklaşıyorummesela kendimi onlarla konusurken buluyorum bir anda
Mesela Gece geçenlerde gözünü çizmiş damla damlatmamız gerekiyordu 10 gün boyunca.. izin vermiyor kaçıyor sürekli.. aldım kucağıma konusuorum bak oglusum gözün cok kötü olmus bunu damlatmamız lazım snn iyiliğin için neden böyle yapıyorsun Allah askına üzme beni ya şuna bak ne kötü olmuş gözün diye
Eşim geldi sen napıyorsun diyoodedim gece ile konusuyorum
Evet kesinlikle hayvan deyip geçmemek lazım..Yaa bence konuşmak lazım sonuçta o da canlı
Ben de konuşmadan duramazdım kesin :)))
Doğduğu günden beri kızımla konuşuyorum ben de sürekli
Evet kesinlikle hayvan deyip geçmemek lazım..
Gerçekten anlıyorlar benim cocuklarım benim her söylediğimi anladığına inanıyorum dışarı gidelim diyoruz tasma getiriyorlar ağızlarında , yemek yiyelim diyoruz buzdolabına gidiyorlar.. sinirli iken mesela asla yanımıza gelmezler. O geçen kavgamız da bir an olsun yanımıza uğramadılar. Dün yeni yeni gelmeye başladılar yaniherhalde onlar da barışacağımızı anladı
Kızınında elektrk süpürgesinden korkmaması için acaba sessiz olan cihazlardan mıtercih etsen. Hiç ses vermeyen süpürgeler var aslında.
Küçük olduğu için olabilir o halde bence.. biraz büyüsün alışır o haldeee sonra birlikte ev süpürmeye başlarsınızKızım sesinden ziyade görüntüsünden korkuyor kuzum sanırım, kapalıyken de olduğu odaya girmiyor :))
Yaa hisseder tabi çok farklı canlılar bence çok seviyorum
Küçük olduğu için olabilir o halde bence.. biraz büyüsün alışır o haldeee sonra birlikte ev süpürmeye başlarsınız
Bende çocuk yok şimdilik allah yokluklarini göstermesinkız biter mi temizlik yaben temizlerken oğlan arkamdan daha beter hale getiriyo mesela. evi bir saat derli toplu temiz göremiyoruz ışık hızıyla eski haline döndürüyor
Aklıma geldi ama hiç daha açıp izlemedmolsun en azından seninle muhabbet ediyoruzfilm falan izliyo musun sıkılınca :)
Aklıma geldi ama hiç daha açıp izlemedm
Arada temizlik benm isim i izliyirm
@Limonsuzzcay kuzum telde kayıtlı resimi ekliyceksen mesaj yazdığımız yerin altında dosya ekle yazıyor ya en kolay şekliyle ordan ekleyebilirsin.
Hatta anlık resim çekebilirsin.
Kayıtlı olmayan herhangi bir internet sayfasındaki resmi ekliyceksen o resmin linki ile ekleniyor.
Gülücüklerin yanında olan imaj simgesine tıklayacaksın. Ok şeklinde olandan yine kayıtlı resimler eklenebilir.
Eki Görüntüle 2540952
Ataç şeklinde olan da link yeri çıkıyor linki buraya ekleyeceksin.
Eki Görüntüle 2540958
Şimdi senin aklında bir soru olabilir hangi link diye :)
Örnek bi çiçek resminin üstüne tıklıyoruz ve bağlantı adresini kopyala yazan yere tekrar tıklıyoruz.
Eki Görüntüle 2540962
Kopyalanan linki yukarda gösterdiğim yere yapıştırıyoruz.
Eki Görüntüle 2540963
Emojileri gifleri de aynı şekilde ekliyoruz.
Hadi görim seni dadaş
Bende çocuk yok şimdilik allah yokluklarini göstermesin
Onların modern versiyonuTv2 de yaprak dökümü var, ilk bölümleri
Ferhunde nasıl şeytan, nasıl sinsi
Böyle Şevketi kolundan tutup sarsmak istiyorum, yapma oğlum aileniz mahvolacak diye
Onların modern versiyonu
Zalım İstanbul'da
Bı kaç bölüm izledmYeni dizileri izlemiyorum hiç, belki arada kadin a bakarim
Ay ferhunde nasıl kendini dövdü öyle
Guya kocası dövmüş izlenimi verecek
Agzini yuzunu patlattı ruh hastası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?