Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şükret ev bulamayıp da taşınamayanlar naapsın çiçim

Ana
İlk kez mi tanışacaksınız? Kardeşin kaç yaşında, gelinin özellikleri ne say bakem

Normalde gelinimiz değil sanırsam, ama kardeşimin ilkokuldaki sevgilisi. Şu an arkadaşlar sözde :))
Kardeşim 20 yaşında, sahaf. Ikinci el kitap ve çizgi romancı yani.
Hanım kızımız da konservatuvar öğrencisi, kemancı. Keman dersleri veriyormuş :))
Şimdilik bildiklerim bunlar, bakalım tanisacagiz

Her türlü yatarım, gram şikayetim olmaz
Bir de istifra ettikçe bana "sen bana bakıp soğuma herkesinki böyle geçecek diye birşey yok" diyor
Kendi doğuracak diye beni de doğurtma çabası ama yemezler canım benim.
Ekimin ortası gibi doktora gidip varis dahil heryerimi kontrole sokacağım şamdanım,

ana tam film kahramanları gibi meslekler de ozenmedim desem yalan olur

tabi canım sadece arkadaslardir

heyecanlı mısın peki:)

ben de herkesi herkesin çocuğu böyle olcak fiye bisey yok diye diye avutuyodum anliyorum rosumu
ama sen ona su an bi hamilelik borçlusun cici anlaşma beraber bebek yapmakmis

Şükret ev bulamayıp da taşınamayanlar naapsın çiçim
Taşınmasın.
Taşınmayın.
İbret alın benden ibret
Taşındık da noldu, tekel zengin oldu be malim
3 hafta diyorum 3
Tıriiii hafya tırii muhteşem İngilizcemi konuşurdum.

ana tam film kahramanları gibi meslekler de ozenmedim desem yalan olur

tabi canım sadece arkadaslardir

heyecanlı mısın peki:)

Heyecanlı değil de gergin diyelim.
Kızı küçükken tanıyordum aslında ama yıllardır görüşmedik
Şu an hem kaynana hem görümce gibi hissediyorum kendimi
Şaka bi tarafa tatlı bir kız, kardeşimin doğum gününü organize ederken ulaşmıştı bana sohbet etmiştik, ben çağırdım hatta gel bi gün diye.
Iyi bir kiza benziyor bakalim hayirlisi :))

Hıııı kesin arkadaşlardır hııı, çok çok
Vallahi çift uyumu süper. Biri kitapçı biri sanatçı.. On numara duruyor.
Ama yaşları çok küçük. Aile ile tanıştırma işleri için biraz erken mi davranmışlar acaba
Neyse bak bakalım sevecek misin

olsun onlar cahil kuzu :) incelik beklememek lazım yaşları ufak :)
hem biz muhabbet ederiz onlar gelene kadar

Yok canım yaa takılıyorum zaten
Kız farklı bir şehirde okuyor, oraya gitmeden vakti kısıtlı
Ben davet etmiştim bir gün gel kahve içelim diye, sağolsun gelmek istemiş :))

Hahahah bunlar 3.sinifta sevgililerdi :)))
Baya erken tanıştık yani
Sonra başka arkadaşları oldu, ama görüşmeye devam etmişler.
Kardeşime soruyorum öyle birşey değil, arkadaşız diyor. Bakalım artık canım zaten evlilik filan düşünme durumu söz konusu dahi değil, kız da okuyor gayet aklı başında birine benziyor.

ben de herkesi herkesin çocuğu böyle olcak fiye bisey yok diye diye avutuyodum anliyorum rosumu
ama sen ona su an bi hamilelik borçlusun cici anlaşma beraber bebek yapmakmis
Anlaşmanın sıralaması böyle değildi ama ya, bozuldu anlaşma
Bana 1 sene önce ocak ayında benim seksü geyşamın yine çocuk aşkı depreşince söz vermişti. Ben yaparsam o da yapacaktı. Daha doğrusu o sözü de zorla aldım muhtemelen yarım ağızla beni başından savmak için söyledi
Ama kendisi benden önce hamile kaldı. Anlaşma böyle değildi maykıl lanet olsun oklar ona dönrcekti bana döndü

seni gidi görümce seni ama sen dayanamazsin bisey demeye yapmaya
Allah hayırlısını versin ikisi için de:)

senin kardeşin kışın kalcak mi kuzu :) ben o konuya yazamadim ama ne esimin kardesini ne kendi kardeşlerimi tek birakamam ben

3.sınıfta sevgili olmak mı.
Tam ensesine vurup sevgili işlerini bırakıp önündeki kelimeleri hecelerine ayır dürzü demelik olay
Ya tabi sevgili değiliz deyip, arkadaş ayağına kaleyi içten fethetmeye uğraşacak falan.
Klasik stratejiler. Hangimiz denemedik ki çılgınlar gibi,

Buyuk ihtimalle kalacak kuzum
Ben de bırakamam o şekilde, kendisine bıraktım şu an kararı.
Evde kütüphanesi var şu an yaşadığı evde, onu bizim eve taşıması pek mümkün değil. Çok büyük bir kütüphane. Evden çalışması gerekiyor ara ara. O yüzden kararsız ama zaten istediği zaman gidip geliyordu, yine muhtemelen öyle olacak.
Eşime kalsa gidip eşyasını toplayıp getirelim ona bırakmayalım kararı diyor ama ben yine ona bıraktım.

Ayrıca evet normalde çok görümcelik yapardım ama annemi kaybettiğimizden beri benim için tek önemli şey kardeşimin mutluluğu. O kiminle nasıl mutlu olacaksa öyle yapsın istiyorum :)

kaderin üstünde bir kadeeerrrr vardır cici siz planlar yaparken Allah yukarıdan gülmüş

hayırlısıyla Allah aratmadan buldursun sana da

Hahahahah evet bir gün okuluna gittim kardeşimin, anahtarım yoktu anahtar almaya gittim. Hani nöbetçi öğrenciler olur ya, ona sorayım dedim kardeşimin sınıfı hangi katta diye. Şansa nöbetçi öğrenci de bu kızmış, sevgilisi yani

Bana yolu tarif edip birden arkadaşlarına koştu, x in ablası gelmiş, x in ablası gelmiş diye, kıpkırmızı oldu suratı. Sanki görücü gitmişim

O gün tanıştık kendisiyle :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…