- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.941
AnaTabii ki evde duramıyorsun ki, normal henüz alışamaman.
Bir iki haftaya kadar tamamen oturmuş olur herşey bence.
Yok canım torununu ona bıraktım kendi evimi toparlamaya geldim. Erkek kardeşimin bir arkadaşı gelecekmiş, kahve içmeye. Kız arkadaşı
Sanırım görümce damarım kabardı. Evim temiz olsun dedim
A ha ha inanmam
Yok cildirmiyor,isyan ederken istediğini de aliyorama şükür namazıni dört rekata çıkarması bence de ben gibi hatunu varken iyi olur "kendime övgü içerir"
Yaa samdaann eşim sen kadar simartmiyor beni anasını satiyimaz bile sana hele o laz böreğinden sonra
Kız eşine isyan bayrağını çektirtme sonra
İnanır mısın 3.haftaya doğru gidiyoruzBenim de kullandığım ilaçlar isteksizliğe yol aciyormuseşim de en son dün gece isyanlardaydi halbuki şunun şurasında daha 4 gündür ayrı takılıyoruz ne kadar alistiysa benim nefes aldirmamama 4 gün bı bosluga düştü sanki adam ahdjsdv
Yaa samdaann eşim sen kadar simartmiyor beni anasını satiyimkeske tayininiz buraya ciksa
İnanır mısın 3.haftaya doğru gidiyoruz
Reglim 1 hafta sürdü, diğer hafta taşınma oldu. 3.hafta başlayacak artık..
Bu sene aldığım sınıf da çok hareketli ve kalabalık..
Aşırı yoruyor hiçbirşeye istek de tahammül de kalmadı.
Adam doğalgaz geldiğinden beri yanaşıyor ama yok. Hiçbir istek duymuyorum.
Bozuldum, reset lazım bana. Format lazım
Olum resetleyek seni desek, bu sefer bı sürü irkek uye çekiyor topik abxbajİnanır mısın 3.haftaya doğru gidiyoruz
Reglim 1 hafta sürdü, diğer hafta taşınma oldu. 3.hafta başlayacak artık..
Bu sene aldığım sınıf da çok hareketli ve kalabalık..
Aşırı yoruyor hiçbirşeye istek de tahammül de kalmadı.
Adam doğalgaz geldiğinden beri yanaşıyor ama yok. Hiçbir istek duymuyorum.
Bozuldum, reset lazım bana. Format lazım
Vala bende bebek için uğraşıyorum eşimde bi sorun cktı evde pek huzur yok ne bilim eşimde okeye gitti evde tekim yalnızların kadını oldum galiba evde yalnızlıktan çürüyecem bizimkide biraz düşüncesiz birazdan irmik tatlısı yapcam irmik tatlısı istedi giderken bide öküz adamKıymetlilerim ben geldim
Allah'ıma bin şükür yıkılmadan bir haftayı daha tamamlamış bulunuyorumGerçi yıkılmadım ama bir oturdum açıkçası..
Şimdi size bir çeşit dramdan bahsedicem. Bizim gaz ve su açıldı ama bizde hala tık yok
Adam kaç gündür yanaşıyor ama yorgunluktan gözüm uyku dışında birşey görmez oldu. Dün saat akşam 9'da uyumuşum
Bu seksi bünye taşınmayı ve çalışmayı aynı anda kaldıramadıYeni evi de daha benimseyemedim. Bana ait değil gibi geliyor napıcam ya. Acıların Cici'siyim..
Yeni gelen neyin olduysa bana ses etsin yav toplu etiketlere ekleyeyim. Geçmişi pek okuyamadım, aşırı aşırısı birikmiş
Evet havadisleri alalım bakalım,, kimler sağ kimler pert
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
B baby0101
I inessa armand
Gayseri ıhh ıhhsen Kayseri'deydin demi beybi:) :)
adamların jeton geç düşüyo bak ben hemen anladım şımartmaya degen bi insan olduğunu
sen yürüdüğün çorak yerde cicek actiran
sen bahar bayram getiren
sen sensizligi yasatmamasi gereken
nasil anlatim ben sana sevdami
40a yakın mevcut, 3'ü suriyeli.. 3 tane okuma yazma bilmeyen, 1 tane Türkçe dahi bilmeyen bir çocuk.valla cici yorgunkem beni koltuktan vinç bile ayiramazdi öyle yapisiyodum yedi sekiz dedi miAllah kolaylık versin cidden zor çocuk sesi saatlerce ve laf dinletip ders anlatmak
Göreceğin şeyler psikolojini bozmasın ciciCamdan da anca sitedeki diğer daireleri görüyorum
Dürbün alıp dairelerin içini gözetliyim bari
Allah onları alsınOlum resetleyek seni desek, bu sefer bı sürü irkek uye çekiyor topik abxbaj
Selam kizlar diye yeni gelenlerin sayısı jet hızıyla düşüşe geçtiAllah onları alsınResetlenemez olduk onlar yüzünden
Almadık yalnızların kadınıVala bende bebek için uğraşıyorum eşimde bi sorun cktı evde pek huzur yok ne bilim eşimde okeye gitti evde tekim yalnızların kadını oldum galiba evde yalnızlıktan çürüyecem bizimkide biraz düşüncesiz birazdan irmik tatlısı yapcam irmik tatlısı istedi giderken bide öküz adambende böyle annecım işte B Brunello Cicinelli bu arada senın adına sevindim eşinlede çok uzak durma bence yinede sen bilin annecık ev zor taşınmak bende 2 ay once ev değiştrdim ama tayın olunca değştrdk siz galiba ev aldnz o yüzden zamanla seversiniz alışırsnz
Gayseri ıhh ıhhcanım samdanim senin yanında insan yaşlanır mi de hele
Bu muhteşem sanat eseri benden sana gelsin o zamanGöreceğin şeyler psikolojini bozmasın ciciher evin dinamiği farklı olunca farklı fanteziler çıkar ortaya bak bele şaşar kalirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?