Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ana
İlk kez mi tanışacaksınız? Kardeşin kaç yaşında, gelinin özellikleri ne say bakem

vallahi billahi
çok azdir görür görmez sıcak güler yüzlü olmam genelde bi tartar biçerim çevremi de hep dar tutarim

o yüzden başta beni ukala çok bilmiş ve soğuk bulurlar sonra da iyi zeki ve içten bulurlar
soğukluğum zekami örtüyosa demekki

Yok cildirmiyor,isyan ederken istediğini de aliyor ama şükür namazıni dört rekata çıkarması bence de ben gibi hatunu varken iyi olur "kendime övgü içerir"

az bile sana hele o laz böreğinden sonra

Kız eşine isyan bayrağını çektirtme sonra
İnanır mısın 3.haftaya doğru gidiyoruz
Reglim 1 hafta sürdü, diğer hafta taşınma oldu. 3.hafta başlayacak artık..

Bu sene aldığım sınıf da çok hareketli ve kalabalık..
Aşırı yoruyor hiçbirşeye istek de tahammül de kalmadı.
Adam doğalgaz geldiğinden beri yanaşıyor ama yok. Hiçbir istek duymuyorum.
Bozuldum, reset lazım bana. Format lazım

Yaa samdaann eşim sen kadar simartmiyor beni anasını satiyim keske tayininiz buraya ciksa

sen Kayseri'deydin demi beybi:) :)
adamların jeton geç düşüyo bak ben hemen anladım şımartmaya degen bi insan olduğunu

valla cici yorgunkem beni koltuktan vinç bile ayiramazdi öyle yapisiyodum yedi sekiz dedi mi Allah kolaylık versin cidden zor çocuk sesi saatlerce ve laf dinletip ders anlatmak

Olum resetleyek seni desek, bu sefer bı sürü irkek uye çekiyor topik abxbaj

Vala bende bebek için uğraşıyorum eşimde bi sorun cktı evde pek huzur yok ne bilim eşimde okeye gitti evde tekim yalnızların kadını oldum galiba evde yalnızlıktan çürüyecem bizimkide biraz düşüncesiz birazdan irmik tatlısı yapcam irmik tatlısı istedi giderken bide öküz adam bende böyle annecım işte B Brunello Cicinelli bu arada senın adına sevindim eşinlede çok uzak durma bence yinede sen bilin annecık ev zor taşınmak bende 2 ay once ev değiştrdim ama tayın olunca değştrdk siz galiba ev aldnz o yüzden zamanla seversiniz alışırsnz

sen yürüdüğün çorak yerde cicek actiran
sen bahar bayram getiren
sen sensizligi yasatmamasi gereken
nasil anlatim ben sana sevdami
sana kabaran birşey var. Baş harfi Cici
Şu mutfak masası ve cama tünemeyi deneyeceğim. Ama mutfak masası oturma odasında. Camdan da anca sitedeki diğer daireleri görüyorum
Dürbün alıp dairelerin içini gözetliyim bari

Son düzenleme:
valla cici yorgunkem beni koltuktan vinç bile ayiramazdi öyle yapisiyodum yedi sekiz dedi mi Allah kolaylık versin cidden zor çocuk sesi saatlerce ve laf dinletip ders anlatmak
40a yakın mevcut, 3'ü suriyeli.. 3 tane okuma yazma bilmeyen, 1 tane Türkçe dahi bilmeyen bir çocuk.
Hepsi zıpır.
Durun susun demekten ders işleyemiyorum. Sınıfı kendim yetiştirmedim. Başkasının sınıfını devralmak zorunda kaldım.
Kural öğretmeye çalışırken canım çıkıyor.
Başımdaki zonklamayı anlatamam. Sesim resmen değişti başka birinin sesi gibi..
Allah bana yardım etsin

Camdan da anca sitedeki diğer daireleri görüyorum
Dürbün alıp dairelerin içini gözetliyim bari
Göreceğin şeyler psikolojini bozmasın cici her evin dinamiği farklı olunca farklı fanteziler çıkar ortaya bak bele şaşar kalirsin

Almadık yalnızların kadını Kiradaydık başka bir kiralık eve geçiş yaptık. Tamamen konfor amaçlıydı. Ama olan konforumda gitti. Saçma sapan bir durum
Tayin derken, hanginiz tayin oldunuz. Meslekler nedir?

Gayseri ıhh ıhh canım samdanim senin yanında insan yaşlanır mi de hele

valla erkenden yaşlanmak yok benim yanimda hep çıtır olcaz
herkesler silkelensin. ara sıra dünyanın altında ben de kaliyom ama cikmak için hep deprem düdüğüm var sağolsunlar sağolun hemen cikiyom

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…