- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.961
sana kabaran birşey var. Baş harfi Cici
Şu mutfak masası ve cama tünemeyi deneyeceğim. Ama mutfak masası oturma odasında. Camdan da anca sitedeki diğer daireleri görüyorum
Dürbün alıp dairelerin içini gözetliyim bari
Eveett hep çıtır olalım samdaannvalla erkenden yaşlanmak yok benim yanimdahep çıtır olcaz
herkesler silkelensin. ara sıra dünyanın altında ben de kaliyomama cikmak için hep deprem düdüğüm var sağolsunlar sağolun hemen cikiyom
Eşim tayını cktı ben daha kpss hazirlaniyorum inşallh ilerde bende atanırm gardiyanlık istiyorum bende uzman çavuş eşimde kiraysa alışırsnz inşallh biraz zaman lazımAlmadık yalnızların kadınıKiradaydık başka bir kiralık eve geçiş yaptık. Tamamen konfor amaçlıydı. Ama olan konforumda gitti. Saçma sapan bir durum
Tayin derken, hanginiz tayin oldunuz. Meslekler nedir?
Paylaşımcılıksızdır acık kendisigökyüzüne bak kız o zaman azicik görünüyosa
umulmadik bir gun olabilir bugun ikimiz birden göğe bakalım
diye bı siir vardi sanki
ben de saaaa yükseliyom amaByNkoaLa beni oturtuyo
40a yakın mevcut, 3'ü suriyeli.. 3 tane okuma yazma bilmeyen, 1 tane Türkçe dahi bilmeyen bir çocuk.
Hepsi zıpır.
Durun susun demekten ders işleyemiyorum. Sınıfı kendim yetiştirmedim. Başkasının sınıfını devralmak zorunda kaldım.
Kural öğretmeye çalışırken canım çıkıyor.
Başımdaki zonklamayı anlatamam. Sesim resmen değişti başka birinin sesi gibi..
Allah bana yardım etsin
Bu muhteşem sanat eseri benden sana gelsin o zaman
Paylaşımcılıksızdır acık kendisi
Banada bazen ayar veriyor. Sonra ben onun ne kadar haşmetli olduğunu, sultanım olduğunu hatırlatıyorum resetleniyor normal moduna dönüyor
RosSsS dur onun adı, ne yapsa yeridir,
Benim kp de uzman çavuş.Eşim tayını cktı ben daha kpss hazirlaniyorum inşallh ilerde bende atanırm gardiyanlık istiyorum bende uzman çavuş eşimde kiraysa alışırsnz inşallh biraz zaman lazım
Vala bende bebek için uğraşıyorum eşimde bi sorun cktı evde pek huzur yok ne bilim eşimde okeye gitti evde tekim yalnızların kadını oldum galiba evde yalnızlıktan çürüyecem bizimkide biraz düşüncesiz birazdan irmik tatlısı yapcam irmik tatlısı istedi giderken bide öküz adambende böyle annecım işte B Brunello Cicinelli bu arada senın adına sevindim eşinlede çok uzak durma bence yinede sen bilin annecık ev zor taşınmak bende 2 ay once ev değiştrdim ama tayın olunca değştrdk siz galiba ev aldnz o yüzden zamanla seversiniz alışırsnz
Benim kp de uzman çavuş.
Tayinleri çıktı, kv'den kurtuldum. Ama hala geliyor. Kadına kilometreler de işlemiyorinşallah yüreğinden geçen nasip olur
Benim kadrom farklı bir okulda. Ama orası çok uzak bir köy okulu. Eve yakın görevlendirme istedim. Çıktı şansıma. Doğum iznine giden bir öğretmenin sınıfını aldım.giden ogretmen ugrasmak istemedi demekki
dikkat et kuzum ya faranjit falan olmaöğretmen hastalığı derler ona. öğretmenler bütün gün girtlak patlattığı için dün veli toplantısı varmis sanırım. nasıl geçti. ışık var mi ogrencilerden velilerden
Tamamenama çok tatlı bi ikilisiniz siz
Ross iyi olsun dakuzum perişan oldu inşallah cabucak atlatir bu süreci
Benim kadrom farklı bir okulda. Ama orası çok uzak bir köy okulu. Eve yakın görevlendirme istedim. Çıktı şansıma. Doğum iznine giden bir öğretmenin sınıfını aldım.
Başka bir okul, başka bir sınıf.
Vallahi görevlendirme istemesem daha mı iyiymiş ne
Tamam eve yakınlığı çok iyi ama mevcut çok fazla.
Veli toplantım çok güzel geçti. Zaten beni oldum olası veliler çok sever. Hem egosuz görünce hoşlarına gidiyor hemde küçük görünce bağırlarına basıyorlar.Evli olduğumu öğrenene dek tanıdıklarına yapmaya çalışıyorlar hatta, sonra evli olduğunu öğrenince üzülüyorlar
Yine benzer şeyler yaşandı
Sınıfta şu kuralları bir oturtabilsem gerisi çorap söküğü gibi ilerleyecek.
Evet faranjit ve varis öğretmen hastalığıdır. Varis başlangıcı da faranjit başlangıcı da var.
Benim oğlumun sınıfına gel sen, gül gibi bakarım sana40a yakın mevcut, 3'ü suriyeli.. 3 tane okuma yazma bilmeyen, 1 tane Türkçe dahi bilmeyen bir çocuk.
Hepsi zıpır.
Durun susun demekten ders işleyemiyorum. Sınıfı kendim yetiştirmedim. Başkasının sınıfını devralmak zorunda kaldım.
Kural öğretmeye çalışırken canım çıkıyor.
Başımdaki zonklamayı anlatamam. Sesim resmen değişti başka birinin sesi gibi..
Allah bana yardım etsin
Ahhh ah o kv bende olsaydı ne olurdu be, hay şansımabenimki cimri mesela çağırıyoz gelmiyo yol parasi çok tutuyo diye
bazıları benim gibi şanslı oluyo cici
YaaaaaBenim oğlumun sınıfına gel sen, gül gibi bakarım sana ❤
TamamenByNkoaLa umun tatlılığı
Onun kocası beni kıskanıyor, benim kocam onu kıskanıyor.
Hatta ben telefona rossu haşmetlim diye kaydettim. Benim akıllı geyşam da kendisi zannediyormuşGeçen gün haşmetlim diye kayıtlı kişinin kendisi değil ross olduğunu öğrenince çok büyük yıkım yaşadı
Gerçek aşkın önünde dağ olsa durmuyor görüyorsun, bizimkisi bir aşk hikayesi
Evet ya bugün de sesi soluğu kesildi bir an. Biz manyak gibi sabah uyandığımızdan uyuyana dek msjlaşıp wcye giderken bile haber veren Best friendler olduğumuz için endişelendim.
Meğer wc köşelerinde istifra edip durmuş tüm günŞimdi de zorla düğüne götürülüyor, az oyna çocuğu pırtlatma dedim
Sana her gün börek çörek getiririm, hocaaam diyeYaaaaa
Ama sınıfta seni de isterimDers anlatırken acık içimiz açılmasın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?