Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gökyüzüne bak kız o zaman azicik görünüyosa
umulmadik bir gun olabilir bugun ikimiz birden göğe bakalım
diye bı siir vardi sanki
ben de saaaa yükseliyom ama ByNkoaLa beni oturtuyo

valla erkenden yaşlanmak yok benim yanimda hep çıtır olcaz
herkesler silkelensin. ara sıra dünyanın altında ben de kaliyom ama cikmak için hep deprem düdüğüm var sağolsunlar sağolun hemen cikiyom
Eveett hep çıtır olalım samdaann valla bı an tadım kaçsa hemen kk yı ve sizi bu topigi getiriyorum aklıma yaaa imkanım varsa da girip sizle yazisip stres atıyorum ne iyi geliyorsunuz ahh

Eşim tayını cktı ben daha kpss hazirlaniyorum inşallh ilerde bende atanırm gardiyanlık istiyorum bende uzman çavuş eşimde kiraysa alışırsnz inşallh biraz zaman lazım

gökyüzüne bak kız o zaman azicik görünüyosa
umulmadik bir gun olabilir bugun ikimiz birden göğe bakalım
diye bı siir vardi sanki
ben de saaaa yükseliyom ama ByNkoaLa beni oturtuyo
Paylaşımcılıksızdır acık kendisi
Banada bazen ayar veriyor. Sonra ben onun ne kadar haşmetli olduğunu, sultanım olduğunu hatırlatıyorum resetleniyor normal moduna dönüyor
RosSsS dur onun adı, ne yapsa yeridir,

giden ogretmen ugrasmak istemedi demekki
dikkat et kuzum ya faranjit falan olma öğretmen hastalığı derler ona. öğretmenler bütün gün girtlak patlattığı için dün veli toplantısı varmis sanırım. nasıl geçti. ışık var mi ogrencilerden velilerden

ama çok tatlı bi ikilisiniz siz

Ross iyi olsun da kuzum perişan oldu inşallah cabucak atlatir bu süreci

Eşim tayını cktı ben daha kpss hazirlaniyorum inşallh ilerde bende atanırm gardiyanlık istiyorum bende uzman çavuş eşimde kiraysa alışırsnz inşallh biraz zaman lazım
Benim kp de uzman çavuş.
Tayinleri çıktı, kv'den kurtuldum. Ama hala geliyor. Kadına kilometreler de işlemiyor inşallah yüreğinden geçen nasip olur

ben olsa. hayatta tatlı yapmazdim beni bırakıp gitti diye

Benim kp de uzman çavuş.
Tayinleri çıktı, kv'den kurtuldum. Ama hala geliyor. Kadına kilometreler de işlemiyor inşallah yüreğinden geçen nasip olur

benimki cimri mesela çağırıyoz gelmiyo yol parasi çok tutuyo diye
bazıları benim gibi şanslı oluyo cici

Benim kadrom farklı bir okulda. Ama orası çok uzak bir köy okulu. Eve yakın görevlendirme istedim. Çıktı şansıma. Doğum iznine giden bir öğretmenin sınıfını aldım.
Başka bir okul, başka bir sınıf.
Vallahi görevlendirme istemesem daha mı iyiymiş ne
Tamam eve yakınlığı çok iyi ama mevcut çok fazla.
Veli toplantım çok güzel geçti. Zaten beni oldum olası veliler çok sever. Hem egosuz görünce hoşlarına gidiyor hemde küçük görünce bağırlarına basıyorlar. Evli olduğumu öğrenene dek tanıdıklarına yapmaya çalışıyorlar hatta, sonra evli olduğunu öğrenince üzülüyorlar
Yine benzer şeyler yaşandı
Sınıfta şu kuralları bir oturtabilsem gerisi çorap söküğü gibi ilerleyecek.
Evet faranjit ve varis öğretmen hastalığıdır. Varis başlangıcı da faranjit başlangıcı da var.

ama çok tatlı bi ikilisiniz siz

Ross iyi olsun da kuzum perişan oldu inşallah cabucak atlatir bu süreci
Tamamen ByNkoaLa umun tatlılığı
Onun kocası beni kıskanıyor, benim kocam onu kıskanıyor.
Hatta ben telefona rossu haşmetlim diye kaydettim. Benim akıllı geyşam da kendisi zannediyormuş Geçen gün haşmetlim diye kayıtlı kişinin kendisi değil ross olduğunu öğrenince çok büyük yıkım yaşadı
Gerçek aşkın önünde dağ olsa durmuyor görüyorsun, bizimkisi bir aşk hikayesi
Evet ya bugün de sesi soluğu kesildi bir an. Biz manyak gibi sabah uyandığımızdan uyuyana dek msjlaşıp wcye giderken bile haber veren Best friendler olduğumuz için endişelendim.
Meğer wc köşelerinde istifra edip durmuş tüm gün Şimdi de zorla düğüne götürülüyor, az oyna çocuğu pırtlatma dedim

oh maşallah ya :) veliler çok çok önemli ama güzel geçmesine çok sevindim.
seni bağrına basmayanin bağrı taş olur zaten cici ornek yakuza

varise dikkat et kuzum hamilelikte cosabiliyo. hatta doktor kontrollerine başlamışken ona da bi görün. benim annem hamileliğinde oturup aglarmis varisten. bacaklarını dovermis dayanamazmis.
bende de hep vardi varis ama şükür bı değişim olmadi hamilelikte. onu ihmal etme. varis de insani çok yoruyo faranjit inşallah kronik hale gelmez

Benim oğlumun sınıfına gel sen, gül gibi bakarım sana

benimki cimri mesela çağırıyoz gelmiyo yol parasi çok tutuyo diye
bazıları benim gibi şanslı oluyo cici
Ahhh ah o kv bende olsaydı ne olurdu be, hay şansıma
Kadın atanıp gidip bölge değiştirdi, bölge.
Şuan aynı bölgede değiliz.
Ama ne farkeder..
Yakuza değil mi, hala gelip duruyor. Ulan gittin gelme işte, ama yok. İlla gelecek

benim de var aynen öyle bi arkadasim. esimi merak etmem onu merak ettigim kadar esim de kıskanır

kiyamam rosuma ya
ama düğün iyi gelir inşallah daha kötü yapmaz

hic kalkmadan yatmak onu çok bunaltiyo senle ben olsak yatardik hiç şikayet etmeden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…