- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.121
Ayaklı beyin, salata yemek hafıza kaybına sebep olur dicem sen hiç yemiyonyok da o an öyle bi muhabbet döndü ki konu acayip savrulduace bidonuydu hatta ilk yanlış hatırlamıyorsam. guldal, viking, ace, Domestos... sayilmayan marka kalmamsti
Sen iste yeterHele çay koy ağzın yiyim
Kapaklı mapaklı bir şey işte, hofff zeboş öpem miTamam anlatma
Kan verdim kuzum 90.54 cikmisti dunden onceki aksam 10 gibi ama gecen hafta faranjit yuzunden igne vuruldum ilaclar kullandim bilmiyodum hamile oldugumu dun saglik ocagindaki ebe ilaclarda sorun yok igne icerigini ogren kadin doguma git dedi bi kadin buldum doktor ignenin icerigini saydim kurtaj gerektiren ilac degil ama 1 ay icinde %50 dusebilir cocuk dedi 3 dakika odasinda durdum durmadim aglaya aglaya ciktim isyerine kadar nasil kullandim arabayi nasil parkettim hic bilmiyorum bugun oglen kan verdim 146.7 cikti baska bi hastanede yani 1.5 gunde 56 atmis bilmiyorum iyi mi kotu mu takip edicem artik moralim cok bozuk yeni yeni duzeliyorumNasıl kız kan Verdi’n mi
Yorumunu bekledim, bonus çözer dedim içimden cvba bakBende hatırlamıyorum bidon muhabbetini
Tek değilmişimmmmBende hatırlamıyorum bidon muhabbetini
Seçilirse kesin sen olursun
Neremi neremiiiiKapaklı mapaklı bir şey işte, hofff zeboş öpem mi
Üzme kendini lütfen kuzum bişey olmaz inşAllahKan verdim kuzum 90.54 cikmisti dunden onceki aksam 10 gibi ama gecen hafta faranjit yuzunden igne vuruldum ilaclar kullandim bilmiyodum hamile oldugumu dun saglik ocagindaki ebe ilaclarda sorun yok igne icerigini ogren kadin doguma git dedi bi kadin buldum doktor ignenin icerigini saydim kurtaj gerektiren ilac degil ama 1 ay icinde %50 dusebilir cocuk dedi 3 dakika odasinda durdum durmadim aglaya aglaya ciktim isyerine kadar nasil kullandim arabayi nasil parkettim hic bilmiyorum bugun oglen kan verdim 146.7 cikti baska bi hastanede yani 1.5 gunde 56 atmis bilmiyorum iyi mi kotu mu takip edicem artik moralim cok bozuk yeni yeni duzeliyorum
Yorumunu bekledim, bonus çözer dedim içimden cvba bak
İnsallah bitanem insallahÜzme kendini lütfen kuzum bişey olmaz inşAllah
Çok havalı kadınlar vardı zayıflardı
Üzdün bonusmal kimin baktığım inş mesaja yansımıyorduru
Soruya soruyla cvp verilmezNeremi neremiiii
Şimdim sen iki gün sonra gene ver ama tam iki gün olsunKan verdim kuzum 90.54 cikmisti dunden onceki aksam 10 gibi ama gecen hafta faranjit yuzunden igne vuruldum ilaclar kullandim bilmiyodum hamile oldugumu dun saglik ocagindaki ebe ilaclarda sorun yok igne icerigini ogren kadin doguma git dedi bi kadin buldum doktor ignenin icerigini saydim kurtaj gerektiren ilac degil ama 1 ay icinde %50 dusebilir cocuk dedi 3 dakika odasinda durdum durmadim aglaya aglaya ciktim isyerine kadar nasil kullandim arabayi nasil parkettim hic bilmiyorum bugun oglen kan verdim 146.7 cikti baska bi hastanede yani 1.5 gunde 56 atmis bilmiyorum iyi mi kotu mu takip edicem artik moralim cok bozuk yeni yeni duzeliyorum
Hele bidon muhabbetini bilmeyenlere ne yazayımHele espirilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?