- 11 Nisan 2007
- 88.008
- 517.791
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.161
bu işlerin gizemi popüler yapıyo zaten bonusum
herkes unutunce o nedi ki öle oldu herkes
Unutunceyi bir kibar okudum ki
Valla bn bile unutmusum helal olsun şamdanarkadaşlar dev kamu hizmeti yapıyorum :)
muhabbetin çıkış kaynağı negocuma Domestos kokusu gibi bişey dendi. amecey dedi ki negom çamaşır suyu kullanmiyo topige gitmesem de ben biliyorum onlar bilmiyo.
daha sonra neden Domestos kullanmiyo onun yerine ne kullaniyo muhabbeti oldu.
şişe çamaşır suyundan bidona atladi rosla amecey
sonra bidonsuz asla, bidon kardeşliği, bidonlarin gücü adina, herşey bidon için derkene olay buraya geldi.
k ile bağlantısı da ameceyin alacağı k yi bidona itaf etmesinden mütevellit oldu :)
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
Amecey
@tosia
@Kutsal_zebra
Limonsuzzcay
Ben eşyalı eve taşıncam ama.buzdolabım çamaaşır makinem elektrikli süpürgem tabak çanak tencere ve kıyafetlerim var bu evde sadece.diğer hepsi oturduğum eve ait.güzel bi iş bulabilmem için merkeze taşınmam lazımTaşınmasın.
Taşınmayın.
İbret alın benden ibret
Taşındık da noldu, tekel zengin oldu be malim
3 hafta diyorum 3
Tıriiii hafya tıriimuhteşem İngilizcemi konuşurdum.
HhahahshshshahahUlanByNkoaLa sen misin benim bilmediğim esprilere gülen,
Sabah akşam profil fotomu sana atayım da mercimek yakuşuklu doğsun. Gör sen
Canım biraz koyu kalmış .. onu açman gerek benim fikrim açık tonlar da kullanman gerek ayrıca esmerim dedin bu renk seni boğabilir diye düşünüyorum yani açık tonlar tercih etmelisin bence .. olmadı sanki ya
Canım biraz koyu kalmış .. onu açman gerek benim fikrim açık tonlar da kullanman gerek ayrıca esmerim dedin bu renk seni boğabilir diye düşünüyorum yani açık tonlar tercih etmelisin bence .. olmadı sanki yadediğim tonları dener misin lütfen
Mavi değil ki kız gri gibi.M mehlika nur canım tam bakamadım şuan çok müsait değilim ama bu tarz dediğim şeyler bunlar daha hoş olacaktır .. hem kıyafeti kapatmayacak hemde mavi ye daha uygun olacaktır diye düşünüyorum
Yok kız bebe mavisi tarzında yakın bir resim atmış iyi bakMavi değil ki kız gri gibi.
Heh benim anlattigimda siyah kiyafetli kadindaki sal iste canim bence super giderM mehlika nur canım tam bakamadım şuan çok müsait değilim ama bu tarz dediğim şeyler bunlar daha hoş olacaktır .. hem kıyafeti kapatmayacak hemde mavi ye daha uygun olacaktır diye düşünüyorum
Yok kız bebe mavisi tarzında yakın bir resim atmış iyi baküzeri de beyaz gümüş inciler var detaylı inceledim ben
Giyim kombin konusunda hassasımdır
OhaaYaaa Allahım
Bende ilkokulda birlikte oturduğum çocuğa aşık olmuştum. O da bana aşıktı. Ama saklıyoruz tabi birbirimizden
Çocuk benden hep atari kasedi alma bahanesi ile evimize geliyordu. Bende neskuik yapıp ikram ediyorum. Annem halimize gülüp duruyordu. İlk aşkımdı. Hatta bir gün veli toplantısında annelerimiz bu çocuklar ilerde evlenir demişler. Herkesin hala dilindedir.
Ortaokula geçtiğimizde teklif etti. Bende utancımdan red ettim. Allahın salağı ertesi gün başka bir kızla çıkmaya başladı. 2.tercihe yönelmiş olacak
Bende sonra unuttum gitti zaten.
Geçen yazın başında grup kuruldu ilk okul grubu. Çocuk herkesin içinde Cici hani biz evlenecektik, annelerimiz yanıldı. Bak başkasıyla evlisin yazmasın mı
Küçükken çok aşırı yakışıklıydı ama büyüyünce tipsizleşti iyi ki evlenmemişiz
Bebe mavisi açık renk hacı ben olsam eyice açmazdım
İşte bende o yüzden siyah gümüş yanar dönerli düşündümBebe mavisi açık renk hacı ben olsam eyice açmazdım
Eledim seni sayın cavadzadeM mehlika nur canım bence o elbisenin üzerine pudra veya gül kurusu şal yakışır
Gri, gümüş gibi tonlar elbiseye yakın bı ton olacağından boğar sanki, yakışacağını sanmıyorum ama tabi sen bilirsin yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?