Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bn bile unutmusum helal olsun şamdan
B Brunello Cicinelli mmmm sensz bidonsuz kalmış gbi oluyirm genelde ama bidonu hatırlayamadım şamdan diyene kdr ahhaahhahaha
Rezil.olmamak için de hatırlayamadım diyemedim ya la hahahsh

Taşınmasın.
Taşınmayın.
İbret alın benden ibret
Taşındık da noldu, tekel zengin oldu be malim
3 hafta diyorum 3
Tıriiii hafya tırii muhteşem İngilizcemi konuşurdum.
Ben eşyalı eve taşıncam ama.buzdolabım çamaaşır makinem elektrikli süpürgem tabak çanak tencere ve kıyafetlerim var bu evde sadece.diğer hepsi oturduğum eve ait.güzel bi iş bulabilmem için merkeze taşınmam lazım
Kurtulamıyorum bu evden ölüp gitcem burda

Kizlar mürdüm salla olmuş mu
poncikvegece
Canım biraz koyu kalmış .. onu açman gerek benim fikrim açık tonlar da kullanman gerek ayrıca esmerim dedin bu renk seni boğabilir diye düşünüyorum yani açık tonlar tercih etmelisin bence .. olmadı sanki ya dediğim tonları dener misin lütfen

M mehlika nur canım tam bakamadım şuan çok müsait değilim ama bu tarz dediğim şeyler bunlar daha hoş olacaktır .. hem kıyafeti kapatmayacak hemde mavi ye daha uygun olacaktır diye düşünüyorum

Eklentiler

• 055B7D58-6F53-4C38-BCAA-597470F4D2FB.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 33
  • B388D172-3B65-4A0F-94BE-B47DD6568F5C.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 23
  • 4BD4D2B3-A84D-4980-90AE-962CC55D9AD6.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 23

Griyi neyle açıyoruz? Pudra dediler ama bende bilemedim.
Yada siyah tül şalmı olsa?

M mehlika nur canım tam bakamadım şuan çok müsait değilim ama bu tarz dediğim şeyler bunlar daha hoş olacaktır .. hem kıyafeti kapatmayacak hemde mavi ye daha uygun olacaktır diye düşünüyorum
Heh benim anlattigimda siyah kiyafetli kadindaki sal iste canim bence super gider

Ohaa senin geyşa okusaymis o mesaji,o çocuk görürmüş anasının örekesini tövbest

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…