- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.621
Masallahhhhhh çok güzel ama bunlarNeee biri aloe vera mı dedi.
Bu da benim danam. 2 daldı. Şimdi saksı yetişmiyor.Bonus D Dilos06
Eki Görüntüle 2542733 Eki Görüntüle 2542736
Ben aslında cildime maske yapmak için aldım en başında ama alerjim çıktı aloe veraya. Annemin haftada 1 kere cildine maske olarak uygulamasına izin veriyorum. Kendi kendini tamir ediyor onlar ve sürekli çoğalıyor zaten. Bir bu kadar da hediye ettim arkadaşlaraMasallahhhhhh çok güzel ama bunlarbenn bunları kiyipta bir günden bir güne koparmadım gelenleri ellettirmiyorum bile çünkü koparcaklar okadar acımasızlar ben kiydirmam bebeklerime kiyanlari da kıyarım
Yaa gercekten mi alerjin çıktıBen aslında cildime maske yapmak için aldım en başında ama alerjim çıktı aloe veraya. Annemin haftada 1 kere cildine maske olarak uygulamasına izin veriyorum. Kendi kendini tamir ediyor onlar ve sürekli çoğalıyor zaten. Bir bu kadar da hediye ettim arkadaşlara
Aklıma ne getirdin ya
Aklıma ne getirdin ya
Neee biri aloe vera mı dedi.
Bu da benim danam. 2 daldı. Şimdi saksı yetişmiyor.Bonus D Dilos06
Eki Görüntüle 2542733 Eki Görüntüle 2542736
Kızıllarada oluyomuydu?Dün gratisten indirim vardı 3 5 bişey aldım. Mor şampuan arayanlar hem 7 TL düşmüş hemde uygun ve tam performans veren şahane bir şampuan sarı saçlara tavsiyem.
Şu hayatta yeni oje sürünce aldığım hazzı veremeyen insanlar varEki Görüntüle 2542765
Yaaaa güzel şeyler de oluyorB Brunello Cicinelli tam senin konunun üstüne, kardeşimi barınaktan aramışlar :)
Kabul edilmiş başvurusu. Bize yerleşecekti ondan da vazgeçti o yüzden
Bu hafta içi sahiplenecekmiş sanırım köpek.ay ben bile heyecanlandım
Malesef neredeyse herşeye alerjim varYaa gercekten mi alerjin çıktı
Olsun anne candır ona verilebilirsenin alo veralar yerini çok sevmiş CNm onlar enfes konuşmalar yaptığın için en can alıcı muhabbetlerini yaptığın için bu kadar coştular dimii Bende olsam bende cosarım
Bonusum 1 2 misafirim var aynı o şekilde çok sevdiği halde, sokakta baktıkları halde korku yaşıyorlar. Sadece onlara mahsus geldikleri zaman kapıyorum kedimi odaya. Ya da bulunduğumuz odanın kapısını kapıyorum gelmesin diye. 2 arkadaşım kedim sayesinde korkularını yendiler. Bu dediğim misafirler de git gide az az alışıyor gide gele zaten.B Brunello Cicinelli yazacak çok şey var.
Mesela bir yakınım kediden çok aşırı korkuyor benim böcekten korktuğum gibi.
Çocukluktan gelen bişey.
Atamamış üstünden. Ama nefret etmiyor yemek artıkları falan veriyor bahçedeki kediye yani besliyor ama yaklaşamıyor mümkün değil.
Şimdi bu durumda ben hayvanı bi odaya koyarım diye düşünüyorum ikiside daha rahat etsin diye.
Ama bide var ki diğer çeşit millet. Ben bunu gerçekten istersem kimseyi umursamam.
Ay nolur gelin diyecek halim yok.
Bizim ailede hiç yok kedi köpek çok değişik geliyor insanlara ıyy nasıl yaşıyolar diye.
Haliyle bende bilmiyorum hayvanla nasıl yaşanır evde.
Ama kuşa çok aşinayım kuş besledik çok kere.
Kendi işimi gücümü zor yapıyorum ona bakamazsam olmaz.
KoptumNispet:
2. Bağıntı, ilgi, ilinti. 3. zf. Kıskandırmak veya üzmek için: Bunu bana nispet yapıyor. 4. hlk. Birini üzmek için veya inat olsun diye yapılan iş.
Kaynak TDK onlayn
Yaaaa güzel şeyler de oluyorBenim bile keyfim yerine geldi ya..
Allah razı olsun, nasıl mutlu olacak yavrum benim, bir ailesi olacak hemde müthiş insanlardan oluşan bir ailesifotolarını atarsın biz de sevelim bari burdan fotosuyla.
ivit alav alav hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?