Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Masallahhhhhh çok güzel ama bunlar benn bunları kiyipta bir günden bir güne koparmadım gelenleri ellettirmiyorum bile çünkü koparcaklar okadar acımasızlar ben kiydirmam bebeklerime kiyanlari da kıyarım
Ben aslında cildime maske yapmak için aldım en başında ama alerjim çıktı aloe veraya. Annemin haftada 1 kere cildine maske olarak uygulamasına izin veriyorum. Kendi kendini tamir ediyor onlar ve sürekli çoğalıyor zaten. Bir bu kadar da hediye ettim arkadaşlara

Yaa gercekten mi alerjin çıktı
Olsun anne candır ona verilebilirsenin alo veralar yerini çok sevmiş CNm onlar enfes konuşmalar yaptığın için en can alıcı muhabbetlerini yaptığın için bu kadar coştular dimii Bende olsam bende cosarım

B Brunello Cicinelli yazacak çok şey var.

Mesela bir yakınım kediden çok aşırı korkuyor benim böcekten korktuğum gibi.
Çocukluktan gelen bişey.
Atamamış üstünden. Ama nefret etmiyor yemek artıkları falan veriyor bahçedeki kediye yani besliyor ama yaklaşamıyor mümkün değil.

Şimdi bu durumda ben hayvanı bi odaya koyarım diye düşünüyorum ikiside daha rahat etsin diye.

Ama bide var ki diğer çeşit millet. Ben bunu gerçekten istersem kimseyi umursamam.
Ay nolur gelin diyecek halim yok.
Bizim ailede hiç yok kedi köpek çok değişik geliyor insanlara ıyy nasıl yaşıyolar diye.
Haliyle bende bilmiyorum hayvanla nasıl yaşanır evde.
Ama kuşa çok aşinayım kuş besledik çok kere.

Kendi işimi gücümü zor yapıyorum ona bakamazsam olmaz.

Yaaaa güzel şeyler de oluyor Benim bile keyfim yerine geldi ya..
Allah razı olsun, nasıl mutlu olacak yavrum benim, bir ailesi olacak hemde müthiş insanlardan oluşan bir ailesi fotolarını atarsın biz de sevelim bari burdan fotosuyla.
Malesef neredeyse herşeye alerjim var Dünyanın en enteresan bünyesine sahibim. 1 kez sürdüm cildime. 1 hafta kıpkırmızı ve kaşınan yüz ile gezdim. Bir de çıkan alerjiler, yaralar iz bırakmadan gitmiyor.. Ama anneme çok yarıyor. Pamuk gibi oldu cildi.
Şuana dek 90 öğrenci yetiştirmişim, bitki mi yetiştiremicem be diloşum. Her sabah gidip ayar veriyorum hoşlarına gidiyor herhalde çoğalıyorlar
Seninkiler de çok canlı ve çok güzel. 1 sene bekle benimki gibi olacaklar belki daha bile çok. Benimkiler soluk 2 daldı aldığımda. Seninkiler neler neler olur..
Bonusum 1 2 misafirim var aynı o şekilde çok sevdiği halde, sokakta baktıkları halde korku yaşıyorlar. Sadece onlara mahsus geldikleri zaman kapıyorum kedimi odaya. Ya da bulunduğumuz odanın kapısını kapıyorum gelmesin diye. 2 arkadaşım kedim sayesinde korkularını yendiler. Bu dediğim misafirler de git gide az az alışıyor gide gele zaten.

Nispet:
2. Bağıntı, ilgi, ilinti. 3. zf. Kıskandırmak veya üzmek için: Bunu bana nispet yapıyor. 4. hlk. Birini üzmek için veya inat olsun diye yapılan iş.

Kaynak TDK onlayn
Koptum

Evet canım kardeşimin çok iyi bakacağına eminim. Kızım da dayısının köpeğini gelip gittikçe sevecek hayvan sevgisiyle büyüyecek ona da çok seviniyorum. Atarım tabii ki :))

ivit alav alav hemde

Vay anam vayyy
Seni nasıl sınıf annesi yapmazlar bence kesin yapacaklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…