Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle insanlar birbirlerinden güç alıp gaza gelmeyi çok seviyolar.nefret ediyorum böyle insanlardan.bben de lafımı çakarım.ıyy pis hayvan diyene de sizden temiz olduğu kesin diyorum.sonra hayvanı alıp gel annem sen bakma bu kötü kalpli insanlara, onlar sevgiden ne anlar diyorum,bozuluyolar
Zamanında köpeğimiz vardı ,dedem ben bu köpek varsa size gelmem artık dedi.annem de sen bilirsin baba ben köpeğimden vazgeçmem dedi,öyle de oldu hiç gelmedi dedem bize rahmetlibi hayvan için değer mi dediler değer dedik biz de

Merakla bekliyoruz

B Brunello Cicinelli canım annem hassasiyetini gözlerim dolu dolu okudum. Sonuna kadar haklisin o insanlarla aynı ortamda bulunmak istememende. Ruh, kötü ruhlu insanlardan rahatsız olur. Allah bence sevdiği özel kullarının kalbine hayvan sevgisini koyuyor. Onlara bu duyguyu nasip etmiyor. Şakir adında bir kedim vardı dokuz yıl benimle yaşadı ben ona değil o bana baktı desem yeridir. İçinde bulunduğum ruh halimi anlar beni iyileştirirdi. Cennet nasip olursa hani orada her istediğimiz oluyormuş ya Şakirimi dileyecegim Allah'tan. Eşimi ikna etsem bir sokak kedisi sahiplenmek istiyorum aslında ama tatillerde her gittiğimiz yere goturemeyiz diye istemiyor. Birinci sebep de babası ve cici annesi sevmiyor. Beş vakit , on değişik namazları kılan dini bütün insanlar bunlar.... Senin gibi çok badireler atlattım eğer bugün iyi gunumdeysem o masum hayvanların sayesinde olduğunu düşünüyorum. Çok şükür kendim gibi çocuklarım da sokak hayvanlarına zarar vermez ellerinden geleni yaparlar. Evlada bırakılan en güzel miras bu bence.

B Brunello Cicinelli günaydın cici
Bence çok iyi lafları sıralamışsın. Hadsizler. Biri o ortamda hayvan bakıyorsa düşmancasına böyle eleştiriler yapılmaz. Salaklar. Nefret ederim o tip insanlardan ya..... Ama içimin yağı eridi dizdiğin lafları okuyunca. Sıkma canını. Bir papatya çayı yap. Derin nefes al aç camı kapıyı... Pisiyide kucağına al ohhhhhhh

Ya sen nasıl kalbi güzel bi insansın Nasıl da biliyorsun yaşadıkların Allah’ın Hikmeti gelen mucizeler ettiğin yardımlar ve baktığın hayvanlar sebebiyle... Allahım o güzel gönlünü hep hoş tutsun amin

Şöyle düşün koyduğum cevap yetti onlara ohhhh beeeee de aşkım
babam hep der ki Allah'ın yarattığı hayvanı bitkiyi sevmeyen insan sevemez. daha da bisey demek istemiyorum. Allah akıl fikir versin çok kızdım hepsine tek tek
B Brunello Cicinelli çok sakin davranmışsın ama iyi de laf sokmuşsun. Böyleleri için sinirini bozmaya değmez bile ❤
Bu arada ben geveze kelebek
İşte tüm cevabı kendin vermişsin zaten cici. Anlatsanda anlamazlar. Boşuna sinirlenip gerilmeğe değmez. Bende senelerce kedi baktım,besledim çok aldım o tepkileri..
Canım kertenkelelerim destek dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim.
Ama o kadar ağrıma gidiyor ki, ağlayıp duruyorum sinirimden. Hangimiz insan olmayı kendimiz seçtik ya da hangi hayvan kendisi seçti hayvan olmayı ya da hangi bitki?
İnsan olsun, hayvan olsun, bitki olsun ben benden aciz durumda olanlara haksızlık yapılmasına dışlanmasına gelemiyorum.
Bitkilerimi hergün sevip konuşan, kedim için canımı ortaya koyacak bir insanım. Onlar o kadar narin ve bize muhtaç ki.. Böyle muhtaç haldeyken itilip kakılmaları, dışlanmaları, pis muamelesi yemeleri kanıma dokunuyor. Ne zararı var şuncağızların şu leş insanlara..
Bonus @Bonus kuzum hayvan sevgisi öyle birşey ki o söz konusu olduğunda gözün babanı dahi görmez. Evine gelip gitmeyecek olanı da dert edeceğine sevin. Herkesin içinin temiz mi leş mi olduğu ortaya çıkıyor. Hayatında çöp istemeyenler için evde hayvan birebir, inan bana. Benim evime gelen kedi olduğuna şaşırıyor. Öyle güzel bakarım ki ne koku, ne pislik oluyor. Birkaç kişi hatta benim evimden cesaret edip hayvan sahiplendi. Ben sana hayvan bakımının tüm inceliklerini anlatırım. Zaten o öyle bir sevgi ki seni ne tüyü, ne dışkısı asla rahatsız etmeyecek. Evlattan farkı yok inan bana. Evin neşesi onlar.. Kedim 1 haftadır annemde taşınma dolayısı ile, ev bomboş.. Gidip de alsak artık diye acele acele ev yerleştiriyoruz.
-------
Bu arada gerçekten tam konunun üstüne geldi iyice sinir harbi yaşayacağım şimdi. Geçen gün kedi ve komşu diye bir konu vardı. Konu sahibi komşusunun kedileri bakmasından son derece rahatsızdı. Bende bakan komşuya iyi dileklerimi ileten konu sahibine azıcık dokunduran bir yorum attım. Bugün 1 kişiden beğenmedim geldi. Cidden inanamıyorum bu kadar açık açık kötü kalpli olmalarına. Yorum da şu..

Evde bakmak istemeyebilirler tabiki ama bakana pis demek niye?

bonusum benim onlara diyecek lafim yok. çünkü anlayacak kapasite yok onlarda. biriyle tartissa barışır. birinin arkasından konuştuğunu bilse konusmaya devam eder. insanoğlu kadar riyakar bi canlı yok.

onun ne düşündüğünü umusramayacaksin. ben kedi hastasiyim ama bakimini almak için bütün şartların kediye uygun olmasini bekliyorum. eşim ara ara der alalım besleyelim diye ama günahına girmek istemiyorum. kaynanam da cicinin anlattığı insalardan beter.

öyle bi nefretle igrenerek elestiriyo kötülüyo ki hayvanlari ve onlara bakan insanlari.... köyde doğup büyümüş bi insan üstelik. anlıyorum hepinizi ama o insanlara gereken cevabi verip söylediklerini de ciddiye almamak lazım. ciddiye alınacak bi yanlari yok.
evdeki pislik kalpteki pislik kadar tehlikeli ve kötü değildir :)

B Brunello Cicinelli kuzum burda kardeşe çok güzel ayar verip artık sinirini bu insanlar için bozma. riyakarlar hepsi. sevmekten ve sevilmekten baska napar ki hayvanlar insana

Oyy bebişi var kız benimki taze soğan gibi incecik gelişmiyor toprakta değiştim.
Saksisi küçük olcak canim hatta benim saldıran bile küçük olmali bir de suyunu iki haftada bir kere ver iki su bardağı canım sudan nefret ediyor hiç sevmiyor benim ki hiç yavru vermiyordu toprak havalandı humuslu aldım saksı değişti suyunu kestim agustus 28 den. Beri yavru veiyor cnm

Jeli çekiliyor yaprakların çıldıricim hemşire

Jeli çekiliyor yaprakların çıldıricim hemşire
Canım benim de oyletdi hatta ölmek üzereydi jeli falan bitmişti kurudu buzuldu bir değişim yaptık suyu kestik dalları jellendi kivrilmalari gitti canlı bir çiçek oldu CNm öncelikle suyu kes çünkü hemen suyu emmiyir dibi çamur oluyor canik çok hassas bir şey yaa şimdi bak nasıl güzel oldu eski fotosunu bulursam atarım

Haftada bir veriyorum su onuda vermiyim aç kalsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…