Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alıp bakmamayı tercih eder anlarım, ama bakana laf söylemek neyin nesi ya.. Hiçbir hayvansever görmedim ki evinde neden hayvan bakmıyorsun diye insan fırçalasın. Ama hayvan nefretlileri resmen bakana tonla laf söylüyor. İnanılır gibi değil mirandam..

Cicişim maalesef benim etrafımda da çok var böyle tiplerden, canını sıkma. Çünkü sen ne anlatırsan anlat değişmeyecekler. Ama kardeşin gerçekten ayıp etmiş şaşırdım ben de

Dedim ya gülüm kalpleri kötü. O kadar kararmış ki göremiyorlar. Sanki evrende sadece onlar yaşıyor. Ben evimde bakamam, çünkü ciddi anlamda korkuyorum ama bakanı neden kınayayım. Ne güzel merhametlidir yani. Hadsizlik ve kötü kalplilik.
Allahım sizin gibi güzel kalpli bıcır bıcır bebekler nasip etsin inşAllah size kuzum.

Cicişim maalesef benim etrafımda da çok var böyle tiplerden, canını sıkma. Çünkü sen ne anlatırsan anlat değişmeyecekler. Ama kardeşin gerçekten ayıp etmiş şaşırdım ben de
Kardeşime sıra ayrı gelecek tosyam..
Ona çok daha özel, çok daha acı dolu, sado mazo bir uyarı hazırlıyorum.
İşte insan üzülüyor be tosyam..
Allah lütuf etti diye insanız, hayvan da olabilirdik şu hayatta.. Düşünsene..
Hayvan sevgisi olmayan kişilerde insan sevgisi ne arar B Brunello Cicinelli canım senin o güzel cevaplarinla onlar almıştır mesaji
Onlar cevabını aldı da ben hıncımı alamadım be diloşum
Amin limonsuzum, ne güzel dua..
Zaten kızımız olursa hayvanların koruyucusu anlamına gelen Talya ismini mi koysak diyoruz. Çok çeşitli fikirler var aklımızda

B Brunello Cicinelli merakla bekliyor dm seni neden sinjrlendirdiklerini ya haklisin kesnlikle ve ben de ne zaman bj yere gitmek istemesem sorun olur orda.
Limonsuznda dedgi gbi bildgn hayvan sevmryenden ileri bi boyutmus kadindaki .
Ben de dokunamam sadece ama.severim evimde besleyemem belki ama besleyene sevene saygm.sonszdur hatta imrenerek bakarm bende dokunup seveblsem diye
Insanlqrdan yola cikip verdgn tum ornekler de hakkaten dogru evimize gelen.insanin ne derece oz temizlgni yaptgni hic.blmiyorz mesela

sen o kabusu esinden bir gün uzak kalacağın için görmüşsün demekki
adama balığa gitme diyememis de sen nasıl ruyamda bana bunu yaparsin demis
Yaa ben o kabusu profili Tuvana yaptım ya burda da konuştuk bilinç altima işlemiş sanırım ne biliyim ondan gördüm kesin

bugün köyde yemek varmış babannesinin oraya gidek diye tutturmasinda balığa gitsin tek aman, ses etmedim ondan
Günaydın canımın içi ağzım açık okudum valla, sevmeye bilir bakmaya bilir ama besleyen bakan seni veya bir baskasini yargılamak kimin ne haddine saygısızlık resmen Allah hidayet versin hayvan sevgisinden kendini mahrum bırakan insanlara,şimdiden çocuğumuz olsa hayvan sevgisini aşılasak,saygıyı vs. Öğretsek diye ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz esimle,değişik ve merhametsiz insan çok fazla ya onların yetiştirdiği de onlar gibi olur eminim.dusunsene hayvanları da yerin göğün yaratıcısı Allah yaratti, ne güzel şükür sebebi işte,ama bazı insanlar çok acımasız rabbim merhamet duygusu versin oylelerine

Rahmetli annemin baliklari vardı, gider gelir konuşur severdi hatta ciceklerini de severdi sürekli konuşurdu, anlar onlar sevgini hissettirmen gerekir, yarı sevgiden beslenirler derdi canım annem :) vefatından önce bı gün balıklarindan bi tanesi ölmüş sbh uyanınca görmüş oturmuş ağlamış öğlene kadar beni arayıp anlatmıştı ne çok üzülmüştü aklıma geldi bı an,kardeşine de ayrı kızdım canım ayıp etmiş

B Brunello Cicinelli geçmiş olsun ula :)

Tam da acaba eve kedimi alsak diye düşündüğümüz bi zamanda okudum üzüldüm.
Çünkü biliyorum ki kedi alırsam evime gelmeyecekler var.

Yiğenimizin bi arkadaşının cins kedisi var yavruları olucak ona sahiplenicek birini arıyolardı çocuklar seviyo diye bizi düşünmüşler.
Bizde epey düşündük sevmekle bakmak çok farklı sorumluluğu var.
Sanırım cesaret edemiycez henüz bilmiyorum.

Zaten para verip almam sahiplenirim ama işte eminde değilim.

babam hep der ki Allah'ın yarattığı hayvanı bitkiyi sevmeyen insan sevemez. daha da bisey demek istemiyorum. Allah akıl fikir versin çok kızdım hepsine tek tek

Yav saçımı kurulsam deprem oluyo sanıyorum.
Sola yatsam kalbimin atışını deprem sanıyorum.
Koltukta biri hareket etse noluyo diyorum.

6 aya anca geçermiş

Ben de senin gibiyim komşu halı çırpıyor elim ayağım titremeye başlıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…