- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.741
Zaten anlamamanı beklemiyordumBeni tehlikeli sularına çekiyorsun ve farkındayım
Turşular noldu peki, o kadar uğraşmıştınZaten anlamamanı beklemiyordum
Tövbe ettim ya Rab tövbe ettim ya Rab tövbeler ettim ya RaaabbbbYoulost16 lütfen tövbe et, iftiradan yalandan, riyadan, montajdan yüz çevir. Doğru yola gel. Sesime gel. Nura dolu yol al, yani bana..
AMATEM gibi cicin var, sana yanlış şeyleri bıraktıracağım. Nerdesin gel
2 tanesi tutmadı kanatsız meleğim onları yemeye başladıkTurşular noldu peki, o kadar uğraşmıştın
Tutanlar tutmayanları tutmamış, olsun ellerine sağlık. Afiyet olsun cnm2 tanesi tutmadı kanatsız meleğim onları yemeye başladık
I inessa armand kuzum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. şimdi analiz sobucu temiz ciksa da 7 ve üzerine dayanıklı olup olmadığına bakmiyolardir bence. o yüzden sen bırak masrafi falan Allah hayırlı olani versin
kira yardımı için de tapu sahibinin oturuyo olmasi gerekmiyo mu acaba. onu da bi arastirin kuzu.
Karot raporu alındı mı kesinlikle asla geri dönüşü yok. Her türlü yıkılır, tutup kolonları sağlamlaştıracak bir spmen yoksaCanım dediğin gibi risk analizi yapılacakmış. Çok şükür kentsel dönüşüm olayı değil. Bizim bina 2 bloktan oluşan 40 daireli ufak bir site. Bitisik binalarimiz riskli ve mühürlü. Bizim bina da şu an hasar olmasa bile çok müsait zarar görmeye. Anlatılan bu yani.
O yüzden sıkıntım geçti açıkçası olması gereken yapılıyor, riskli eski binada oturmayı çocuğumu oturtmayı asla istemem.
Şu an kolonlardan parça alıp risk durumuna bakilacakmis, riskli görülürse 90 gün içinde yıkılacak.
Ve yine su an tek dileğim inşallah ne bu süreçte ne önümüzdeki yıllarda asla büyük istanbul depremi olmaz. Biz bu evde yakalanirsak isimiz zor gibi görünüyor
Ulankendi tükürüğümle boğuluyodum
Karot raporu alındı mı kesinlikle asla geri dönüşü yok. Her türlü yıkılır, tutup kolonları sağlamlaştıracak bir spmen yoksa
Müteahitin insaflısını görmedim ama umarım sizin ki öyle olur. Mt2 olarak gözünüzü 4 açınEvet canım öyle söylemişler, hatta o kentsel dönüşüm isteyen bazı akıllılar şimdi de biz o zaman raporu yaptırmayalım yıkılmasın demeye başlamış.
Ama tabii ki öyle birşey söz konusu değil, yan binamızdakilerin evleri mühürlü düşünsene, depremden beri evlerine giremiyorlar. Onların da mağdur edilmemesi lazım.
Bu insanların cidden dini imanı para olmuş, cana kıymet vermiyorlar. Ben açıkçası şimdiden eşyalarımı toplayıp kaynanama gitmeyi bile düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?