- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.841
Iyi akşamlar
Biriken 98 sayfa
@Kutsal_zebra kutsiş girer girmezz kemikle etli kuru fasulyeyi gördüm ayy bi güzel olmuştur şimdii ellerine sağlıkk
Herkese hayırlı akşamlarr
Aaa hoşgeldinİyi akşamlar kızlar. @brunello cicinelli neden banlandı?
Haha nedense benimki de öyle olurAynenkk birinci noteri in dedigi gibi 2 bardak artı 3 çeyrek bardak gibi bisey koydum insallah guzel olur yaaa
2. Nohutlu pilav yapisim ilki cok guzel olmustu tam kararında ama benim hep oyle olur zaten
Ilkler güzel olur 2.nedense birseye benzemez
Canım aynen tamamen korku, bizimki de o sebepti. Bence al kitabı, bizim kitap parça parça oldu okunmaktanbizimki tok gözlü köpek negomo stickerlar onu tavlamaz
bide ben o kitaba d&r da baktim kitabin yorumlarını falan da okudum. ama o zaman benim oğlana fazla gelecek bi kitaptı. şimdi biraz daha iyi anlama konusunda falan. alsam iyi olur aslında demi
yarın kresin psikologuyla görüşeyim diyorum.
yarın başlıyor çünkü.
bide kaka ve cisle ilgili herşeyi biliyo. herşeyin farkında. ayakta kaka yaptığı için oturarak yapmak istemiyo ve korkuyo sanırım. çok şükür o ilk travmayı atlattı. hani bizimki yapmak istiyo ama korkuyo. korkuyu assa bitti tuvalet eğitimi bizim
yoksa bugünlerde kendisi tuvaletin ışığını acıyo giriyo. bana haber bile vermiyo. lazimliga oturup bezine yapiyo çişinikiyafeti cikarmayi bilmediginden
çok saçma ve karışık yazmış olabilirim negom. okudum okudum ben de anlamadim ne yazdığımıkafa gitti
Bu arada çok iyi anladım ben senibizimki tok gözlü köpek negomo stickerlar onu tavlamaz
bide ben o kitaba d&r da baktim kitabin yorumlarını falan da okudum. ama o zaman benim oğlana fazla gelecek bi kitaptı. şimdi biraz daha iyi anlama konusunda falan. alsam iyi olur aslında demi
yarın kresin psikologuyla görüşeyim diyorum.
yarın başlıyor çünkü.
bide kaka ve cisle ilgili herşeyi biliyo. herşeyin farkında. ayakta kaka yaptığı için oturarak yapmak istemiyo ve korkuyo sanırım. çok şükür o ilk travmayı atlattı. hani bizimki yapmak istiyo ama korkuyo. korkuyu assa bitti tuvalet eğitimi bizim
yoksa bugünlerde kendisi tuvaletin ışığını acıyo giriyo. bana haber bile vermiyo. lazimliga oturup bezine yapiyo çişinikiyafeti cikarmayi bilmediginden
çok saçma ve karışık yazmış olabilirim negom. okudum okudum ben de anlamadim ne yazdığımıkafa gitti
ben sadece yıkarım pirinciinşallah lapa olmaz benim yüzümden
Haha nedense benimki de öyle olur
Canım aynen tamamen korku, bizimki de o sebepti. Bence al kitabı, bizim kitap parça parça oldu okunmaktan
Cidden beklemiyordum ama o kitap çok etkili oldu. Bize de dr önermişti zaten.
Bu arada çok iyi anladım ben seni
Neler yapıyorsunuz
Lapa olmadı kuzum güzel oldu çok şükür :)))
Teşekkür ederim ❤
Ürdünlü 5 yaşındaki çocuğun, bir ayı tarafından atılan tokatı nasıl yediğini gördünüz mü? Konuyu bilmiyorum ama içim acıdı
Ay maşallah ama yalnız siz geç mi kaldınız acaba?iyilik sağlık canım. benim minik yarın okullu olma yolunda ilk adımlarını atacak:)sen napiyosun
ay çok sevindim yaaaben de marka degsitirince ayarini tutturamiyorum
bilmiyorum ama bilmek de istemiyorum yaa5 yaş nedir
Bil samdan. Aynı dünyada birlikte yaşadığın tüm hayvanları tanıiyilik sağlık canım. benim minik yarın okullu olma yolunda ilk adımlarını atacak:)sen napiyosun
ay çok sevindim yaaaben de marka degsitirince ayarini tutturamiyorum
bilmiyorum ama bilmek de istemiyorum yaa5 yaş nedir
Brom yok,bidonun bir anlamı kalmadıAmecey bacım tutun bidona
tıpkı harry Potter ve Ateş kadehi filminde cizmeye tutunup seyahat etmeleri gibi
Brom yok,bidonun bir anlamı kalmadı
Bil samdan. Aynı dünyada birlikte yaşadığın tüm hayvanları tanı
Brom yok,bidonun bir anlamı kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?