Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olur olur bak görürsün iyi kavur ama

Suda bekletiyorsan tam ölçü yapman lazm yoksa dediğin gbi lapa olur

Ama lapa pilava da cozumum var

Lapa olunca pissin altını kapat üzerine ekmek koyunca nemini suyunu lapaligini alıyor

Süpersin teşekkür ederim lapa olursa oyle yapayım

Ben evlenene kdr mutfağın m sine girmiş insn degilim tek yaptığım makine boşaltıp doldurmakti

Ama annem çok beceriklidir ondan göre göre ogrendm
Ne zaman tarif istersen ben sana herşeyi seve seve püf noktasına kadr anlatirim canmm
Ohh dalga geçersiniz diye korkmuştum

Teşekkür ederim kuzum ben de öyleydim inan
Kızıma yemek yapa yapa öğrendim bildiklerimi de bir de kaynanamdan.
Kuru fasulyeyi de bir gün beraber yapacağız inşallah onunla ama bir fırsat olmadı
Bir gün senden tarif alayım da yapayım :)

Bence kreş öncesi çok güzel bir fırsat. Teonun kaka kitabı var, onu tavsiye ederim. Senin oğlun kitap seviyor.
Birde çizelge yap, ben tavşan ve patiler çizmiştim, sonunda da havuç vardı, her yapışında bir patiye sticcer yapıştırdık, tavşan havuca ulaşınca da kumandalı araba aldık.
Ben büyük tuvalet yüzünden büyük oğlan da da küçük de de çok çektim, hele büyük hatırlamak bile istemiyorum. Küçüğe bu yöntem işe yaradı, büyüğe yaramıştı ama.

Normalde sık sık yapıyor muydu kaka? Kabızlık sorununuz var miydi yani belki yine öyle birşeydir
Gerçi kakasindan korkuyor bütün bebekler ama:)))

yok kuzum kabızlık çekmedi hiç. ama nolduysa korktu çığlık kiyamet agliyodu kaka yapmamak için. bez de dahil buna. elimi tutarak sarılarak falan kaka yaptı bı sure o da bez bağlıyken. sonra yavaş yavaş kabullenip sakinleşti. şimdi kakasi gelince söyleyip bezine yapiyo ama tuvalete yapmiyo yine ağlıyo

çok tatlısın yaaa emzirirken ben de acayip ekmek yiyodum. yediğim yemek hariç iki ekmeği çok rahat bitiriyodum ross

mercimeğe daya sırtını ye iç yay bence

zaten senin hamilelik normal geçse kim bilir neler yaptircaklar da zor haliyle böylesin

ben inek köpekle büyüdüm ama kendimin olmayan hayvana ben de kolay kolay yaklasamam

bizimki tok gözlü köpek negom o stickerlar onu tavlamaz
bide ben o kitaba d&r da baktim kitabin yorumlarını falan da okudum. ama o zaman benim oğlana fazla gelecek bi kitaptı. şimdi biraz daha iyi anlama konusunda falan. alsam iyi olur aslında demi
yarın kresin psikologuyla görüşeyim diyorum.
yarın başlıyor çünkü.

bide kaka ve cisle ilgili herşeyi biliyo. herşeyin farkında. ayakta kaka yaptığı için oturarak yapmak istemiyo ve korkuyo sanırım. çok şükür o ilk travmayı atlattı. hani bizimki yapmak istiyo ama korkuyo. korkuyu assa bitti tuvalet eğitimi bizim

yoksa bugünlerde kendisi tuvaletin ışığını acıyo giriyo. bana haber bile vermiyo. lazimliga oturup bezine yapiyo çişini kiyafeti cikarmayi bilmediginden

çok saçma ve karışık yazmış olabilirim negom. okudum okudum ben de anlamadim ne yazdığımı kafa gitti

ben sadece yıkarım pirinci inşallah lapa olmaz benim yüzümden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…