- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.821
Olur olur bak görürsün iyi kavur amaAynenkk birinci noteri in dedigi gibi 2 bardak artı 3 çeyrek bardak gibi bisey koydum insallah guzel olur yaaa
2. Nohutlu pilav yapisim ilki cok guzel olmustu tam kararında ama benim hep oyle olur zaten
Ilkler güzel olur 2.nedense birseye benzemez
Olur olur bak görürsün iyi kavur ama
Suda bekletiyorsan tam ölçü yapman lazm yoksa dediğin gbi lapa olur
Ama lapa pilava da cozumum var
Lapa olunca pissin altını kapat üzerine ekmek koyunca nemini suyunu lapaligini alıyor
Ne demek canmmSüpersin teşekkür ederim lapa olursa oyle yapayım
Oooffff bende kuru fasulye yaptım kemikli etli Harika olduuuuYaptım bakalım inşallah güzel olur
Ama bir dana kavurma yapmışım ki var yaaaaa
Oooffff bende kuru fasulye yaptım kemikli etli Harika olduuuu
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ogretiriz sanaBen kuru fasulye yapmayı bilmiyorum
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ogretiriz sana
Ohh dalga geçersiniz diye korkmuştum
Ben evlenene kdr mutfağın m sine girmiş insn degilim tek yaptığım makine boşaltıp doldurmakti
Ama annem çok beceriklidir ondan göre göre ogrendm
Ne zaman tarif istersen ben sana herşeyi seve seve püf noktasına kadr anlatirim canmm
İyi akşamlar kızlar. @brunello cicinelli neden banlandı?
Bence kreş öncesi çok güzel bir fırsat. Teonun kaka kitabı var, onu tavsiye ederim. Senin oğlun kitap seviyor.18 aylıkken bı tutturdu çiş diye bezi reddeti. üstelik ankaradaydik.her misafirlige gittiğimiz evin tuvaletine girdikaynanamlarda tuvaletten bir korktu kakaya ikna edemedik bi daha.
uzun bı sure cisini söyleyip temiz gezdi ama kaka konusunu asamadik. sonra ikimiz de saldik. ne güzel bezle idare ediyoduk. şimdi yine tutturdu
bence de erken mevsim de değişiyo krese de başlıyo. napcam bilmiyorum. ama poposuni silmeyi yikamayi falan da biliyo
Normalde sık sık yapıyor muydu kaka? Kabızlık sorununuz var miydi yani belki yine öyle birşeydir
Gerçi kakasindan korkuyor bütün bebekler ama:)))
Annem 6 ya yakın simit aldı acikirsan yersin diyecidden de yedim yani baya baya simit gibi olucam üzerime de susam ektircem
Hep beraber yapıldı genelde bn rondocu basiydim kolay ve hafiftionu da uyudum uyandm yarısında aldım kimse de napion sen demedi Allah'tan mercimek olmasa azarin alasını yemiştim gerçi
Şimdi olur yerm yinenirmalde bende sevmem hiç ama köy havasini seviyirm ya sıfır strest sknti bol.oksijrn sadece tavuk inek gbi hayvanalrdan çok korkuyorm diğer türlü tam benlik
Bence kreş öncesi çok güzel bir fırsat. Teonun kaka kitabı var, onu tavsiye ederim. Senin oğlun kitap seviyor.
Birde çizelge yap, ben tavşan ve patiler çizmiştim, sonunda da havuç vardı, her yapışında bir patiye sticcer yapıştırdık, tavşan havuca ulaşınca da kumandalı araba aldık.
Ben büyük tuvalet yüzünden büyük oğlan da da küçük de de çok çektim, hele büyük hatırlamak bile istemiyorum. Küçüğe bu yöntem işe yaradı, büyüğe yaramıştı ama.
Aynenkk birinci noteri in dedigi gibi 2 bardak artı 3 çeyrek bardak gibi bisey koydum insallah guzel olur yaaa
2. Nohutlu pilav yapisim ilki cok guzel olmustu tam kararında ama benim hep oyle olur zaten
Ilkler güzel olur 2.nedense birseye benzemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?