- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.801
Ordaki mesajını burda paylaştı diyemi bilmiyorum ki
18 aylıkken bı tutturdu çiş diye bezi reddeti. üstelik ankaradaydik.her misafirlige gittiğimiz evin tuvaletine girdikaynanamlarda tuvaletten bir korktu kakaya ikna edemedik bi daha.
uzun bı sure cisini söyleyip temiz gezdi ama kaka konusunu asamadik. sonra ikimiz de saldik. ne güzel bezle idare ediyoduk. şimdi yine tutturdu
bence de erken mevsim de değişiyo krese de başlıyo. napcam bilmiyorum. ama poposuni silmeyi yikamayi falan da biliyo
Bahçeye falan gittik sürüne sürüne dedm gelmiim herkes gel hava alırsın dedi aldm havayı
Valla domates sosu yapacakti annem burda da hazır ekilmiş organik domates olunca gelip toplayıp yapmayı tercih ettiler o yüzden geç kaldı
Zannetmiyorum belki sikayet filan edilmistir o mesaj.
Evet canım ya zamanlama kötü
Aslında hazır gibi ama kafası da karışmış gibi hiç bilemiyorum ne yapmak gerektiğini
Kızlar ya 1 buçuk bardak pirince kaç bardak su koyuyorsunuz siz nohutlu pilav için. Ne kadar saçma soru değil mi
akışına biraksam da olmuyo kontrol altına almaya çalışsam da olmuyo
sabah ağlayarak geldi yanima cis diye. bütün gece tutmus çişini ağrı yaptı galiba.
anne bez kötü külot falan diyo. yarın kreşin psikologuyla konuşurum
3 bardak ya da 2 bardak ve iki parmak eksik bi bardak daha
Pirinci kaynar suda beklettiysen 1 e 1.5Kızlar ya 1 buçuk bardak pirince kaç bardak su koyuyorsunuz siz nohutlu pilav için. Ne kadar saçma soru değil mi
Pirinci kaynar suda beklettiysen 1 e 1.5
Ayy canım benim kıyamam
Evet daha iyi olur psikolog doğru yönlendirir hem.
ben niye yoruluyodum ki diye düşünüp duruyodum biliyo musunbu şeyleri hep unutmusum çok yipratti bu velet beni
bi kaka yapsa en fazla bir hafta ugrastirir. farkında çünkü herşeyin
2.5 yada 3 koy canım bişey olmaZEvet hep öyle yapıyorum ılık tuzlu suda beklettim
1.5 bardak pirinç olunca hep hesap karışıyor
2 bardak çok 1 bardak az geliyor
Hep gitti kafam valla
önce sana yemek hazırlayıp sonra yapsalarmis iyiymiş
ben hiç sevmem böyle kalabalık isleri gezmeleri. kesin bana patlar bişey. sana da aç kalmak düşmüş nasip olarakgene maşallahin var rosss
2.5 yada 3 koy canım bişey olmaZ
Ben genelde birebir ölçülü yapıyorum canmKızlar ya 1 buçuk bardak pirince kaç bardak su koyuyorsunuz siz nohutlu pilav için. Ne kadar saçma soru değil mi
Ben genelde birebir ölçülü yapıyorum canm
2 bardak pirinç yapıyorsam üzerine tuz ve sıcak su ekleyip bir saat kadr bekletip suzuyorm sonra da iki bardak su ekleyip öylesi yapiyirm
Bir saat suda beklediği için şişiyor tam ölçülü oluyor2 ye 2 de su az gelmiyor mu kuzum
Ben de deneyeyim bi kere öyle bakayım
Bir saat suda beklediği için şişiyor tam ölçülü oluyor
Tereyağını kızdırıp uzerinr iki bardak su koyup kaynayınca pirinçleri atiorm azcik da tuz biraz da nohut oh mis
Suda bekletiyorsan tam ölçü yapman lazm yoksa dediğin gbi lapa olurBelki de benim ondan suyu çok geliyor yaa suda bekletiyorum çünkü bennde
Keske 10 dakika once yazsaydın inşallah lapa olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?