Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ordaki mesajını burda paylaştı diyemi bilmiyorum ki

Zannetmiyorum belki sikayet filan edilmistir o mesaj.

Evet canım ya zamanlama kötü
Aslında hazır gibi ama kafası da karışmış gibi hiç bilemiyorum ne yapmak gerektiğini

önce sana yemek hazırlayıp sonra yapsalarmis iyiymiş
ben hiç sevmem böyle kalabalık isleri gezmeleri. kesin bana patlar bişey. sana da aç kalmak düşmüş nasip olarak gene maşallahin var rosss

Zannetmiyorum belki sikayet filan edilmistir o mesaj.

Evet canım ya zamanlama kötü
Aslında hazır gibi ama kafası da karışmış gibi hiç bilemiyorum ne yapmak gerektiğini

akışına biraksam da olmuyo kontrol altına almaya çalışsam da olmuyo

sabah ağlayarak geldi yanima cis diye. bütün gece tutmus çişini ağrı yaptı galiba.
anne bez kötü külot falan diyo. yarın kreşin psikologuyla konuşurum

Ayy canım benim kıyamam
Evet daha iyi olur psikolog doğru yönlendirir hem.

Ayy canım benim kıyamam
Evet daha iyi olur psikolog doğru yönlendirir hem.

ben niye yoruluyodum ki diye düşünüp duruyodum biliyo musun bu şeyleri hep unutmusum çok yipratti bu velet beni

bi kaka yapsa en fazla bir hafta ugrastirir. farkında çünkü herşeyin

ben niye yoruluyodum ki diye düşünüp duruyodum biliyo musun bu şeyleri hep unutmusum çok yipratti bu velet beni

bi kaka yapsa en fazla bir hafta ugrastirir. farkında çünkü herşeyin

Normalde sık sık yapıyor muydu kaka? Kabızlık sorununuz var miydi yani belki yine öyle birşeydir
Gerçi kakasindan korkuyor bütün bebekler ama:)))

Annem 6 ya yakın simit aldı acikirsan yersin diye cidden de yedim yani baya baya simit gibi olucam üzerime de susam ektircem

Hep beraber yapıldı genelde bn rondocu basiydim kolay ve hafifti onu da uyudum uyandm yarısında aldım kimse de napion sen demedi Allah'tan mercimek olmasa azarin alasını yemiştim gerçi

Şimdi olur yerm yine nirmalde bende sevmem hiç ama köy havasini seviyirm ya sıfır strest sknti bol.oksijrn sadece tavuk inek gbi hayvanalrdan çok korkuyorm diğer türlü tam benlik
önce sana yemek hazırlayıp sonra yapsalarmis iyiymiş
ben hiç sevmem böyle kalabalık isleri gezmeleri. kesin bana patlar bişey. sana da aç kalmak düşmüş nasip olarak gene maşallahin var rosss

2.5 yada 3 koy canım bişey olmaZ

Aynen kk birinci noteri in dedigi gibi 2 bardak artı 3 çeyrek bardak gibi bisey koydum insallah guzel olur yaaa
2. Nohutlu pilav yapisim ilki cok guzel olmustu tam kararında ama benim hep oyle olur zaten
Ilkler güzel olur 2.nedense birseye benzemez

Kızlar ya 1 buçuk bardak pirince kaç bardak su koyuyorsunuz siz nohutlu pilav için. Ne kadar saçma soru değil mi
Ben genelde birebir ölçülü yapıyorum canm
2 bardak pirinç yapıyorsam üzerine tuz ve sıcak su ekleyip bir saat kadr bekletip suzuyorm sonra da iki bardak su ekleyip öylesi yapiyirm

Ben genelde birebir ölçülü yapıyorum canm
2 bardak pirinç yapıyorsam üzerine tuz ve sıcak su ekleyip bir saat kadr bekletip suzuyorm sonra da iki bardak su ekleyip öylesi yapiyirm

2 ye 2 de su az gelmiyor mu kuzum
Ben de deneyeyim bi kere öyle bakayım

2 ye 2 de su az gelmiyor mu kuzum
Ben de deneyeyim bi kere öyle bakayım
Bir saat suda beklediği için şişiyor tam ölçülü oluyor

Tereyağını kızdırıp uzerinr iki bardak su koyup kaynayınca pirinçleri atiorm azcik da tuz biraz da nohut oh mis

Bir saat suda beklediği için şişiyor tam ölçülü oluyor

Tereyağını kızdırıp uzerinr iki bardak su koyup kaynayınca pirinçleri atiorm azcik da tuz biraz da nohut oh mis

Belki de benim ondan suyu çok geliyor yaa suda bekletiyorum çünkü bennde
Keske 10 dakika once yazsaydın inşallah lapa olmaz

Belki de benim ondan suyu çok geliyor yaa suda bekletiyorum çünkü bennde
Keske 10 dakika once yazsaydın inşallah lapa olmaz
Suda bekletiyorsan tam ölçü yapman lazm yoksa dediğin gbi lapa olur

Ama lapa pilava da cozumum var

Lapa olunca pissin altını kapat üzerine ekmek koyunca nemini suyunu lapaligini alıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…