- 11 Nisan 2007
- 87.813
- 516.174
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #28.201
Saçmalama ya bir şans verdin sabırla bekliyceksin. Kavgayla sorgulamayla suçlamayla olmaz.
Çocuktan dolayı birlikte çok vakit geçiremiyormusunuz?
Sorumluluk sahibi düzgün arkadaşlar edinip gidip gelme olursa iyi örnek olabilir mi?
Bence olur. Çevre çok etkili. Eski alışkanlıklarını anımsatacak insanlarla değil de , yeni bir çevre ile sadece çoluk çocuk adapte olun birbirinize I inessa armandSaçmalama ya bir şans verdin sabırla bekliyceksin. Kavgayla sorgulamayla suçlamayla olmaz.
Çocuktan dolayı birlikte çok vakit geçiremiyormusunuz?
Sorumluluk sahibi düzgün arkadaşlar edinip gidip gelme olursa iyi örnek olabilir mi?
I inessa armand sen kaç yaşındaydın kuzum? Muhabbet ettiğimiz insanları yüseyselde olsa tanımamız lazım.
Amecey Sen? Bilgileri tazeleyelim.
30 tazele sen ben unutmam hiç birşeyiI inessa armand sen kaç yaşındaydın kuzum? Muhabbet ettiğimiz insanları yüseyselde olsa tanımamız lazım.
Amecey Sen? Bilgileri tazeleyelim.
Bence olur. Çevre çok etkili. Eski alışkanlıklarını anımsatacak insanlarla değil de , yeni bir çevre ile sadece çoluk çocuk adapte olun birbirinize I inessa armand
Geçiriyoruz aslında zaman
Genel anlamda bir sıkıntı da yok pek, yardım ediyor kızımla oynuyor bana karşı sıcak
Ama böyle maça kaptirinca kendisini korkuyorum eski yaşananlar geliyor aklıma
Yine benden gizli oynuyorsa diye salak gibi hissediyorum
Kendisinin de çaba göstermesi lazım. Çevre önemli evet ama iş kişinin kendisinde biter.Hiç öyle birileri de yok ki etrafta
Eski zararlı arkadaşları ile de görüşmüyor ama şimdikilerin de en aşağısı iddia oynuyor
Beni mi buldu bu pisliklerin hepsi bilmiyorum :)
Bundan emin olmanın bir yolu var mı kontrol edebilceğim bişey?
İyi bir uğraş lazım insana ki başka kötü uğraşlar doldurmasın vaktini.
Hepimiz için geçerli.
Evcil hayvanlar bağımlılıklardan kurtulmak için öneriliyormuş mesela.
O sıcakta sana sen ona nasılsın kuzum? İnsan korkarak tedirgin olarak sıcak olabilir kendini bırakabilir mi?
Kendisinin de çaba göstermesi lazım. Çevre önemli evet ama iş kişinin kendisinde biter.
9 yıl önce alkole bir sebepten tövbe ettim. Arkadaş çevremde içen de var. Hadi ben de içeyim demem. İrade meselesi @bonus çok sever irademi
Ablanız gurban sizetoşi bak adında küçüldü yaşını öğrenince 95 limisin olum sen 10 yaş büyüğüm senden.
Ve bu hiç komik değil bi insan nasıl benden 10 yaş küçük olabilir?
Kendisinin de çaba göstermesi lazım. Çevre önemli evet ama iş kişinin kendisinde biter.
9 yıl önce alkole bir sebepten tövbe ettim. Arkadaş çevremde içen de var. Hadi ben de içeyim demem. İrade meselesi @bonus çok sever irademi
Uuu kovamısın bide85 liyim ben
Babam da iddia oynar benim, geçen ay buradayken babamı götürmüş oynaması için babam istemiş.
Babam diyor ki sen de oyna filan diye ısrar ettim ama oynamadı, babamın haberi yok yaşadıklarımızdan.
Yani oynamamış orada ama bir taraftan da diyorum ki oynamayan insan neden bu kadar maç takip eder?
Dün gece güzelce bir mesaj döşedim ona, eskiyi hatırlattım ve salak olmadığımı söyledim
İnsallah aklını başına toplarsın dedim
Iyi mi yaptım kötü mü bilemedim :)
Oğlak canım kova değil :)
En güzel yaşlar senin yaşların ❤
Sen haksız değilsin ama bu kadar tepkili olman senin kalbini yumuşatmıyor.
Unutmak değilde geride bırakmanın güzellliğini yaşayamıyorsun.
Tabi karşılık vermek istemezsin.
Onun yerinede koy kendini elinden geleni yaptığın halde sana soğuk olsaydı ne hissederdin?
Beni çok inciten bişey soğukluk mesela balık burcuyum dağılırım hemen. Her zorlukla başederim yeterki soğukluk olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?