- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #28.221
Sen geldiğinde yap yorumunu bide :)
Evet hiç tam anlamıyla affedemiyorum sanırım
O da bana yük oluyor yıkılacak gibi hissediyorum kendimi böyle en ufak şeyde dağılıyorum
Onun için de kırıcıdır tabi ki güvenilmez olmak ama bize yaşattıklarının yanında hiç önemli değil açıkçası :)
İnsan birine dayandımı daha güçlü hissediyor.
Aslında zevkine ufak ufak oynuyor ise çok sorun yaratmayabilir büyük rakamlar olmadığı sürece benim de eşim ara ara oynuyor mesela.. dün örneğin oynadı 20 tl ye 200 tl aldı gibi.. yani ufak rakamlar oynuyor.. 10 lira 20 lira maksimum 40 lira gibi.. her zaman değil hafta da 1 -2 defa anca.. çok sorun etmiyorum ama büyük rakamlar olsa borçlansa bende senin gibi davranırım.. büyük tepki vermişsin herhalde okuyup anladığım kadarı ile.. haklı olarak ama tek haksız oldugun emin olmadıgın :) emin olmadan yerli yersiz konuşma eşinle. tatsızlığa gerek yok. hatasını yakalarsın ver odunu ama onun haricinde varsayım olrak düşünme .. ya oynuyorsa dediğin gibi ya oynamıyorsa diye de düşün :) aranıza soğukluk sokma.. bir an önce toparla aklında yoksa bile sokmuş olursun. belki zevkine izliyordur öylesine.. maksat zaman geçsin?Zamanında oynamıştı canım bekarken çok ağır oynamış ve borçlanmıştı. Evlendikten sonra da ara ara oynadı.
Yalan dolan bi ton, kaybedilen paralar filan boşanma durumuna gelmiştik.
Düzeltmeye çalışıyoruz ama bu aralar yine çok maç izlemeye takip etmeye başladı, belki günahını alıyorumdur ama oynuyor gibi geliyor bilemiyorum
Maaşını da getirip elime sayıyor ama kendisine aldığı harçlıktan da oynuyor olabilir.
Aslında zevkine ufak ufak oynuyor ise çok sorun yaratmayabilir büyük rakamlar olmadığı sürece benim de eşim ara ara oynuyor mesela.. dün örneğin oynadı 20 tl ye 200 tl aldı gibi.. yani ufak rakamlar oynuyor.. 10 lira 20 lira maksimum 40 lira gibi.. her zaman değil hafta da 1 -2 defa anca.. çok sorun etmiyorum ama büyük rakamlar olsa borçlansa bende senin gibi davranırım.. büyük tepki vermişsin herhalde okuyup anladığım kadarı ile.. haklı olarak ama tek haksız oldugun emin olmadıgın :) emin olmadan yerli yersiz konuşma eşinle. tatsızlığa gerek yok. hatasını yakalarsın ver odunu ama onun haricinde varsayım olrak düşünme .. ya oynuyorsa dediğin gibi ya oynamıyorsa diye de düşün :) aranıza soğukluk sokma.. bir an önce toparla aklında yoksa bile sokmuş olursun. belki zevkine izliyordur öylesine.. maksat zaman geçsin?
sen tanıyorsun eşini daha iyi bilirsin.. ama net emin olmadan kötü konuşma .
Hayırlısı olsun inşallah.
Amiiinnn. Tercih meselesi karışmam, kendime de karıştırtmamTövben daim olsun inş ondan kimseye hayır gelmez
İns yanilirsin ins oynamıyordur canmZamanında oynamıştı canım bekarken çok ağır oynamış ve borçlanmıştı. Evlendikten sonra da ara ara oynadı.
Düzeltmeye çalışıyoruz ama bu aralar yine çok maç izlemeye takip etmeye başladı, belki günahını alıyorumdur ama oynuyor gibi geliyor bilemiyorum
Maaşını da getirip elime sayıyor ama kendisine aldığı harçlıktan da oynuyor olabilir.
Amiiinnn. Tercih meselesi karışmam, kendime de karıştırtmam
Yok sana değil, toplanıldığında aman aman pu pu pu içmeyin eşhedüü en laa pu pu pu aman demem milleteKarışmak? Bende bu lafı kendime dedirtmem. İyi bir temenni karışmak olamaz.
Kahvaltı bitti sanrım. Sade türk kahvesi alabilirim ben de.Kahvaltıyaaaaa haydinnn
Bebelere kakaolu pankek var sıcak sıcak
ağlayanın ağzına vurmak için terlikte var gelin haydi
İns yanilirsin ins oynamıyordur canm
Evliliğiniz için senin için
Yok sana değil, toplanıldığında aman aman pu pu pu içmeyin eşhedüü en laa pu pu pu aman demem millete
Bir kere güven kaybedilince kazanması çok zor. İnşallah oynamıyordur. Kaybedeceklerinin farkında ise oynamazZamanında oynamıştı canım bekarken çok ağır oynamış ve borçlanmıştı. Evlendikten sonra da ara ara oynadı.
Bir kere güven kaybedilince kazanması çok zor. İnşallah oynamıyordur. Kaybedeceklerinin farkında ise oynamaz
Korkunun ecele faydası yok canım benim
Yapmaaa beee karnim ac haliyle kocaman aynada baktm smdi.sabahlari bari dumduz ol mubarek yemek mi depoluyosun napiyosn offf su sofraya bak
Azalarak bitecek kuzumkk birinci noteri dün akşam 8 buçuk 9 arası yatırdım, tahminen sabah 8 e kadar 14 kere filan uyandı, benim saydıklarım :))
Bu uyanmalar düşer dimi zamanla yoksa ben kendimi kesicem
Sabah 8 de uyandık kahvalti filan yaptı oynuyor. Birazdan öğle uykusuna yatıracağım
Kaçabilirsiniz ama saklanamazsınızDiloş ıykkk az ye diyom sana şu tırnaklarını azzz biber sürcemserseme cevircek bizi kuvvet uyguluyor bacım kaçç
Utanıyok zaaar
YikilandıkkkkKorkunun ecele faydası yok canım benim
Sorma benim de içim gitti
Azalarak bitecek kuzum ☺
Kaçabilirsiniz ama saklanamazsınız
Erkeklerin genelinde para bulunca eski alışkanlıklarına dönme huyu var maalesef. Benim abim annemle tartışıp evden ayrıldı 2 yıl ayrı yaşadı. Geri geldiğinde 100bin den fazla borcu vardı. O asan kesen adam gitmiş kuzu olmuştu. Ne zaman borcu bitti yine asarım keserime döndü. Düz mantık bu adamlarValla normalde farkına varmış olması lazim, en son bosanmayalim nolur diye agliyordu
Ama yine cebi para görüp palazlanirsa kendisi kaybeder, ben bi kere boşanma yoluna girdim o ilk zorluğu yaşadım geçtiğini anladım
Tek üzüldüğüm nokta kızım olur, onu da kendi rizkini iddiaya kumara yatiran bir babayla büyütmek istemem
Insallah ben yanılırım, inşallah oynamıyordur izleyecegim bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?