Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İnsan birine dayandımı daha güçlü hissediyor.

I inessa armand canım ne oldu
Sorun eşin sanırım ? idda falan mı oynuyor

Zamanında oynamıştı canım bekarken çok ağır oynamış ve borçlanmıştı. Evlendikten sonra da ara ara oynadı.
Yalan dolan bi ton, kaybedilen paralar filan boşanma durumuna gelmiştik.
Düzeltmeye çalışıyoruz ama bu aralar yine çok maç izlemeye takip etmeye başladı, belki günahını alıyorumdur ama oynuyor gibi geliyor bilemiyorum
Maaşını da getirip elime sayıyor ama kendisine aldığı harçlıktan da oynuyor olabilir.

Aslında zevkine ufak ufak oynuyor ise çok sorun yaratmayabilir büyük rakamlar olmadığı sürece benim de eşim ara ara oynuyor mesela.. dün örneğin oynadı 20 tl ye 200 tl aldı gibi.. yani ufak rakamlar oynuyor.. 10 lira 20 lira maksimum 40 lira gibi.. her zaman değil hafta da 1 -2 defa anca.. çok sorun etmiyorum ama büyük rakamlar olsa borçlansa bende senin gibi davranırım.. büyük tepki vermişsin herhalde okuyup anladığım kadarı ile.. haklı olarak ama tek haksız oldugun emin olmadıgın :) emin olmadan yerli yersiz konuşma eşinle. tatsızlığa gerek yok. hatasını yakalarsın ver odunu ama onun haricinde varsayım olrak düşünme .. ya oynuyorsa dediğin gibi ya oynamıyorsa diye de düşün :) aranıza soğukluk sokma.. bir an önce toparla aklında yoksa bile sokmuş olursun. belki zevkine izliyordur öylesine.. maksat zaman geçsin?

sen tanıyorsun eşini daha iyi bilirsin.. ama net emin olmadan kötü konuşma .

Hayırlısı olsun inşallah.

Çok haklısın ama ben lafımı yemek istemiyorum bir daha. Yani oynamadan önüne geçmezsem o kendisine engel olmazsa boşanmaya kararlıyım kesinlikle.
Dediğin gibi ufak ufak oynamasına belki ses etmezdim normalde olsa, ama zamanında öyle hatalar yaptığına göre iradesine sahip çıkamıyor. Ben de bu riski almak istemiyorum, iddia oynamak zorunlu birşey değil. Gidiyor halı sahada maç yapıyor, oturup maç izliyor zaten
Bir de iddia oynamasına gerek yok diye düşünüyorum
Ki o kadar maddi sıkıntı çektik ki iddiaya verilecek 1 kuruşumuz bile yok inan

İns yanilirsin ins oynamıyordur canm
Evliliğiniz için senin için

Bir kere güven kaybedilince kazanması çok zor. İnşallah oynamıyordur. Kaybedeceklerinin farkında ise oynamaz

Bir kere güven kaybedilince kazanması çok zor. İnşallah oynamıyordur. Kaybedeceklerinin farkında ise oynamaz

Valla normalde farkına varmış olması lazim, en son bosanmayalim nolur diye agliyordu
Ama yine cebi para görüp palazlanirsa kendisi kaybeder, ben bi kere boşanma yoluna girdim o ilk zorluğu yaşadım geçtiğini anladım
Tek üzüldüğüm nokta kızım olur, onu da kendi rizkini iddiaya kumara yatiran bir babayla büyütmek istemem
Insallah ben yanılırım, inşallah oynamıyordur izleyecegim bu ara

Gelidmmmmm abooo kafamıza negim vuruyor gıı sabah sabah eline de almış ıslak odunu @Blue_Perii
Korkunun ecele faydası yok canım benim
Yapmaaa beee karnim ac haliyle kocaman aynada baktm smdi.sabahlari bari dumduz ol mubarek yemek mi depoluyosun napiyosn offf su sofraya bak
Sorma benim de içim gitti Azalarak bitecek kuzum
Diloş ıykkk az ye diyom sana şu tırnaklarını azzz biber sürcem serseme cevircek bizi kuvvet uyguluyor bacım kaçç

Utanıyok zaaar
Kaçabilirsiniz ama saklanamazsınız

Erkeklerin genelinde para bulunca eski alışkanlıklarına dönme huyu var maalesef. Benim abim annemle tartışıp evden ayrıldı 2 yıl ayrı yaşadı. Geri geldiğinde 100bin den fazla borcu vardı. O asan kesen adam gitmiş kuzu olmuştu. Ne zaman borcu bitti yine asarım keserime döndü. Düz mantık bu adamlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…