- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #28.241
Erkeklerin genelinde para bulunca eski alışkanlıklarına dönme huyu var maalesef. Benim abim annemle tartışıp evden ayrıldı 2 yıl ayrı yaşadı. Geri geldiğinde 100bin den fazla borcu vardı. O asan kesen adam gitmiş kuzu olmuştu. Ne zaman borcu bitti yine asarım keserime döndü. Düz mantık bu adamlar
İnşAllah canım benim. Sen takmamaya çalış. Çocukta buaralar çok yoruyor ve gerginsin anlıyorum.Hayırlısı olsun artık benim kaybedecek birşeyim yok. Dedesi oturduğumuz evi bile torununa veriyordu boşanma sürecine girince. Oğlunun hatalarının farkındaydı yani.
Ailesini de kaybeder bizi de kaybeder bir daha hata yaparsa. İnşallah yapmıyordur.
İnşAllah canım benim. Sen takmamaya çalış. Çocukta buaralar çok yoruyor ve gerginsin anlıyorum.
Geliyim mi yamacına
Kajmery34 nin geçmiş konulardaki yorumlarını görünce üzülüyorum Düğünü oldu mu acaba. Kimse özelden konuşmuyor mu onunla?
Uykusuz ve gergin olunca tv izleyen kocam bile bana batarEvet canım ya hem evin durumu hem işe başlama stresi, hem Kızımın uykusuzluğu filan çok üst üste geldi.
Belki de durduk yere gözüme battı hiç bilmiyorum
Gel gel bak burda su çok güzelGeliyim mi yamacına
Uykusuz ve gergin olunca tv izleyen kocam bile bana batarsen de haklısın yani
Gel gel bak burda su çok güzel
İptal ettirdiğini biliyorum canım. Hatta gitmeden önce özelden mesaj yazmış sağolsun. Arada girseydi iyiydi. İnşAllah mutludur.Kasım ayindaydi canim düğünü
Iptal ettirdi hesabını o yüzden görüşemiyoruzben de merak ediyorum
I inessa armand canım inşallah düşündüğün gibi değildir.
Bence akışına bırakmaya çalış zor biliyorum ama, zaten o hatayı bir kez daha yapıyorsa döner dolaşır senin önüne gelir öğrenirsin bı şekilde istediği kadar gizlesin,Allah cikarir karşına canim hiç huzurunu kaçırma derim,bebegin de hisseder sende ki huzursuzluğu oda gerilir yazik
Sen eşittir ben demektir balımAy aynen hele ben odadan çıkamıyorken kızımı uyutmak için onların kardeşimle oturup maç izlediğini gördükçe çıldırdım, kapıları vurup durdum
Ayağımı bı sokup bakiyim soğuksa üşürümUykusuz ve gergin olunca tv izleyen kocam bile bana batarsen de haklısın yani
Gel gel bak burda su çok güzel
Isıtırız desemAyağımı bı sokup bakiyim soğuksa üşürümkış geldi anacim soğuk artık
Oyy oyyy gel bir öpiciiiim tükürüklüüüüceKorkunun ecele faydası yok canım benim
Sorma benim de içim gitti
Azalarak bitecek kuzum ☺
Kaçabilirsiniz ama saklanamazsınız
Kesinlikle canım,herşey olacagina varır,sen tedbirini alıp uyarmissin,bı defalık hatırlatmışsın eskiyi hatta bi nevi olursa neler olacağını yaniHaklısın canım ona diyeceğimi dedim zaten artık gerisi ona kalmış
Aynen dediğin gibi bu zamana kadar Allah hep önüme getirdi, yine öyle olur yaparsa inanıyorum.
Kesinlikle canım,herşey olacagina varır,sen tedbirini alıp uyarmissin,bı defalık hatırlatmışsın eskiyi hatta bi nevi olursa neler olacağını yani
onun icin takdiri de Allah'a bırak dua et ama huzursuzluk çok kötü evin içinde esine de soğuk davranma derim aranız açılmasın durduk yere belki de hiç düşündüğün gibi değildir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?