Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hayırlısı olsun artık benim kaybedecek birşeyim yok. Dedesi oturduğumuz evi bile torununa veriyordu boşanma sürecine girince. Oğlunun hatalarının farkındaydı yani.
Ailesini de kaybeder bizi de kaybeder bir daha hata yaparsa. İnşallah yapmıyordur.

İnşAllah canım benim. Sen takmamaya çalış. Çocukta buaralar çok yoruyor ve gerginsin anlıyorum.

İnşAllah canım benim. Sen takmamaya çalış. Çocukta buaralar çok yoruyor ve gerginsin anlıyorum.

Evet canım ya hem evin durumu hem işe başlama stresi, hem Kızımın uykusuzluğu filan çok üst üste geldi.
Belki de durduk yere gözüme battı hiç bilmiyorum

Kajmery34 nin geçmiş konulardaki yorumlarını görünce üzülüyorum Düğünü oldu mu acaba. Kimse özelden konuşmuyor mu onunla?

Kasım ayindaydi canim düğünü
Iptal ettirdi hesabını o yüzden görüşemiyoruz ben de merak ediyorum

I inessa armand canım inşallah düşündüğün gibi değildir.
Bence akışına bırakmaya çalış zor biliyorum ama, zaten o hatayı bir kez daha yapıyorsa döner dolaşır senin önüne gelir öğrenirsin bı şekilde istediği kadar gizlesin,Allah cikarir karşına canim hiç huzurunu kaçırma derim,bebegin de hisseder sende ki huzursuzluğu oda gerilir yazik

Uykusuz ve gergin olunca tv izleyen kocam bile bana batar sen de haklısın yani

Gel gel bak burda su çok güzel

Ay aynen hele ben odadan çıkamıyorken kızımı uyutmak için onların kardeşimle oturup maç izlediğini gördükçe çıldırdım, kapıları vurup durdum

Haklısın canım ona diyeceğimi dedim zaten artık gerisi ona kalmış
Aynen dediğin gibi bu zamana kadar Allah hep önüme getirdi, yine öyle olur yaparsa inanıyorum.

Haklısın canım ona diyeceğimi dedim zaten artık gerisi ona kalmış
Aynen dediğin gibi bu zamana kadar Allah hep önüme getirdi, yine öyle olur yaparsa inanıyorum.
Kesinlikle canım,herşey olacagina varır,sen tedbirini alıp uyarmissin,bı defalık hatırlatmışsın eskiyi hatta bi nevi olursa neler olacağını yani
onun icin takdiri de Allah'a bırak dua et ama huzursuzluk çok kötü evin içinde esine de soğuk davranma derim aranız açılmasın durduk yere belki de hiç düşündüğün gibi değildir inşallah

Evet elimden geleni yapacağım soğuk davranmamak için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…