- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #28.341
Ne güzel geçmiş canım ilk gün maşaallah, bundan sonrası daha da güzel olur umarımkızlar geldim sonunda:)
kreste bi sorun olmadı çok şükür. biraz eksik gedikle gitmisiz inşallah onu da halledicem bugün.
sınıfta durmadi pek. hep etrafta gezdi dolasti park diye ağladı
öğretmeni kaygısal bi durumu yok meraktan geziyo merak etmeyin dedi. yarından itibaren bay bay yapabiliriz sizde. annemden ayrilcam kaygısı yok dedi
bez işini de ben bekleme yerinden kalkamadigim için öğretmeniyle konuştum. o psikolog hanima anlatip beni gorusturcek :)
gittik meyve saati basladi. elma yemis. sonra şarkı saatleriydi. sonra İngilizce saatleri vardi sonra yine şarkı söylediler. çocuklar bos durmuyo ama yorucu şeyler de yapmiyolar. bez degisimine ordek yavruları gibi siraya girip pes peşe gidiyolarçok tatlilardi
böyle yani beybiler :)
Amecey
Bonus
I inessa armand
ByNkoaLa
@Limonsuzzcay
@Cay6
@Kendinisevenbirii
Nego
etiketini unuttuğum varsa kusura bakmasindaha bildirimlerin hepsine bakamadim. yine sayfalarda kayboldum
Çok şükür canım iyiyim, kafa dağıttım bugün dışarda, bir ara dellendim ama olsun güzeldiHoşgeldin negom
İyilik var sende ne var ne yok
kajmery e ne oldu ban mi yedi
Ne güzel yaaÇok şükür canım iyiyim, kafa dağıttım bugün dışarda, bir ara dellendim ama olsun güzeldi
Ooo kimleri göremiyorum. Ne güzel,kimsecikler yok
Kayınanneciğin hanfediye slm söyle bizlerden, su aldın inşallahBen buradaydım ama gidiyorum
Temizlik yapayım kayınanneeem gelecek çay içmeye. Hoççakalın
Kayınanneciğin hanfediye slm söyle bizlerden, su aldın inşallah
Anladığı dilden söyle ameceyiAldım aldım eşim sipariş vermiş sabah
Aleyküm selam söyleyeyim, kim diyeyim. Amecey desem anlamaz çünkü
Aldım aldım eşim sipariş vermiş sabah
Aleyküm selam söyleyeyim, kim diyeyim. Amecey desem anlamaz çünkü
Çal kekee çalHadi ama biraz neşelen kv çaya geliyor
Burda gibiyim değil gibiyimOoo kimleri göremiyorum. Ne güzel,kimsecikler yok
İkilem deme bana ya varsın ya burdasın seçBurda gibiyim değil gibiyim
Ya varım ya burdayım hep varm hep burdayımİkilem deme bana ya varsın ya burdasın seç
Ahahahahaha yokk bana gelen +-(aşağı yukarı)400grm la ayrılırAmeceylerde çayın yanında irade vardır kesin.
Ya varım ya burdayım hep varm hep burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?