- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #28.321
Unu iyi kavur amaTamam tatlım aynen seninn tarifini yapacağım
Ezilme olmadan nasıl koyulaşıyo kiçok su koymuyorum bir de biraz fazla kaynatıyorum sanırım koyulaşıyor benim fasulyeler
Cok sevndim kuzum senin adına kaygısi olmaması çok güzel hemen aliscak demekkikızlar geldim sonunda:)
kreste bi sorun olmadı çok şükür. biraz eksik gedikle gitmisiz inşallah onu da halledicem bugün.
sınıfta durmadi pek. hep etrafta gezdi dolasti park diye ağladı
öğretmeni kaygısal bi durumu yok meraktan geziyo merak etmeyin dedi. yarından itibaren bay bay yapabiliriz sizde. annemden ayrilcam kaygısı yok dedi
bez işini de ben bekleme yerinden kalkamadigim için öğretmeniyle konuştum. o psikolog hanima anlatip beni gorusturcek :)
gittik meyve saati basladi. elma yemis. sonra şarkı saatleriydi. sonra İngilizce saatleri vardi sonra yine şarkı söylediler. çocuklar bos durmuyo ama yorucu şeyler de yapmiyolar. bez degisimine ordek yavruları gibi siraya girip pes peşe gidiyolarçok tatlilardi
böyle yani beybiler :)
@Amecey
Bonus
I inessa armand
ByNkoaLa
@Limonsuzzcay
C Cay6
@Kendinisevenbirii
Nego
etiketini unuttuğum varsa kusura bakmasindaha bildirimlerin hepsine bakamadim. yine sayfalarda kayboldum
,canimmm ins bu transferin tutar çok sevndm herşeyin iyi olmasına duamdasin tek duam kendime yoldaş bulmakYaa tahmin edebiliyorum o bıdık halleri yegenimde var öyle bıdık
Samdanim insan orda yaşlanmaz mi yada o kadar bebenin içinde erkenden çöker mi bilemiycem artıkama bı tanecik de bizim olsa çok iyi olur inşallah
Yaa resim atın desem kalpten gidecek mişsin anasını satiyimtamam vazgeçtim hayallerimde ki gibi kalın madem ne diyim
Evet canım gittik sbh görüştük,muayene oldum doktor çok çok beğendi masallah çok sevdi gidişatı veeee pazartesi transfer dedi Allah'a bin şükür
Doktorumuz Cumartesi de olabilir farketmez dedi,yok pazartesi olsun dedim,niye diye sordu tabi ben oturmam var gezmelerden mahrum kalmayim iki güncük daha diye patlattim lafı o sıra eşimle doktorda hatta hemşire de kahkahayı patlattı abxbajkahkahalar eşliğinde takvimde pazartesiyi işaretlemiş olduk transfer günü olarak yani canım hayırlısıyla artık dua edin lütfen artık hayallerime kavuşmak istiyorum nasipsee
Canım yorgunluk iyi olmaz ya ise git çalış çalış ve gel çalış bebeğine de sana da yazık valla ama işte el mecbursa da napcanellerine sağlık kuzum :) inşallah gönlüne göre de çanta şal ayakkabı bulursun ya, bize de cek at alınca da az daha yorum yapalım bari
Unu iyi kavur ama
Yok pembe olmasın tabikiTamam pembelesinceye kadar mı kavurayim
Yok pembe olmasın tabikidün ben tavuk göğsü yaptım unu fazla kavurmusum helva tadı geliyordu
Benim yaptıkça daha güzelleşiyoBenim ilk yaptığım tavuk göğsü muhteşem olmuştu, sonra bir iki kez daha güzel oldu
Son 2 tanesini hiç güzel tutturamadım ben niye bi istikrar saglayamiyorum yaa :)
Ben geldim yoruldum, dışardaydım. Ne var ne yok, geçmiş çok birikti mi saklamayın benden söyleyin
Erkenden uyudum akşam canım.Hem de nasıl birikti. Dün akşam da yoktun zaten
Erkenden uyudum akşam canım.
40 sayfacıkmış
Bende koymuyodum ama ben cıvık şade sulu sevmiyorum kıvamlı sevdiğim için böyle yapıyorum :)
Bende un filan koymam gayette guzel oluyor hatta ben.cogu corbaya un koymam bari corbada un yemeyelm diyeEzilme olmadan nasıl koyulaşıyo ki
İspir fasulyesini kim kaybetmiş ben bulayımİspir fasulyesi kullanmıyonmu olum sen?
Ben lokantalarda bile böyle yapıldığını öğrendim nohut ve fasulyede bu yöntemi kullanırımBende un filan koymam gayette guzel oluyor hatta ben.cogu corbaya un koymam bari corbada un yemeyelm diye
Hoşgeldin negomBen geldim yoruldum, dışardaydım. Ne var ne yok, geçmiş çok birikti mi saklamayın benden söyleyin
İspir fasulyesini kim kaybetmiş ben bulayım
Yaa tahmin edebiliyorum o bıdık halleri yegenimde var öyle bıdık
Samdanim insan orda yaşlanmaz mi yada o kadar bebenin içinde erkenden çöker mi bilemiycem artıkama bı tanecik de bizim olsa çok iyi olur inşallah
Yaa resim atın desem kalpten gidecek mişsin anasını satiyimtamam vazgeçtim hayallerimde ki gibi kalın madem ne diyim
Evet canım gittik sbh görüştük,muayene oldum doktor çok çok beğendi masallah çok sevdi gidişatı veeee pazartesi transfer dedi Allah'a bin şükür
Doktorumuz Cumartesi de olabilir farketmez dedi,yok pazartesi olsun dedim,niye diye sordu tabi ben oturmam var gezmelerden mahrum kalmayim iki güncük daha diye patlattim lafı o sıra eşimle doktorda hatta hemşire de kahkahayı patlattı abxbajkahkahalar eşliğinde takvimde pazartesiyi işaretlemiş olduk transfer günü olarak yani canım hayırlısıyla artık dua edin lütfen artık hayallerime kavuşmak istiyorum nasipsee
Canım yorgunluk iyi olmaz ya ise git çalış çalış ve gel çalış bebeğine de sana da yazık valla ama işte el mecbursa da napcanellerine sağlık kuzum :) inşallah gönlüne göre de çanta şal ayakkabı bulursun ya, bize de cek at alınca da az daha yorum yapalım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?