- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #28.301
Doğru canım kadınların eli hep evinin üstünde durmalı bı yandan da işte dinlene dinlene yaparsın yormadan kendiniMecbur yapıyorum ya, eşim de kızıyor yapma diyor, yapmazsam kim yapacak diyorum,
atarım tabiki, yorumlara göre kafamda şekillendi bir şeyler, nikah elbisesi de var onları da çekip atayım içinden seçelim
bugün eve erken gidebilirsem vaktim olursa atarım, öyle ahım şahım elbiseler değil ama bir kaç elbise var,çekip atarımDoğru canım kadınların eli hep evinin üstünde durmalı bı yandan da işte dinlene dinlene yaparsın yormadan kendini
Ayy atta seçelim nikah elbiseni de merak ettim :)
Tamam canım :)bugün eve erken gidebilirsem vaktim olursa atarım, öyle ahım şahım elbiseler değil ama bir kaç elbise var,çekip atarım
Eline sağlık zepram daa ben kuru fasulye ye un kavruldugunu yeni duydum vallaI inessa armand kuzum şimdi kuru fasulyenin bütün paketini ben aksamdan suya koyup bi gün ıslatıyorum.
Islandıktan sonra 3 poşete koyup derin dondurucuya koyuyorum ben sana 3 te 1 ilk kısım için tarif vereyim.
Düdüklü tencereye kemikli etimi koyup ilk önce haşlıyorum tamamen pişene kadar sonra düdüklünün içindekileri bi kaba boşaltıp yağ koyuyorum ve 2 yemek kaşığı un ekliyorum daha sonra kokusu çıkana kadar kavurunca sonra da salçayı ekliyorum sen bunu göz ayarı koy bide ben soğan kullanmıyorum sen yağı kavururken soğanda koyabilir sonra un koyup sonra da salça ekleyebilirsin.
Daha sonra kaynar su döküp iyice karıştırıyorum un topak topak olmasın diye. Daha sonra tencerenin dibine kemikleri suyuyla beraber yerleştirip üstüne fasulyeyi ekliyorum
Sonra göz ayarı suyu ekliyorum çünkü fasulye hemen su çeker üstünü iki üç parmak geçecek kadar su ekliyorum sonra kapağını kapatıp sadece 4 5 dk kaynatıp kapağını açıyorum fasulyeler de pişmemişler varsa kapağını kapatmadan yüksek ateşte pişir gene bide üstüne ben tuz ve pulbiber katıyorum bu kadar AFiyet olsun❤❤
Suyu katı olsun ama fasulyeler ezilmesin istiyorsan tarif budur canoEline sağlık zepram daa ben kuru fasulye ye un kavruldugunu yeni duydum valla
Oyy oyyy hayirli ugurlu olsnn demistim sdaptasyon sorunj olmaz sizde diye cok sevndimkızlar geldim sonunda:)
kreste bi sorun olmadı çok şükür. biraz eksik gedikle gitmisiz inşallah onu da halledicem bugün.
sınıfta durmadi pek. hep etrafta gezdi dolasti park diye ağladı
öğretmeni kaygısal bi durumu yok meraktan geziyo merak etmeyin dedi. yarından itibaren bay bay yapabiliriz sizde. annemden ayrilcam kaygısı yok dedi
bez işini de ben bekleme yerinden kalkamadigim için öğretmeniyle konuştum. o psikolog hanima anlatip beni gorusturcek :)
gittik meyve saati basladi. elma yemis. sonra şarkı saatleriydi. sonra İngilizce saatleri vardi sonra yine şarkı söylediler. çocuklar bos durmuyo ama yorucu şeyler de yapmiyolar. bez degisimine ordek yavruları gibi siraya girip pes peşe gidiyolarçok tatlilardi
böyle yani beybiler :)
@Amecey
@Bonus
I inessa armand
@RosSsS
@Limonsuzzcay
C Cay6
K Kendinisevenbirii
@Negohatun
etiketini unuttuğum varsa kusura bakmasindaha bildirimlerin hepsine bakamadim. yine sayfalarda kayboldum
Oyy oyyy hayirli ugurlu olsnn demistim sdaptasyon sorunj olmaz sizde diye cok sevndimkızlar geldim sonunda:)
kreste bi sorun olmadı çok şükür. biraz eksik gedikle gitmisiz inşallah onu da halledicem bugün.
sınıfta durmadi pek. hep etrafta gezdi dolasti park diye ağladı
öğretmeni kaygısal bi durumu yok meraktan geziyo merak etmeyin dedi. yarından itibaren bay bay yapabiliriz sizde. annemden ayrilcam kaygısı yok dedi
bez işini de ben bekleme yerinden kalkamadigim için öğretmeniyle konuştum. o psikolog hanima anlatip beni gorusturcek :)
gittik meyve saati basladi. elma yemis. sonra şarkı saatleriydi. sonra İngilizce saatleri vardi sonra yine şarkı söylediler. çocuklar bos durmuyo ama yorucu şeyler de yapmiyolar. bez degisimine ordek yavruları gibi siraya girip pes peşe gidiyolarçok tatlilardi
böyle yani beybiler :)
@Amecey
@Bonus
I inessa armand
@RosSsS
@Limonsuzzcay
C Cay6
K Kendinisevenbirii
@Negohatun
etiketini unuttuğum varsa kusura bakmasindaha bildirimlerin hepsine bakamadim. yine sayfalarda kayboldum
Canni yiyem cakalim benimSuyu katı olsun ama fasulyeler ezilmesin istiyorsan tarif budur cano
Aynenn bende valla ben hic un filan koymam fasulyeyeEline sağlık zepram daa ben kuru fasulye ye un kavruldugunu yeni duydum valla
Ahhhaha canım benim yaCanni yiyem cakalim benimher işte şu cakalligini konusturuyon boşa yemek yarışmalarında fink atmiyon peki bir bardak kadar ıslanmış fasulye icin ne kadar un katiyim onu da de hele
I inessa armand kuzum şimdi kuru fasulyenin bütün paketini ben aksamdan suya koyup bi gün ıslatıyorum.
Islandıktan sonra 3 poşete koyup derin dondurucuya koyuyorum ben sana 3 te 1 ilk kısım için tarif vereyim.
Düdüklü tencereye kemikli etimi koyup ilk önce haşlıyorum tamamen pişene kadar sonra düdüklünün içindekileri bi kaba boşaltıp yağ koyuyorum ve 2 yemek kaşığı un ekliyorum daha sonra kokusu çıkana kadar kavurunca sonra da salçayı ekliyorum sen bunu göz ayarı koy bide ben soğan kullanmıyorum sen yağı kavururken soğanda koyabilir sonra un koyup sonra da salça ekleyebilirsin.
Daha sonra kaynar su döküp iyice karıştırıyorum un topak topak olmasın diye. Daha sonra tencerenin dibine kemikleri suyuyla beraber yerleştirip üstüne fasulyeyi ekliyorum
Sonra göz ayarı suyu ekliyorum çünkü fasulye hemen su çeker üstünü iki üç parmak geçecek kadar su ekliyorum sonra kapağını kapatıp sadece 4 5 dk kaynatıp kapağını açıyorum fasulyeler de pişmemişler varsa kapağını kapatmadan yüksek ateşte pişir gene bide üstüne ben tuz ve pulbiber katıyorum bu kadar AFiyet olsun❤❤
O zaman fasulyeleri haşla bak olduğu zaman tam dağılmadan ama Ocak’tan al gene aynı işlemle un kavur salça kavur içine at ama süre uzar sadece böyle de :)Kuzum teşekkür ederim ama ben hiç düdüklü tencere kullanmadım ve korkuyorum
Bende koymuyodum ama ben cıvık şade sulu sevmiyorum kıvamlı sevdiğim için böyle yapıyorum :)ben de hiç koymam un, soğan kavururum, kemikli et,salça vs, sonra haşlanmış fasulyeleri eklerim, su tuz tamam
Bende sonradan ögrendim bunuAynenn bende valla ben hic un filan koymam fasulyeye
Bende koymuyodum ama ben cıvık şade sulu sevmiyorum kıvamlı sevdiğim için böyle yapıyorum :)
Bak katı olunca su eklersin ama unu koy yani yapınca da bana yaz beklerimBen de çok sulu sevmiyorum çok sağol kuzum böyle yapacağım, yapınca sana yazarım ❤❤❤
Bak katı olunca su eklersin ama unu koy yani yapınca da bana yaz beklerim
çok su koymuyorum bir de biraz fazla kaynatıyorum sanırım koyulaşıyor benim fasulyelerBende koymuyodum ama ben cıvık şade sulu sevmiyorum kıvamlı sevdiğim için böyle yapıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?