Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mecbur yapıyorum ya, eşim de kızıyor yapma diyor, yapmazsam kim yapacak diyorum,
atarım tabiki, yorumlara göre kafamda şekillendi bir şeyler, nikah elbisesi de var onları da çekip atayım içinden seçelim
Doğru canım kadınların eli hep evinin üstünde durmalı bı yandan da işte dinlene dinlene yaparsın yormadan kendini
Ayy atta seçelim nikah elbiseni de merak ettim :)

Doğru canım kadınların eli hep evinin üstünde durmalı bı yandan da işte dinlene dinlene yaparsın yormadan kendini
Ayy atta seçelim nikah elbiseni de merak ettim :)
bugün eve erken gidebilirsem vaktim olursa atarım, öyle ahım şahım elbiseler değil ama bir kaç elbise var,çekip atarım

I inessa armand kuzum şimdi kuru fasulyenin bütün paketini ben aksamdan suya koyup bi gün ıslatıyorum.

Islandıktan sonra 3 poşete koyup derin dondurucuya koyuyorum ben sana 3 te 1 ilk kısım için tarif vereyim.

Düdüklü tencereye kemikli etimi koyup ilk önce haşlıyorum tamamen pişene kadar sonra düdüklünün içindekileri bi kaba boşaltıp yağ koyuyorum ve 2 yemek kaşığı un ekliyorum daha sonra kokusu çıkana kadar kavurunca sonra da salçayı ekliyorum sen bunu göz ayarı koy bide ben soğan kullanmıyorum sen yağı kavururken soğanda koyabilir sonra un koyup sonra da salça ekleyebilirsin.

Daha sonra kaynar su döküp iyice karıştırıyorum un topak topak olmasın diye. Daha sonra tencerenin dibine kemikleri suyuyla beraber yerleştirip üstüne fasulyeyi ekliyorum

Sonra göz ayarı suyu ekliyorum çünkü fasulye hemen su çeker üstünü iki üç parmak geçecek kadar su ekliyorum sonra kapağını kapatıp sadece 4 5 dk kaynatıp kapağını açıyorum fasulyeler de pişmemişler varsa kapağını kapatmadan yüksek ateşte pişir gene bide üstüne ben tuz ve pulbiber katıyorum bu kadar AFiyet olsun

Eline sağlık zepram daa ben kuru fasulye ye un kavruldugunu yeni duydum valla

Oyy oyyy hayirli ugurlu olsnn demistim sdaptasyon sorunj olmaz sizde diye cok sevndim

Oyy oyyy hayirli ugurlu olsnn demistim sdaptasyon sorunj olmaz sizde diye cok sevndim

Suyu katı olsun ama fasulyeler ezilmesin istiyorsan tarif budur cano
Canni yiyem cakalim benim her işte şu cakalligini konusturuyon boşa yemek yarışmalarında fink atmiyon peki bir bardak kadar ıslanmış fasulye icin ne kadar un katiyim onu da de hele

Canni yiyem cakalim benim her işte şu cakalligini konusturuyon boşa yemek yarışmalarında fink atmiyon peki bir bardak kadar ıslanmış fasulye icin ne kadar un katiyim onu da de hele
Ahhhaha canım benim ya orda kafa dağıtıyorum hoşuma gidiyo valla KuZum sulu seviyorsan 1 kat hatta 1.5 mesela katı olursa suyunu artır :)

Kuzum teşekkür ederim ama ben hiç düdüklü tencere kullanmadım ve korkuyorum

Kuzum teşekkür ederim ama ben hiç düdüklü tencere kullanmadım ve korkuyorum
O zaman fasulyeleri haşla bak olduğu zaman tam dağılmadan ama Ocak’tan al gene aynı işlemle un kavur salça kavur içine at ama süre uzar sadece böyle de :)

ben de hiç koymam un, soğan kavururum, kemikli et,salça vs, sonra haşlanmış fasulyeleri eklerim, su tuz tamam
Bende koymuyodum ama ben cıvık şade sulu sevmiyorum kıvamlı sevdiğim için böyle yapıyorum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…