Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elbise var onu değerlendiriyor belki

aynen öyle demişti zaten:) ama ben esarp ya da salin rengi değişti sandim tesettürlü olmayinca. demek ben ondan tesettürlü olanlara bakip vaaayyyy diyorum. bak kurallar varmis :)

Elbise var onu değerlendiriyor belki
Bu elbiseyi kuzenimin düğünü için almıştım gidemedim,hiç giymedim onun için yeni elbise almak istemedim, bir de hiç vaktim yok alış verişe,daha düğün için şal alamadım

benim giyinmekten anlamadığım burdan belli oluyo işte
bence pembe şeftali tonları falan olurdu
Yok kuzum olur mu ya bordo tok bı renk ya ağır hania çık olsa renkli takı toka olabilir ama işte tesetturluyken üstüne bu elbisenin siyahtan başka renk pek gitmez sanki :) bide belki bı ihtimal Gold da gidebilir

Bu elbiseyi kuzenimin düğünü için almıştım gidemedim,hiç giymedim onun için yeni elbise almak istemedim, bir de hiç vaktim yok alış verişe,daha düğün için şal alamadım

Bence güzel, bu elbiseyle de ancak siyah olur. Güle güle giyin, hayırlı olsun şimdiden nikah

Enerjin varsa git kocana masaj yap anacim ya karnım burnunda halı silmek niye
O uykuya geçti bile elbiseyi yanında çıkardım bakmadı bile,agzimla söyledim hatta annemler gelecek bak bir hafta görüşemeyiz diye,kendi bilir,
Aslında bende de hata,akşam eve geldim gelmeden markete uğradım ,koştur koştur yemek yap, bulaşık ve ev süpürdüm, sonra da elbiseleri denedim, eşimin yanında 5 dk bile oturmadim,önce yanına gelsem olurdu belki bir şeyler

Elbiseyi yanında çıkardığında bakmadiysa olmazmış :) iyi yorgunmus adam demek kız

Ben benim kocam yuzune yorgun kelimesnden biktjmm
Benim cuma gününden beri kocam bile yok
Ama evdeyken sürekli uyuma peşinde sürekli yorgun. 5dk uyusa dinlenecekmiş ama oğlum izin vermiyormuş muş muş. Dedim ben gelene kadar uyu gelince uyku lafı duymak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…