- 11 Nisan 2007
- 87.778
- 515.935
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #28.681
doğru diyosun bonusum :) hani nikah ya siyah olmasa diye geldi ilk aklima :)
kardeşi evleniyo ya :) daha bi renkli olsa iyi olur gibi gelmişti
Kız kardeşimin,en küçüğümüz,son yongamizKimin
Dan dan fotolar gelince
Aynen bence de sadece siyah gider bordoya
Yaaa inşallah
Enerjin varsa git kocana masaj yap anacimHalıyı da sildim haftasonu
Soru soraşıYeni oyun bu sandım
Darısı başına inşallah duaYaaa inşallah
Elbise var onu değerlendiriyor belki
Bu elbiseyi kuzenimin düğünü için almıştım gidemedim,hiç giymedim onun için yeni elbise almak istemedim, bir de hiç vaktim yok alış verişe,daha düğün için şal alamadımElbise var onu değerlendiriyor belki
benim giyinmekten anlamadığım burdan belli oluyo işte
bence pembe şeftali tonları falan olurdu
Ekrandan silmiş sanırımEnerjin varsa git kocana masaj yap anacimya karnım burnunda halı silmek niye
Yok kuzum olur mu ya bordo tok bı renk ya ağır hania çık olsa renkli takı toka olabilir ama işte tesetturluyken üstüne bu elbisenin siyahtan başka renk pek gitmez sanki :) bide belki bı ihtimal Gold da gidebilirbenim giyinmekten anlamadığım burdan belli oluyo işte
bence pembe şeftali tonları falan olurdu
Bu elbiseyi kuzenimin düğünü için almıştım gidemedim,hiç giymedim onun için yeni elbise almak istemedim, bir de hiç vaktim yok alış verişe,daha düğün için şal alamadım
O uykuya geçti bile elbiseyi yanında çıkardım bakmadı bile,agzimla söyledim hatta annemler gelecek bak bir hafta görüşemeyiz diye,kendi bilir,Enerjin varsa git kocana masaj yap anacimya karnım burnunda halı silmek niye
Elbiseyi yanında çıkardığında bakmadiysa olmazmış :) iyi yorgunmus adam demek kızO uykuya geçti bile elbiseyi yanında çıkardım bakmadı bile,agzimla söyledim hatta annemler gelecek bak bir hafta görüşemeyiz diye,kendi bilir,
Aslında bende de hata,akşam eve geldim gelmeden markete uğradım ,koştur koştur yemek yap, bulaşık ve ev süpürdüm, sonra da elbiseleri denedim, eşimin yanında 5 dk bile oturmadim,önce yanına gelsem olurdu belki bir şeyler
Yarın çok erken ise gidecek saat 6 olmadan çıkıyor evden,Elbiseyi yanında çıkardığında bakmadiysa olmazmış :) iyi yorgunmus adam demek kız
Ben benim kocam yuzune yorgun kelimesnden biktjmmElbiseyi yanında çıkardığında bakmadiysa olmazmış :) iyi yorgunmus adam demek kız
Hafta sonu iki gün üst üste mesai yaptık yetti onaElbiseyi yanında çıkardığında bakmadiysa olmazmış :) iyi yorgunmus adam demek kız
Benim cuma gününden beri kocam bile yokBen benim kocam yuzune yorgun kelimesnden biktjmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?