Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
YA hayır sakin değiştirme bak profile alisamadik daha bide nick değişikliğini kaldırmaz bu bünye

ay ama bu dergi baya şey yani nasil kaldirayim peki ben bunu ben normal bi kadin dergisi saniyodum valla

ben nik arayisina gireyim ya valla şok oldum. meden bakmamisim koyarken kendime de ayrı gıcık oldum

Erkeklere kaçan lazım galiba, bizimki önceden ben isteksizken peşimde dolanırdı, mutfakta falan dokunmadan geçmezdi yanımdan, şimdi de ben dolanıyorum o kaçıyor
Avına yanaşan aslan gibisin mübarek

Erkeklere kaçan lazım galiba, bizimki önceden ben isteksizken peşimde dolanırdı, mutfakta falan dokunmadan geçmezdi yanımdan, şimdi de ben dolanıyorum o kaçıyor

Dediğim gibi işte herşeyin fazlası zarar
Ayrıca ben zannetmiyorum onunla ilgisi olduğunu, libido meselesi bence.

ay ama bu dergi baya şey yani nasil kaldirayim peki ben bunu ben normal bi kadin dergisi saniyodum valla

ben nik arayisina gireyim ya valla şok oldum. meden bakmamisim koyarken kendime de ayrı gıcık oldum
Bende Google bakayım dedim bakmaz olaydım. Ben şok

Benim cuma gününden beri kocam bile yok
Ama evdeyken sürekli uyuma peşinde sürekli yorgun. 5dk uyusa dinlenecekmiş ama oğlum izin vermiyormuş muş muş. Dedim ben gelene kadar uyu gelince uyku lafı duymak istemiyorum
Ya yuzde 80 90 boyle bu erkekler demekki kadinlar ise gidip gelip evde de bisuru aktif oluyor hemen yatamiyor ama erkekleri anlamiyorm cok doluyum icimi buraya bosaltmiyim smdi canim ... uyur sen gidince de uyuyacaktir huylu hyndan gecmez benimkide c.tesi uyutmuyosun diyordu halbuki hiiic karismiyorm cok oldu birakali uyksu icin kendne laf soylemeyeli . Aksam kavga ettik gidiyordu uyumaya vicdanda yapmazsn hic uyuyabilirsin dimi hemen dedm uyucam tabi sabah 6 bucukta kalkcam ise gtcem.ise gitmimm mi diyo ... ya sabir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…