- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #28.701
Varlığı bir dert, yokluğu yaraUlan ne dertliymissiniz kocadan yana,bı anda dokuldunuz
Ulan ne dertliymissiniz kocadan yana,bı anda dokuldunuz
Aaa o bakıyor ama sen beğenmiyorsundur kesinçocuğa baksın da ben şikayet etmiyecem
Ben de enerji bitmiyor niye anlamadım,o kadar yorgun ve uykusuz olmama rağmen,azıcık eşimin yanında dursam olurdu bence bir şeyler
Bak bide dudak emojileri atmiyo muşsun adamaBi benim kocam benden dertli galiba azıcık da o yorulsaydi
Hormonlar çalışmaya başlamışBen de enerji bitmiyor niye anlamadım,o kadar yorgun ve uykusuz olmama rağmen,azıcık eşimin yanında dursam olurdu bence bir şeyler
Bak bide dudak emojileri atmiyo muşsun adamaatsan bide daha nasıl olur bilmem artik
Hormonlar iyi çalışıyorHormonlar çalışmaya başlamış
kk birinci noteri canımın iciii şamdan dergisinden Google'dan aratana kadar bi haberdim az önce kesfettim
Bı kere öptür sende yazık kizAdama küsüm güya hala fırsat kolluyor bi kere öpeyim diye. En sonunda bi carlıycam o olacak
Ne güzel işte, seni seviyor ve istiyorAdama küsüm güya hala fırsat kolluyor bi kere öpeyim diye. En sonunda bi carlıycam o olacak
bana neden bunu yaptın
ben sadece adını hatirliyodumulan ben bu niki acil değiştirmeliyim
YA hayır sakin değiştirme bak profile alisamadik daha bide nick değişikliğini kaldırmaz bu bünyebana neden bunu yaptın
ben sadece adını hatirliyodumulan ben bu niki acil değiştirmeliyim
Bence de ya,kusmeyin barışınBı kere öptür sende yazık kiz
Aaa o bakıyor ama sen beğenmiyorsundur kesin
Bı kere öptür sende yazık kiz
Ne güzel işte, seni seviyor ve istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?