- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #28.741
Bence bu konuda fazlası zarar değil yaDediğim gibi işte herşeyin fazlası zarar
Ayrıca ben zannetmiyorum onunla ilgisi olduğunu, libido meselesi bence.
Bence bu konuda fazlası zarar değil ya
Yaa samdanim saçmalama boşver unuturuz iki güneay ama bu dergi baya şey yaninasil kaldirayim peki ben bunu ben normal bi kadin dergisi saniyodum valla
ben nik arayisina gireyim ya valla şok oldum. meden bakmamisim koyarken kendime de ayrı gıcık oldum
Haklısın çok ayrıntıya girmeden tadında konuşuruz, zaten girgirina konuşuyoruz, benim işlerim var ,çamaşır katlicam evi bir sileyim yine,gece misafirlerim gelecekYok muhabbet raydan çıkıyor özele giriyor o zaman güzel olmuyor benim fikrim tabi siz konuşun
Aynen öyleler. 1 ay çalışmadığı süre oldu o zaman bile uyudu. Adam kafasını koyduğu yerde uyuyor. Dünyaya uyumak için gelmiş. Kızmayayım diye yatağa gitmiyor koltukta uzanıyor o ara dalmış güya yoksa uyumuyormuşYa yuzde 80 90 boyle bu erkekler demekki kadinlar ise gidip gelip evde de bisuru aktif oluyor hemen yatamiyor ama erkekleri anlamiyorm cok doluyum icimi buraya bosaltmiyim smdi canim ... uyur sen gidince de uyuyacaktir huylu hyndan gecmez benimkide c.tesi uyutmuyosun diyordu halbuki hiiic karismiyorm cok oldu birakali uyksu icin kendne laf soylemeyeli . Aksam kavga ettik gidiyordu uyumaya vicdanda yapmazsn hic uyuyabilirsin dimi hemen dedm uyucam tabi sabah 6 bucukta kalkcam ise gtcem.ise gitmimm mi diyo ... ya sabir
ay ama bu dergi baya şey yaninasil kaldirayim peki ben bunu ben normal bi kadin dergisi saniyodum valla
ben nik arayisina gireyim ya valla şok oldum. meden bakmamisim koyarken kendime de ayrı gıcık oldum
Dua edin hamile kalayımSen bi uslanaydın zaten
Bu konuda katılıyorum sana. Gruba ilk girdiğimde gördüğüm yazışmalar, fotolar beni şoka sokmuştu.Yok muhabbet raydan çıkıyor özele giriyor o zaman güzel olmuyor benim fikrim tabi siz konuşun
Bu konuda katılıyorum sana. Gruba ilk girdiğimde gördüğüm yazışmalar, fotolar beni şoka sokmuştu.
Altını kısmak mı lazım bilemedimTopladılar epeyde halen kaynamalar oluyor :)
Canim malesef umutsux vaka bunlar ha kahve mac subu gezinecegne evde uyusun ok ama bunlardaki asiri asiri ve dinlenemiyormus hic okdr uyuyo yatiyo dinlenemiyomus ... umudimi kestim benAynen öyleler. 1 ay çalışmadığı süre oldu o zaman bile uyudu. Adam kafasını koyduğu yerde uyuyor. Dünyaya uyumak için gelmiş. Kızmayayım diye yatağa gitmiyor koltukta uzanıyor o ara dalmış güya yoksa uyumuyormuş
Fazla uyku da yorgunluk yapıyor aslındaCanim malesef umutsux vaka bunlar ha kahve mac subu gezinecegne evde uyusun ok ama bunlardaki asiri asiri ve dinlenemiyormus hic okdr uyuyo yatiyo dinlenemiyomus ... umudimi kestim ben
Eşime hep derim ki, canım ben oğlanı uyuturken uyuyakalabilirim haberin olsunuykun varsa uyu yavrum beyemisim bizi
çocuklu kadin uykusu geldiğinde uyumali fırsatı varsa
Ya bide bi yere kdr uyursun bukdr uyuyabilmesi de bi saglk sornu filan mi var dedirtiyor ama doktor diye bi tanim blmiyorm beyefendi gitmezFazla uyku da yorgunluk yapıyor aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?