Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay ama bu dergi baya şey yani nasil kaldirayim peki ben bunu ben normal bi kadin dergisi saniyodum valla

ben nik arayisina gireyim ya valla şok oldum. meden bakmamisim koyarken kendime de ayrı gıcık oldum
Yaa samdanim saçmalama boşver unuturuz iki güne mesela ben bu kadar hinlik bilen ve seven biri olarak bilmiyorum mesela hep normal masaların falan üstünde duran şamdanlardan türedi nickin diye düşünüyodun misal samdani seviyor bu kız diye geçiyordu aklımdan bak hep masum masum seyler

Yok muhabbet raydan çıkıyor özele giriyor o zaman güzel olmuyor benim fikrim tabi siz konuşun
Haklısın çok ayrıntıya girmeden tadında konuşuruz, zaten girgirina konuşuyoruz, benim işlerim var ,çamaşır katlicam evi bir sileyim yine,gece misafirlerim gelecek

Aynen öyleler. 1 ay çalışmadığı süre oldu o zaman bile uyudu. Adam kafasını koyduğu yerde uyuyor. Dünyaya uyumak için gelmiş. Kızmayayım diye yatağa gitmiyor koltukta uzanıyor o ara dalmış güya yoksa uyumuyormuş

ay ama bu dergi baya şey yani nasil kaldirayim peki ben bunu ben normal bi kadin dergisi saniyodum valla

ben nik arayisina gireyim ya valla şok oldum. meden bakmamisim koyarken kendime de ayrı gıcık oldum

Yalnız ben de normal magazin dergisi diye hatırlıyorum
Annemle babam kitap dergi filan satıyordu ya, bunları saklıyorlardi benden
Ben de ahlakim bozulmasin diye saniyodum
Meger çıplaklarmis

Yok muhabbet raydan çıkıyor özele giriyor o zaman güzel olmuyor benim fikrim tabi siz konuşun
Bu konuda katılıyorum sana. Gruba ilk girdiğimde gördüğüm yazışmalar, fotolar beni şoka sokmuştu.

Canim malesef umutsux vaka bunlar ha kahve mac subu gezinecegne evde uyusun ok ama bunlardaki asiri asiri ve dinlenemiyormus hic okdr uyuyo yatiyo dinlenemiyomus ... umudimi kestim ben

Canim malesef umutsux vaka bunlar ha kahve mac subu gezinecegne evde uyusun ok ama bunlardaki asiri asiri ve dinlenemiyormus hic okdr uyuyo yatiyo dinlenemiyomus ... umudimi kestim ben
Fazla uyku da yorgunluk yapıyor aslında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…