Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşbuldum mirandam Sende bensiz oyun oynayanlardan mısın söyle..
Hoşbuldum negom
Nassın..
Brom tatbikattı sadece o senin gelişine hazırlanıldı (yırttık mı)
Yırtmadınız. Kalbim kırık.
Gitti milyarlık kalp.
Hoşbulduk canım kertenkele annecim vala sende olmasan sohbet edecek kimsem yok inan unutsam bile sen etiketleyınce mutlu oluyorum
Oyy bebişim benim vallahi ben etiket yapmasına yapıyorum ama onlar bazen çıkmıyor
Sana etiket gelmezse istemiş ama yapamamıştır deyip sen yine de gel
Nasılsın kuzum benim
B Brunello Cicinelli çok heyecanlıyım mune tirpaniyla biçmeye başladı... Sıra galiba bana geliyor
Nedennnn, naptın ki
Gerçi ben birşey yapmadım ama yine de gittim
Etiketim yok gidiyorum ben Gaytan biyiklimin yollarini gozluyorum geliyo beni unutuyo
Fasulye aney sen kimsin nickin mi değişti,

Kıızz sen de gidiceksin okka altına
Gidiyim ya, inancına dil uzatırlırken sen neden sustun diye sorulan hesabı veremem ben. Tahammül edemiyorum, o üyeden de bu saldırgan tavrından da asla hoşlanmıyorum

Zeyzey0761 anacim gaytan biyiklarini benden baska kim seviyodu senin yasaklanan permatik reklamim

Sen ve ban... Hayır olamazzzzz. Senin gibi tatlı birine nasıl ban verirler

Ben öyle çok ban yedim ki. Sanırım 1 hafta falan alırım bir sonrakinde şimdi tutuyorum kendimi.

Peki ya seni andığım fotolar? Onları gördün mü? Belki yumuşar o pamuk kalbin

Annecim sen yokken öksüz hissediyorum kendimi burada . Sessiz sessiz gidip diyet yapıyorum napim...etiket olunca hahh annem geldi diyor geliyorum çoğu zaman gitmiş oluyorsun zaten. Ban olayına çok üzüldüm durduk yere neden oldu ki çok merak ettim. B Brunello Cicinelli çok özledim tatlı sohbetini...asil kızım demeni

Bizde seni seviyoruz ana kerkentenkele...
Valla o merK ettgn 2 sorunun cevabni muneden ogrenince bize de deyiver bende merak ettm canimss
İnşallah öğreneyim de bir cayım, çok merak ediyorum. Vallahi banlık birşey yapmadım ya.
Yapsam yaptım diyorum
Hiç gelmeyenler var
Kim gibi
Sinir tepeme çıktı, bende yerim ban. İnanma kardeşim banane ama benim inancıma dil uzatma, kafana göre inancımı yorumlama!
Ana, noluyo
Ya var ya gelmiycem bi daha bu ne ya doymadınız banlara
İnsanı hayatına renk geliyor bilün mü?
Zeyzey0761 anacim gaytan biyiklarini benden baska kim seviyodu senin yasaklanan permatik reklamim
Aaa fasulyeden zeyzeycanım çıktı
Vallahi kaytan bıyıklarıma kıydılar be fasulye aney.. Ben olsam şu fotoyu banlamaya elim gitmez. Allah zaten çarpmış bide ban atıyorlar
Amecey için kendimi feda ettim, 29k yi o alsin diye buradan çıkıp bdv ye girdim. Olanlar oldu
Ah be tosyam... 2 gün girmedim çil yavruları gibi bdv ye mi dağıldınız
Anasız kalan yavrularım başlarınızı belaya mı soktunuz
Oyunu demek @Amecey kurdu, anlıyorum
Sen ve ban... Hayır olamazzzzz. Senin gibi tatlı birine nasıl ban verirler

Ben öyle çok ban yedim ki. Sanırım 1 hafta falan alırım bir sonrakinde şimdi tutuyorum kendimi.
Vallahi beni kim niye banlar.. Kendi halimde bir garibim... Bir berduşum, viraneyim. Benden ne istediler gülişim ne
Peki ya seni andığım fotolar? Onları gördün mü? Belki yumuşar o pamuk kalbin
Yumuşamadı

Ah be tosyam... 2 gün girmedim çil yavruları gibi bdv ye mi dağıldınız
Anasız kalan yavrularım başlarınızı belaya mı soktunuz
Oyunu demek @Amecey kurdu, anlıyorum

Sen gittin öksüz kaldık. 28k için, 29k için ne meydan savaşları döndü. Bakalım hala banlanmadım

Asil yavrum, endamına kurban olduğum, nur yüzlüm söyle ben yokken oyun oynadın mı buralarda. Eğlendin mi bensiz.. Profil fotoma bak ve doğruyu söyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…