- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #29.181
Hoşbuldum mirandam
Hoşbuldum negom
Yırtmadınız. Kalbim kırık.Brom tatbikattı sadece o senin gelişine hazırlanıldı (yırttık mı)
Oyy bebişim benimHoşbulduk canım kertenkele annecim vala sende olmasan sohbet edecek kimsem yok inan unutsam bile sen etiketleyınce mutlu oluyorum
Nedennnn, naptın ki
Fasulye aney sen kimsin nickin mi değişti,Etiketim yok gidiyorum benGaytan biyiklimin yollarini gozluyorum geliyo beni unutuyo
Gidiyim ya, inancına dil uzatırlırken sen neden sustun diye sorulan hesabı veremem ben. Tahammül edemiyorum, o üyeden de bu saldırgan tavrından da asla hoşlanmıyorumKıızz sen de gidiceksin okka altına
Canım noldu neden yiyeceksin bani
İsmen biliyordum seni ama hiç tanışmamıştıkHoşbuldum
Sinir tepeme çıktı, bende yerim ban. İnanma kardeşim banane ama benim inancıma dil uzatma, kafana göre inancımı yorumlama!
Zeyzey0761 anacim gaytan biyiklarini benden baska kim seviyodu senin yasaklanan permatik reklamimHoşbuldum mirandamSende bensiz oyun oynayanlardan mısın söyle..
Hoşbuldum negom
Nassın..
Yırtmadınız. Kalbim kırık.
Gitti milyarlık kalp.
Oyy bebişim benimvallahi ben etiket yapmasına yapıyorum ama onlar bazen çıkmıyor
Sana etiket gelmezse istemiş ama yapamamıştır deyip sen yine de gel
Nasılsın kuzum benim
Nedennnn, naptın ki
Gerçi ben birşey yapmadım ama yine de gittim
Fasulye aney sen kimsin nickin mi değişti,
Nedennnn, naptın ki
Sen ve ban... Hayır olamazzzzz. Senin gibi tatlı birine nasıl ban verirlerHele bakın kim geldi
Vallahi enteresan bir ban yedim de geldim kertenkelelerim.
Ban sonrası gelen mesaj sadece üsluptan ceza aldığıma dair.
Ne dedim ne oldu vallahi anlamadım. Durumuma son yazıp döşediğim cümlelerden kaynaklı herhalde. Sordum bakalım muneye, cevap bekliyorum.
İkinci enteresan durum sıradaki banım 5 ya da 6 gün falandı. Neden 2 gün yedim
Vallahi ben bu bandan hiçbirşey anlamadım
Dünkü muhabbetleri okudum çevrim dışı. Beni merak eden, selam söyleyen, üpcük atan herkese çok teşekkür ederim. İyiki benim kertenkelelerimsiniz ya sizleri çok seviyorumBugün hiç okuyamadım misafirim vardı yeni girebildim.
Bir de insan ben yokken oyun oynamaya kalkar mı ya. Vallahi kırıldım, yazdım bunu bir kenara. 1 kişi de dememiş cici gelsin hep birlikte oynayalım diye.
Ben ünlülere benzetelim oyunu kurarken saatlerce herkesi beklemiştim. Bundan sonra kimseyi beklemem vallahi. Aşk olsun hepinize.
Ee napıyosunuz bakalım. Benim adam nöbette bu gece..
Öte yandan birilerinin isimleri mi değişti, yeniler mi geldi. Neler oluyor
@Nausicaa sen çok sevdiğim birisin belli ama kimsin sen
@_CaNanSu_ hoşgeldin topiğimize.
Başka var mı değişen ya da yeni gelen..
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@KedidirKedi
@Cay6
Jawlensky
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Kelebek _konusursa
@baby0101
I inessa armand
@Nausicaa
_CaNanSu_
Peki ya seni andığım fotolar? Onları gördün mü? Belki yumuşar o pamuk kalbinHoşbuldum mirandamSende bensiz oyun oynayanlardan mısın söyle..
Hoşbuldum negom
Nassın..
Yırtmadınız. Kalbim kırık.
Gitti milyarlık kalp.
Oyy bebişim benimvallahi ben etiket yapmasına yapıyorum ama onlar bazen çıkmıyor
Sana etiket gelmezse istemiş ama yapamamıştır deyip sen yine de gel
Nasılsın kuzum benim
Nedennnn, naptın ki
Fasulye aney sen kimsin nickin mi değişti,
İsmen biliyordum seni ama hiç tanışmamıştık
Sen farkında mısın ayağına taş değse şuraya amecey yazıyorsun
Sen farkında mısın ayağına taş değse şuraya amecey yazıyorsun
İnşallah öğreneyim de bir cayım, çok merak ediyorum. Vallahi banlık birşey yapmadım ya.Bizde seni seviyoruz ana kerkentenkele...
Valla o merK ettgn 2 sorunun cevabni muneden ogrenince bize de deyiver bende merak ettm canimss
Kim gibiHiç gelmeyenler var
Ana, noluyoSinir tepeme çıktı, bende yerim ban. İnanma kardeşim banane ama benim inancıma dil uzatma, kafana göre inancımı yorumlama!
İnsanı hayatına renk geliyor bilün mü?Ya var ya gelmiycem bi daha bu ne ya doymadınız banlara
Aaa fasulyeden zeyzeycanım çıktıZeyzey0761 anacim gaytan biyiklarini benden baska kim seviyodu senin yasaklanan permatik reklamim
Ah be tosyam... 2 gün girmedim çil yavruları gibi bdv ye mi dağıldınız
Vallahi beni kim niye banlar.. Kendi halimde bir garibim... Bir berduşum, viraneyim. Benden ne istediler gülişim neSen ve ban... Hayır olamazzzzz. Senin gibi tatlı birine nasıl ban verirler
Ben öyle çok ban yedim ki. Sanırım 1 hafta falan alırım bir sonrakinde şimdi tutuyorum kendimi.
YumuşamadıPeki ya seni andığım fotolar? Onları gördün mü? Belki yumuşar o pamuk kalbin
Ben yokken oyun oynar mıydın buralarda, eğlenir miydin herkeslerle, söyle de ona göre tanışalımTanışalım bebeğim
Popülerliğini cekemeyenler sanırımVallahi beni kim niye banlar.. Kendi halimde bir garibim... Bir berduşum, viraneyim. Benden ne istediler gülişim ne
Ah be tosyam... 2 gün girmedim çil yavruları gibi bdv ye mi dağıldınız
Anasız kalan yavrularım başlarınızı belaya mı soktunuz
Oyunu demek @Amecey kurdu, anlıyorum
Asil yavrum, endamına kurban olduğum, nur yüzlüm söyle ben yokken oyun oynadın mı buralarda. Eğlendin mi bensiz.. Profil fotoma bak ve doğruyu söyleAnnecim sen yokken öksüz hissediyorum kendimi burada . Sessiz sessiz gidip diyet yapıyorum napim...etiket olunca hahh annem geldi diyor geliyorum çoğu zaman gitmiş oluyorsun zaten. Ban olayına çok üzüldüm durduk yere neden oldu ki çok merak ettim. B Brunello Cicinelli çok özledim tatlı sohbetini...asil kızım demeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?