Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B Brunello Cicinelli etiketlerin arasında dedim hiç gelmeyenler var
Adı etikette napsam çıkmayanlar da var mesela
Düşünsene ben etiketliyorum ama ona bildirim gitmiyor haberi yok belki ben aşkımı ilan etmişim, sensiz yaşayamam diyen olmuş, göbeğini imzalatmak isteyenler sırada. Adı etikette çıkmadığı için haberi yok. Ve olmayacak da..
Bunlar hep hayatın acı gerçekleri

teşekkür ederim bal beybi

ne var ne yok bakalim anlat biraz :)
İyim samdanim lcw'dan bebek takımı aldım yarın bebek görmeye gidicez ablamla akşamda yine ablamlarla bı akrabamiza eşli olarak oturmaya gitcez bakalım,bide yarın iğneye basliycam ya çok yağlı iğne,felç etmiş gibi olur,bacaginizi cekemezsiniz yazıyor nettegerginim
Bornozla yaptıklarımızı saymayalım şimdi

Hahahahah
K Kendinisevenbirii koş koşş sana arkadaş geldi
hosgelmis

Onun bir yorumu kk nin en iğrenç yorumu seçildi o yüzden gitti galiba
Ciddi misin, ne dedi ya çatlarım söyleyin
Hakettiler banı bişey diyemiyorum ya elalemin pisliği uçkuru bizim kızlara noluyo
Ay neler dediler. Konu demin atılan konu mu
Yok annem sen yokken nasıl eglenebilirim.
Ahh benim vefasını yediğim güzel yavrum.
Nasıl sevmeyeyim. Hayırlı kertenkelem. İyi ki yetiştirmişim seni. Anan kurban olsun sana
Keyfin yerinde mi endamı güzel, kendi güzel elhanım

Baya iğrenç yorum vardı niye tek onunki oldu ki?
cahil insanların pislikleri uğruna töresi uğruna yaptığını benim dinime atfeden yorum iğrenç değilmiydi?

Kendi yazdıklarımdan sonrasına bakmadım pek, nego neye sinirlendi onu bile anlamadım
Dini konulara girmeyi hiç sevmiyorum, çünkü bence herkesin inancı, inancını yaşayış biçimi kendine özgüdür, beni asla alakadar etmez.
Bu konudaki dini boyut ne onu bile anlamadım, mesele sadece bakire taklidi yapmak isteyen biriydi. Ne ara dine geldi

Rosu hepinizden önce hallettim
25 gündür sıcak suyun mu yok. Ay inanmıyorum. E duş işini napıyosun

Rosu hepinizden önce hallettim
25 gündür sıcak suyun mu yok. Ay inanmıyorum. E duş işini napıyosun
Kimsenin evinde duş muş alamayacağımdan, 2 tane minik olduğundan gün aşırı kovalı taslı hamama çevirdik banyoyu. Su kaynatıp hallediyorum

Canım annem parmaklarından öperim ben senin. Moral kaynağım. Allah eksikliğini göstermesin. Yüreğinden geçen bütün güzellikler arkanı önünü aydınlatsın. Çok iyiyim her şey yolunda. Sen nasılsın...evine alıştın mi biraz. Okuldaki bebelerin iyiler mi...

Dine gelmesi salakça zaten yargı dağıtmak çok gereksiz.
ben yapmam ama yapanada dil uzatmam.
Konu dine geldi diye içindekileri dökmekte çok şahane dimi?
Negoda buna kızmıştır.

İnanç kendimize tabi ama onu yaşamak bize özgü değil.

İyi olmuş size iyi.
Hoşbuldum seksü şempazem. Herkes bdv de başını belaya sokmuş ben yokken
He valla ya,sen kanatlarinin altında topluyomussun bizi de haberimiz yokmus,sen bı gittin herkes banlik oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…