- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #29.221
Adı etikette napsam çıkmayanlar da var meselaB Brunello Cicinelli etiketlerin arasında dedim hiç gelmeyenler var
İyim samdanim lcw'dan bebek takımı aldım yarın bebek görmeye gidicez ablamlateşekkür ederimbal beybi
ne var ne yok bakalim anlat biraz :)
Bornozla yaptıklarımızı saymayalım şimdi
K Kendinisevenbirii sağolsun
Ama kusura bakmasın cidden öyleOnun bir yorumu kk nin en iğrenç yorumu seçildi o yüzden gitti galiba
Ama kusura bakmasın cidden öyle
Hayır senin şaşırmana ne demeli?
Bence de
Ciddi misin, ne dedi ya çatlarım söyleyinOnun bir yorumu kk nin en iğrenç yorumu seçildi o yüzden gitti galiba
Ay neler dediler. Konu demin atılan konu muHakettiler banı bişey diyemiyorum ya elalemin pisliği uçkuru bizim kızlara noluyo
Ahh benim vefasını yediğim güzel yavrum.Yok annem sen yokken nasıl eglenebilirim.
Ya yorum senin olunca bı gözlerim pörtlediHayır senin şaşırmana ne demeli?
Baya iğrenç yorum vardı niye tek onunki oldu ki?
cahil insanların pislikleri uğruna töresi uğruna yaptığını benim dinime atfeden yorum iğrenç değilmiydi?
Ya yorum senin olunca bı gözlerim pörtledi
Gercekten sinir bozucu bir konu..Tuhaf bir arkadaştı zaten muhtemelen fake di ama işte.
Sizce anlaşılırmı?
Şuan olabilecegi için bu konu açıldı 😏 Ay insallah ayagina dolanir da yalan soyleyemezsin 😂😂www.kadinlarkulubu.com
Rosu hepinizden önce hallettimB Brunello Cicinelli tam 25 gündür sağlam kombimi bekliyorum. Evde sıcak sular akmıyor. Cılk dramsa konu en önden yerimi alırım broomm. Valla bak. Bi @RosSsS bi ben kalmıştık sonrasını hatırlamıyorum
Gercekten sinir bozucu bir konu..
Evet benim çektiğim yerde aktivite zatenAktivite olarak dedik başka yere çekmeyiniz
Kimsenin evinde duş muş alamayacağımdan, 2 tane minik olduğundan gün aşırı kovalı taslı hamama çevirdik banyoyu. Su kaynatıp hallediyorumRosu hepinizden önce hallettim
25 gündür sıcak suyun mu yok. Ay inanmıyorum. E duş işini napıyosun
İyi olmuş size iyi.
Canım annem parmaklarından öperim ben senin. Moral kaynağım. Allah eksikliğini göstermesin. Yüreğinden geçen bütün güzellikler arkanı önünü aydınlatsın. Çok iyiyim her şey yolunda. Sen nasılsın...evine alıştın mi biraz. Okuldaki bebelerin iyiler mi...Ciddi misin, ne dedi ya çatlarım söyleyin
Ay neler dediler. Konu demin atılan konu mu
Ahh benim vefasını yediğim güzel yavrum.
Nasıl sevmeyeyim. Hayırlı kertenkelem. İyi ki yetiştirmişim seni. Anan kurban olsun sana
Keyfin yerinde mi endamı güzel, kendi güzel elhanım
Kendi yazdıklarımdan sonrasına bakmadım pek, nego neye sinirlendi onu bile anlamadım
Dini konulara girmeyi hiç sevmiyorum, çünkü bence herkesin inancı, inancını yaşayış biçimi kendine özgüdür, beni asla alakadar etmez.
Bu konudaki dini boyut ne onu bile anlamadım, mesele sadece bakire taklidi yapmak isteyen biriydi. Ne ara dine geldi
He valla ya,sen kanatlarinin altında topluyomussun bizi de haberimiz yokmus,sen bı gittin herkes banlik olduİyi olmuş size iyi.
Hoşbuldum seksü şempazem. Herkes bdv de başını belaya sokmuş ben yokken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?